Şimdi Ara

iphone alacağım fakat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk önce şunu söylemeden içim rahat etmeyecek..
    ben bir ilköğretim öğrencisiyim

Neyse konumuza gelince;

Arkadaşlar herkesin tahmin edebilceği gibi bir iphone almak istiyorum fakat aklıma takılan bazı soru işaretleri var...

Öncelikle bir iphone'a JB yaptırmadan ücretsiz şarkı (itunes'tan değil yani bir nevi korsan)indirilebilir mi?
    Daha önceden abim bana iphone ların çakma programlar yüklendiği zaman kendini kapattığını söyledi.
    Eğer JB yaptırmazsam ne gibi eksiklikler olur?İ tunes için para dökmek istemiyorum.
    ve son olarak JB yaparsam bile kendini kapatma riski var mı?
    yine bildiğim kadarıyla Jb liyken itunes'a girince kendini kapatıyordu...

beni aydınlatırsanız sevinirim...
    şimdiden teşekkürler

• Öyle bişey yok sen rahat bi şekilde JB yap takılırsan bişeye sorarsın elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz...Ve kendini kapatırsada veya itunese bağlayın resmi çıkarsa kurtarırız ama JB yapmayı biliyon mu sen onu söyle önce...
  • Aslında hayır ama yapan bir sürü telefoncu TANIDIĞIM var bu yüzden rahattım ama telefoncu işi biraz sakat olur diyorsanız teknik desteğe açığım
  • bende kullanmaya ilkokulda basladım rahat ol öğreniliyo
  • Soruların birkaçı cevaplandı ama hala eksiklikler var...

cevaplarsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reeraa

İlk önce şunu söylemeden içim rahat etmeyecek..

Neyse konumuza gelince;

Arkadaşlar herkesin tahmin edebilceği gibi bir iphone almak istiyorum fakat aklıma takılan bazı soru işaretleri var...

Öncelikle bir iphone'a JB yaptırmadan ücretsiz şarkı (itunes'tan değil yani bir nevi korsan)indirilebilir mi?
    Daha önceden abim bana iphone ların çakma programlar yüklendiği zaman kendini kapattığını söyledi.
    Eğer JB yaptırmazsam ne gibi eksiklikler olur?İ tunes için para dökmek istemiyorum.

şimdiden teşekkürler

Öncelikle cok sağlam bir ilkolkul ogrencisisin.lisede sanırım Jailbreak yöntemi çıkarırsın diye tahmin ediyorum.hatta sen ilkokul ogrencisi isen bende İngiltere kraliyim:))

Soruna gelince ;jb yaptığında iTunes hic bir sekilde etkilenmez.kendini kapatma gibi bir durum sözlünüzü degil.rahatlıkla kullansbilirsin

Jb yaptirmazsan bı cok eksiğin olur.sadece bedava program icin jb yapılmaz.ornek olarak sana cydiadan bir kaç program ismi vereyim araştır ve sansin varsa bir dene;barrel,cydialer,cyntact,winterboard,sbsetting,activator. Telefonun çehresini sınırsız değiştirebilirsin Jailbreak yaparak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 15 Ocak 2011; 11:30:13 >

• Neden böyle bir sonuca vardın anlayamadım.

İmla kurallarına uymamın sebebi önceden çok sıkı forum kuralları olan bir forumda bulunmam.
    Böyle cümleler kurmamın sebebi galiba biraz zeki olmam.
    İphona bu kadar merakımın olmasıda doğal.

Sorun nedir anlayamadım ben şimdi sana nasıl kanıtliyim.Bir fotoğraf yollayayım inanacaksan.Zaten 8. sınıf öğrencisiyim.

Neyse...

Cevapların için teşekkür ederim ama soru işaretleri daha da arttı.

JB yaptırıp i tunesa girebiliyorsam orjinal birşeylerde indirebilir miyim? korsanların yanın?

teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up!
  • quote:

İlk önce şunu söylemeden içim rahat etmeyecek..

Neyse konumuza gelince;

şimdiden teşekkürler

Cevaplar karmaşık olmuş. Bu yüzden baştan cevaplayayım.

