Şimdi Ara

iPhone bir cihaz da gelen ve giden çağrıların ses kayıtlarını alma (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir çok forum da sitelerde bir sürü çağrı kayıt alma proğramları mevcut be bu proğramları android cihazlar da çok kolay kurulup çalıştırılırken iOS cihazlar da malesef bi hayli zor hemen hemen hepsi ücretli ve o ücreti alana kadar da indirdiğimiz proğramlar tam olarak işlev yapmıyor. Konu hakkında daha önce indiren ücretsiz olarak kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çok net söylüyorum.

jailbreak harici bir çözüm yok (var ama çok saçma anlatmak bile istemiyorum, başka bşr numarayı arıyorsun , konferans yapıyorsun, o diğer aradığın numara konuşmayı kaydediyor)

hatta hailbreak yapanlar bile kullanamıyorlar.

maalesef ses kaydı önemli ise android e geçiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aynen dediğin gibi illa bi konferans oluşturman gerekiyor ki Apple da ücretsiz asla bir proğram yok herşey paralı aynı zaman da bu jailbreak cihazı garanti dışı bırakır mı peki

• dostum şöyle söyleyeyim. ben (kendimce) teknolojiden anlayan , anadili gibi ingilizcesi olan , yabancı dillerde de döküman araştırabilen bir adam olarak, 3 ay boyunca BİR ÇÖZÜM BULAMADIM. ben yapamadım beceremedim. becerdiklerim de dünyanın en saçma yöntemiydi.

kısacası olmuyor. boşuna uğraşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah bilgilendirme için çok sağol anlaşılan elden pek birşey gelmiyor 🙏

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.