Şimdi Ara

İphone 8 home tusu bozuldu ozel serviste yaparlarmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aylik ingiltereden alinma iphone 8 telefonum home tusu hatasi verdi. Ana ekranda olusan yuvarlak buton ile isimi goruyorum. 4s 5 5s 6s 7 kullandim hic boyle bi sorun yasamadim yillardir. İlk defa basima boyle sorun geldi. İstanbulda yalniz yasadigim ve islerim dolayisiyla telefonsuz kalamam emanet teledon bulma sansimda yok simdilik. Eandevu aldim zorluya haftaya verdiler. Bugun gidip belki elden bakarlar sandim ama randevu tarihi gelince telefonh alip inceleyeceklerini 1 hafta telefonsuz kalmam gerekecek. Merdiven alti biryerde yaptirmam mumkunmudur. Basina gelen varmi? Sonucta 7 ve 8 dokunmatik bir tuş. Ozel servisin onune gecmek icinmi boyle bi tus yaptilar anlamadimda. İsin gercegi isim geregi suan 500 600 tl bile olsa yaptirmam gerek. Yoksa boyle kullanacagim telefon bulana kadar.

Fikir ve goruslerinizi bekliyorum. Tek korkum ozel servise verip yapanazlarsa garantiden olcak bu sefer apple da yaptirmam sorun olcak. Ama eger ozel servisler kesin yapabiliyorsa hemen ozel serviste yaptirmak istiyorum. Garantisinin bozulmasi umrumda deil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla tuş telefonun içindeki işlemcinin bölümüyle eşleştirildiği için başka tuş takılmasıyla çalışmaz... Yani garantisi varsa servise vereceksiniz size yeni cihaz verecekler... Ya da anakart + home butonu şeklinde alacaksınız...

Link...:https://youtu.be/nAzfZ0lQJO0?t=184
  • Merdiven altinda 500-600 tl verip cihazin anasini aglatmaya pek ama pek hirsli gördümm helal olsun sana o kadar para ver cihaz garantili oldugu halde merdiven altinda yaptirmak için göstedigin caba hayretler içerisinde okuyup yazik demekten başka care birakmiyosunnn yaniii hiç aklina gelmez mi arkadaş biraz mantik yürütüp o kadar para verdim cihaz garantili bidaha sorun cikarsa ne yapicam madem merdiven altinda 500-600 tl gibi para verip yaptiricam diyosunda gidip 500-600 ikinci el 5s alip o parayla işini görmek varken cihazida teslim edip beklemek varken söylediklerin cok acikli oldu...!!!!

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 10:52:23 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Bos isler gibi geliuor ugrasmak isin acikcasi. Bircok insan telefonunu servise goturup sifiri ile degistirme derdinde. Benim amacim hemen sorunumun cozulmezi sadexe

• aladinn kullanıcısına yanıt
    home tuşunu sadece apple tamir edebilir, normal telefoncular tuşu değiştirse bile, tuş aktif olarak çalışmaz, home tuşu telefondaki işlemciye yazılım olarak tanıtılıyor
  • 600 lira vermeye razıysan
    600 liraya telefon al 1 hafta idare et sende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Merdiven altinda 500-600 tl verip cihazin anasini aglatmaya pek ama pek hirsli gördümm helal olsun sana o kadar para ver cihaz garantili oldugu halde merdiven altinda yaptirmak için göstedigin caba hayretler içerisinde okuyup yazik demekten başka care birakmiyosunnn yaniii hiç aklina gelmez mi arkadaş biraz mantik yürütüp o kadar para verdim cihaz garantili bidaha sorun cikarsa ne yapicam madem merdiven altinda 500-600 tl gibi para verip yaptiricam diyosunda gidip 500-600 ikinci el 5s alip o parayla işini görmek varken cihazida teslim edip beklemek varken söylediklerin cok acikli oldu...!!!!

• Reis merdiven altı değilde senin cihaza zaten zorlu yada akasya bakmaz diye biliyorum. Pupa kvk Lydia gibi servislere vermen gerek bu servisler bakarlar. Cihazın garantisini bozma derim idare et bekle az garantili yaptır.

• merdiven altı biyere vereceksen hemen git yenisini al daha az başın ağrır
  • Amannn at çöpe gitsin iphone x alırsın napıcan bozuk home tuşlu telefonu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.