Şimdi Ara

iphone amerikadan alırsam ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar haftaya bir arkadasım amerikaya gidiyor iphone 3g amerikadan alsam problem olurmu? zaten jailbreak yapmayı planlıyorum..dahamı ucuza gelir amerikadan buraya gore?

• eger 3g alacaksan alacaksan aradaki fiyat farkı garantisiz olmasına değmez.JB olayının garantiyi kesin bitirdiğine dair kesin birşey yok restore edip JB li cihazlarını genpadan değiştiren bircok kişi mevcut.Daha kimseye cihazınız JB li diyip geri çevirmediler.
    ayrıca burdan almanın satarkende avantajı olur yurt dısı cihazları 2.el satmak daha zor oluyor burdan alınma garantililere göre.
    tavsiyem burdan al 1 ay kadar jb siz kullan (ki için rahat etsin diye söylüyorum bence aldıgın gün jb yapsanda olur) 1 ay içinde bi arızası varsa zaten kendini belli eder gönül rahatlıgı ile garantiye verirsin.baktın 1 ay sonra cihaz temiz bas jb yi bugüne kadar neden jb yapmadım diyeceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerist07

eger 3g alacaksan alacaksan aradaki fiyat farkı garantisiz olmasına değmez.JB olayının garantiyi kesin bitirdiğine dair kesin birşey yok restore edip JB li cihazlarını genpadan değiştiren bircok kişi mevcut.Daha kimseye cihazınız JB li diyip geri çevirmediler.
    ayrıca burdan almanın satarkende avantajı olur yurt dısı cihazları 2.el satmak daha zor oluyor burdan alınma garantililere göre.
    tavsiyem burdan al 1 ay kadar jb siz kullan (ki için rahat etsin diye söylüyorum bence aldıgın gün jb yapsanda olur) 1 ay içinde bi arızası varsa zaten kendini belli eder gönül rahatlıgı ile garantiye verirsin.baktın 1 ay sonra cihaz temiz bas jb yi bugüne kadar neden jb yapmadım diyeceksin

kardeş jb olayı ne oluyo?? baya yabancıyım bu konuda.

ben de iphone sahibi olmayı çok istiyorum ama pahalı olduğu için alamıyorum. bu jb olayı olmayınca daha mı ucuz oluyo alet. hiçbir şey bilmiyorum bu konuda. çok abzürt bi soru olduysa kusura bakma...

tek isteğim şu alete sahip olabilmek...

• jb(jailbreak) olayı; pspde downgrade,ps2 de chip, pc de crack&hack olayının iphone versiyonu :)
  • Yurt dışı 3g ile garantili 3g arasındaki fiyat farkı ne kadar ufukbuk.
  • fiyat olarak yurtdışı çok daha uygundur. 200-300 tl falan fark eder sanırsam. o kadar para için bende garanti dışı kalmasını istemem bence garantili olması çok çok iyi
  • En az 500 lira fark var arada bilidiğim kadarıyla buda az bi para değil garantili 3g 645 euro İngiltere fiyatı 342 pound.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence de almaya değer arada çok fazla fark var. bu fark ile türkiyede alacağın bir iphone u toplarsan yurt dışında 2 tane iphone alabilirsin. İngiltere de 16 gb lık iphone bu gün itibarı ile 960 lira ya geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.