Bildirim
iPhone almaya karar verdim. Fakat
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aylık gelirin 100knin altindaysa hicbirini alma iphoneun masrafi bitmez sarj aleti kulakligi kilifi her seyi pahali marketinde uygulamalar abonelikler pahalı 100k üstü kazanıyorsan al tabi guzel cihazlar 16 pro max al en günceli her zaman en iyisidir
Samsung öğrenci indirimi ile s24fe suanda 24.5k ben bir telefon alsam bunu alırdım şuan dün indirime girdi tam f/p
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahahahaha araba alıyo sanki yazdığı mesaja bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğru söylüyo Apple planlı eskitmeyi çok güzel uygulayan bi şirket.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asla araba alamayacaksin cocuk
Bizim nesilde anca 2.el ossurukovski araba alabilenler olacak onlar bile şanslı kesim olacak
Bir mali almak çok kolay paran olunca cirt diye kartindan gidiyor ama asil mesele aldiktan sonra ne olacak
Ben bir süpürge alacakken bile aylarca arastirma yapiyorum telefon konusunda da en yetkin insanlardan biriyim Türkiye'de çünkü ben 23 senedir telefon piyasasını takip ediyorum sen agu bugu diye gezerken ben her gun yeni telefon inceliyordum daha 4 yaşımda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hamza aylık gelirim 30 aldım ben ne alaka abi aylık gelirimiz düşük diye neden almıyoruz
Mantıklı değil ayağını yorganına göre uzat demisler
Senin telefonun ney model olarak normalde iphone 13ten fazlasini almaman lazım
O kemalistler beni kovmasaydı şimdiye almıştım.
iPhone 15 aldım çalıştığım şirketin mağazasından son 3 taksitum kaldı 33 bintl borç yani neden Hamza biz bu hayatta ne den variz ozmn hiçbir şey alamıyorsak
Yav he
android 2 senede çöp
allah düşürmesin ya
VAllaha onu bana değil kapitalizme soracan emmi
İphone 15 52kdan başlıyor senin 45 50 günlük emeğin yazik değil mi? Halbuki bi s24fe alsan yari fiyatına çok daha iyi en fazla kamerasi biraz daha geridir yani
Tamam geri kalan parayı napcan her türlü harcamicam mi
Bak benden sana bi abi tavsiyesi bankada en az 10 bin dolar nakit acil durumlar ve issizlik için her an elinin altinda olmali
Bu parayi biriktirene kadar gerekiyorsa s3 mini kullan
Hayat her zaman toz pembe değil yaşadım biliyorum tecrübe konuşuyor
Bende tecrübeliyim bu konuda
Ayfon 15 al gitsin. Pro max falan olmasına gerek yok. Akıcı çalışıyo, iş görüyo, güvenli. Android 1 sene sonra yarı fiyatına düşüyo, iphonda öyle bişey yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hamzanın bazen delefonunu çıkar diye summonlanan dayılara dönüşeceğini düşünüyorum ama doğru söylüyor.
Araba almakla bitmiyor bunun yakıtı var, bakımı var, vergisi, muaynesi var, sigorta kaskosu var, çizerlerse, vururlarsa ek masrafi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 2 Kasım 2024; 19:19:56 >
Telefona taksit yapmıyolar diye biliyodum?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPhone'lar 3-4 senede çöp oluyor yazılım geriletme meselesinden dolayı. Orta seviye bir Android telefon bile 7-8 sene iş yapabiliyor. Bu ülkedeki vergilerle iPhone kullanan adam enayidir.
-
Çalıştığım yere özel
İphone 14 Pro max alıyorum yarın umarım güzel bir başlangıç olur İOS konusunda.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ahahahaha araba alıyo sanki yazdığı mesaja bak |
Benzer içerikler
- bozuk peynir yenirse ne olur
- tinder hakkında yorumlar
- migrosta çalışmak
- uykum yok ama gözlerim kapanıyor
- yaylı yatak mı sünger yatak mı
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- suudi arabistan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X