Ücretsiz şarkıyı telefon üzerinen indiremezsin ama bilgisayardan atabilirsin.
    Jb yapılarak yüklenen her telefonda böye riskler vardır. Eğer bilgisayara bağladığınızda iTuınes telefonu görürse cihazı restore ederek düzeltebilirsiniz. (Rehber, mesajlar, notlar, mailler gibi telefonun orijinal programlarına kaydedilen bilgiler kalır, diğerleri silinir. Müzik, resim ve vidyoları tekrar atmanız gerekir.) Ama iTunes telefonu görmezse Allah kerim.
    JB yapmazsanız iTunes'taki ücretli uygulamaların ücretsizlerini indiremez, telefona tema yükleyemez, sbsettings gibi kilit programları kullanamaz, Rehber ve mesajlar gibi kişisel bilgilere erişebilecek yazılımlar kullanamaz, flash gibi Apple'ın kesin bir şekilde reddettiği programları kullanamazsınız.
    JB yaparsanız bu risk her zaman vardır ve siz JB yaparak bu riski kabul etmiş sayılırsınız. Hiçbir şekilde hiçbir kimse bundan sorumlu tutulamaz. (Kullanıcı Sözleşmesi gibi oldu. (: )

• tamam sadece 2 soru daha

bir iphone kendini kapattığında yeniden kurtarılabilir mi?

ikincisi allah kerim derken ben şöyle bir sonuç çıkardım;
    Bir JB li iphone u bilgisayara takacaksan itunes onu görecek ve sen onu mecburen restore edeceksin.

Eğer görmezse bir problem mutlaka vardır...

Gibi bir sonuç çıkardım.Bu doğru mu?
  • iPhone kendini kapattığında iTunes'la kurtaracaksın işte.

Eğer iTunes iPhone'u görmezse garantiye götüreceksin. Eğer garanti telefonun JB'li olduğunu fark ederse telefonun garanti kapsamı dışında kalacak ve ücret ödeyerek yaptıracaksın.
  • Bence alma Yasin küçük.suan bu dediğim saçma gelebilir ama liseden önce alma derim.değmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

Bence alma Yasin küçük.suan bu dediğim saçma gelebilir ama liseden önce alma derim.değmez...

Orası doğru. Hatta bence Lise bittikten sonra alsın.
  • Yasin Küçük sen sbs ye hazırlanmıon mu napıcan ıphonu bence alma :D tabi senin bilicen işte , en az lise 2-3 civarında al ıphonu ,, Jb yap bu arada jb yapmıyacaksan ıphone almanın bi amacı olmaz .. Millet o telefona okadar para jb den doalyı verio yoksa bi işe yaradığı yok :d
  • Bence de JB'siz iphone biraz yavan kalıyor, androidde de aynı durum var, root etmeden kullanınca bir kolu eksik kalıyor.
  • sağolun soru işaretleri gitti...

:D
    Aynı zamanda pek telefonla ilgilenmeyen bir şahısım.Bİr telefonda mesaj yazmak için en az 5 dakika uğraşıyorum.Telefonada bir hevesim yok.Ama i phonea var işte.Adam zaten İphone(ben telefonum)gibi bişey söylemiş.

Almayı düşünüyorum zaten sbs ye yeterince hazırlanıyorum bir sorun yok.En geç bir ay içinde alırım hepinize teşekkür ederim...
  • Genç arkadaşlarımız düzgün Türkçe kullanınca şaşırır olduk gerçekten ne diyeyim

Tavsiyem telefonla pek alakan yoksa ipod touch 4G al 8gblık.

Iphone = Intelligent phone yani akıllı telefon demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 15 Ocak 2011; 23:48:51 >
  • Evet türkçem düzdün olsa da ingilizcem kötüymüş demekki:DBunu yaşa verebilirsiniz

Benim için iphone değişik birşey o yüzden hala iphone almayı düşünüyorum.

Tekrardan teşekkürler...

Bu arada soru işaretleri oluşmaya devam ediyor...

Telefonda bir arıza olur da servise götürmek zorunda kalsam restore ettirmem lazım jb nin olduğunu anlayıp garantiden çıkarmamaları için dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reeraa -- 16 Ocak 2011; 20:10:04 >
  • Soru işaretleri var

up...
  • quote:

Evet türkçem düzdün olsa da ingilizcem kötüymüş demekki:DBunu yaşa verebilirsiniz

Benim için iphone değişik birşey o yüzden hala iphone almayı düşünüyorum.

Tekrardan teşekkürler...

Bu arada soru işaretleri oluşmaya devam ediyor...

Telefonda bir arıza olur da servise götürmek zorunda kalsam restore ettirmem lazım jb nin olduğunu anlayıp garantiden çıkarmamaları için dimi?

Evet Dostum telefonda jb varsa telefonu servise vericeksen kesinlikle jb yapmalısın .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.