Şimdi Ara

iphone aldım ve kazıklandım lütfen yardımcı olun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikinci el satan bir internet sitesinde bir tane iphone aldım telefonun tuş kilidi ancak ikinci seferde telefonun ışığı söndükten sonra açılıyor,telefonun üst kısmı tamamiyle ölü piksel sorunu var zaten tuş takımını açamadığım gibi gelen aramayıda açamıyorum,onun haricinde her şey çalışyor...bunu düzeltmem ne kadara patlarr bir cevap verin ne olur.....

• Ölü piksel dışındaki hatalar için cihazı DFU moduna alıp restore et.

DFU moda alma:Power ve home tuşuna basılı tut dfu moda geçecek sonra iphone u bilgisayara bağla itunes açılıcaktır oradan restore'ye tıkla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 1 Mart 2009; 19:00:03 >
  • öle pixel içinde pixelmetris var dene belki düzelir (bende düzelmedi)
  • sorması ayıp bu kadar bozuk telefona ne kadar para verdin ???
  • Adam hic bit sorunu olmadigi soyledi guvenip aldim by telefinu almak icn aylarca para biriktirdm o para ona helal olmaz 485 e aldim by arada
  • yaa hocam ne yaptın sen 520 530 milyona sorunsuz ama arkası çizikli alabilirdinnn nese geçmiş olsun ve hayırlı olsun inşallah sorunların çözülür ama ölü piksel benim gözümü korkuttu inşallah oda hallolur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbbatu

öle pixel içinde pixelmetris var dene belki düzelir (bende düzelmedi)

Pixelmetris ölü pixelleri değil, stuck pixelleri düzeltiyor. Ölü pixellerden kurtulmak için yapılabilecek tek şey ekran değişimi malesef.
  • ekran değişimi için ne kadar para vermek lazım acaba...ya uzatmak alakasız ama herkes dürüst olmayabilir doğrudur ama telefonu alana kadar ne hayeller bekliyorsun şimdi elinde yarım yamalak çalışan bir alet kalıyor ne diyimm....
  • ve ekran değişimide malesef 250 300 civarıydı sanırım bi yerde 120 liraya satılıyodu ama tam hatırlamıorum
  • teşkler tüm cevaplar için... iphone ye nasıl video indirebilirim internetten? bu program varsa iphone nin safarisinden indirebilirmiyim yada applestoreden?
  • film indirmek istiyosan iphone için film siteleri var forumu araştır istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan5005

teşkler tüm cevaplar için... iphone ye nasıl video indirebilirim internetten? bu program varsa iphone nin safarisinden indirebilirmiyim yada applestoreden?

İnternetten indirdiğin videoları mpeg 4'e çevirip itunes'dan iphone'a atabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

quote:

teşkler tüm cevaplar için... iphone ye nasıl video indirebilirim internetten? bu program varsa iphone nin safarisinden indirebilirmiyim yada applestoreden?

İnternetten indirdiğin videoları mpeg 4'e çevirip itunes'dan iphone'a atabilirsin.

Ne gerek var?
    Etraf Mp4 sitesi dolu.
    Bence hiç gerek yok.
  • Direk MP4 şeklinde indir 2 saat çevirmesiyle uğraşma
  • Geçmiş olsun. Yazık olmuş verdiğin paraya. Umarım sorunlarını halletmişsindir.
  • Ölü pixeller göze batmıycak kadar azsa kafana takma bence Diyer sorunlarda restore ile çözülebilicek şeyler iphone un hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

quote:

Ne gerek var?
    Etraf Mp4 sitesi dolu.
    Bence hiç gerek yok.

Tüm internetteki videolar mp4 değil mp4 bulursa mp4 indirir tabi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.