Bildirim
iPhone 8 mi S8 mi
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o paralar hiçbir telefona verilmez -
S8 mi 6S mi desen yine 6S derim o kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dur hocam, once bir ciksin, su anda prototip asamasinda olan birkac tasarim sizdirildi. 3 cihaz cikacak. Biri 8 biri 8 plus digeri de 10th anniversary denilen ozel surum. Hangi model hangi fiyattan gelecek belli degil. Donanimlari belli degil.
S8i inceledim bende, tasarim haric bos bir cihaz olmus. Bos derken o fiyata gore bos. Fiyatin temizinden 500₺ fazlasi var. İphone ciktiginda s8 daha da geriler merak etmeyin.
Sunu bilir sunu soylerim, android hicbir zaman ciktigi an alinmamali. 6 ayda ciddi deger kaybediyor. Ki s8 daha bir ay dayanamadan 500₺ indirime girdi. Ceklerle falan 3400e alinaniliyor. Kisa zaman sonra 3000e duser.
Ekim-kasim civarinda s8i su anki fiyatindan asagida almaniz buyuk olasilik. Bekleyin derim.
Ote yandan yeni iphone bir gelsin, onu degerlendirip alirsiniz ama cok pahali girecek. Simdiden 5.000-5.500 ₺ civarinda bir para ayarlamak icin gerekli hazirliklara baslayin derim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 27 Mayıs 2017; 20:58:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
iPhone 6s bile s8 i tokatlarken mantıklı bir soru değil
S6 bile 7'lere kamerada giydiriyorken, instagramda Twitterda daha hızlı dolaşıyorken öncelikleriniz bunlarsa alın. Fakat s8'in tasarımı hariç hiç bir yeniliği yok nerdeyse. BixBy var bir tek o da daha oturmamış. ancak öncelik şarzsa iphonedan şaşılmaz. samsunglar bir gün günün tammaını çıkarıyor ertesi gün 5-6 saatte bitiyor. -
ben galaxy s6 dan iphone 7 plusa geçtim ancak kullanamadım hocam.Sattım o yüzden.Ben s8 derim -
S8 al iphone daha almazsın.2 yıl iphone 6 plus kullanan biri olarak söylüyorum bunu.
S8 tabiki. Ama önce iPhoneyi de bi görah ya la 😜
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 11 çift sim mi
- telefonum titriyor ama bildirim yok
- şirket üzerine telefon almak
- iphone şifresi doğru ama yanlış diyor
- iphone otomatik ses kısıyor
- iphone 15 pro ile 16 pro arasındaki fark
- samsung itest
- iphone 16 plus özellikleri
- iphone 15 sessize alma tuşu
- hat takılı ama şebeke yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X