Şimdi Ara

iPhone dan sıkıldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
7.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaş düzgün bir şekilde tercihini ve ya sıkıntısını belirtmiş.senin yazdığın msj okadar gereksiz olmuş ki,saygı duymak yerine direk aşırı tepkini göstermişsin.
  • @fndacil

Benim anlayamadığım nokta su. Sen cihazda birkaç eksiklik var diyorsun ama sonuçta bu eksiklikler JB ile giderilebilen eksiklikler. Sonra da diyorsun ki JB yapmak istemiyorum. Ama bizim amacımız bu cihazın yazılımsal orijinalliğini korumak degil ki; ondan yararlanmak. JB yapınca aletin tüm arayüzü değişmiyor , JB'in senin gözünde dezavantajı nedir? Ben aldığım tüm Apple cihazlarını JBli kullanmama rağmen en ufak sorun yasamadım. Activator ; RemoveBG gibi kullanışlı yazılımlar varken neden JB yapmayım? Hani cihaz isteklerini hiçbir sekilde karşılamasaydı anlayışla karşılar eyvallah derdim. Ama JB ile hersey çözülüyor? Tekrar soruyorum neden JB yapmak istemiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 13 Ocak 2011; 17:19:48 >
  • bende çok sıkıldım 5 çıksada hemen alsam
  • Jb yapmak veya bunlarla uğraşmak istemiyorum bana biraz mantıksız geliyor yani bi dünya para veripde birde telefonu istediğimiz gibi kullanmak için Jb çıkmasını beklemek çıktığında yapmak gibi işlemler ile uğraşmak gerçekten sıkıcı bir durum oysaki bütün bunlar orijinal yazılımda olması fenamı olur Apple insanları ben bunu bu şekilde yaptım bunu kullanacaksınız ben böyle uygun gördüm o kadar demesi ağırıma gidiyor ve buna rağmen insanların bu telefonu bu kadar yükseltmesi övmesi durumları bana göre değil iyiye iyi eksiği varsada insanların bilgilendirilmesi konusunda kötüye kötü.

Yıllardır bekliyoruz her güncellemede ne var acaba diye hepsinde de hayal kırıklığı umarım anlatabilmişimdir bu telefon için düşündüklerimi amacım burdaki iPhone kullanıcılarını kızdırmak değil bizler ilk çıktığından beri bu telefonu kullanıyoruz ve bu telefona sahip olamk isteye kişililerin halen daha var olduğunu ve alamadıklarınıda biliyoruz bu insanlar araştırma yaptıklarında bu tür kısıtlamaların olduğunu bilsinler istedim.

4.3 beta yayınlandı aşağıda beklediğim bir özellik geliyor umarım diğer konularda da beklenen eksiklikler tamamlanır... örnek resim

iPhone dan sıkıldım

• 5800 al ekrana basmak eglencelidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko
    5800 al ekrana basmak eglencelidir

Teşekkür ederim almayayım başka bı fikrin varsa kayda deger onu yazabilirsin
  • Iphone'u begenmeyen biri olunca dininize küfretmiş gibi olmak niye?Adam tarikattandı da size ihanetmi etti ne bu öfke
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ShagraX*

Iphone'u begenmeyen biri olunca dininize küfretmiş gibi olmak niye?Adam tarikattandı da size ihanetmi etti ne bu öfke
    ,

ona birşey dedigimiz yok, yok su yok bu yok jb yap diyoruz 1600 tl veriyom neden jb ile ugrasayım diyor adam zoruma giden bu
  • hocam sahsen bende skildim bu iphone da ilk iphone cikdigindan beri 2g,3g,3gs ve ip4 hepsinden almisdim ve hepsinide jb yapib sonuna kadar jb den faydalaniyorum ama nedense su aralar hic begenmiyorum ip4 u mu satip backberry almagi bile dusunuyorum
  • sanırım yine mesajımı silecekler ama yine söyleceğim.
    İphone tabiki hak ettiğinden fazla değer veriliyor yoksa kimse 199 dolarlık telefonu 1,5 milyar para vermezdi.apple store us de iphone 4 199dolar, 3gs ise 99 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Iphone'u begenmeyen biri olunca dininize küfretmiş gibi olmak niye?Adam tarikattandı da size ihanetmi etti ne bu öfke
    ,

ona birşey dedigimiz yok, yok su yok bu yok jb yap diyoruz 1600 tl veriyom neden jb ile ugrasayım diyor adam zoruma giden bu

1600 tl verdigi aleti garanti dışına cıkarmak istememesi bence çokta anormal değil

ki 1600 tlye nerden alıyorsunuz siz bu İphone'u hıc anlamıyorum ben 1 ay once bayagı bı arastırdım 1950tlden aşşagı 32gb iphone bulamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

,

1600 tl verdigi aleti garanti dışına cıkarmak istememesi bence çokta anormal değil

ki 1600 tlye nerden alıyorsunuz siz bu İphone'u hıc anlamıyorum ben 1 ay once bayagı bı arastırdım 1950tlden aşşagı 32gb iphone bulamadım.

jb tamami ile yasal bir islemdir.....

• fndacil, sen adrenalin manyağı bir çılgınsın dostum. Bu forumda böyle şeyler yazmak, büyük cesaret ister gerçekten. Hele az daha bekle, ilerleyen saatlerde fırça ekibi de ziyaret edip gereken fırçaları basacaklardır sana.

Ben yeni bir iPhone kullanıcısıyım, daha 1 haftalık. Ama almadan önce uzun bir zaman bu forumdan cihazın artı ve eksilerini incelemiştim, bu yüzden benim için hiçbir olumsuz sürpriz yaşanmadı çok şükür. Ama insan aleti kanlı canlı görüp, kullanmadan tam olarak konuya hakim olamıyor, malum. Yazdıklarının büyük kısmına katılıyorum, gerçekten bazı kısıtlamalar insana "neden" diye sorduruyor. Hele o eklediğin screenshot'ı görünce "keşke" demedim değil. Jailbreak falan filan hiç uğraşamam, yapan yapsın, benden uzak olsun. Ancak Jb yapmadan da cihazın keyfini katlamak pek mümkün değil gibi sanki. Ama şu haliyle de iPhone'dan çok memnun kaldım, o da ayrı bir gerçek. Umarım yeni sürümlerle birlikte beklediğin özellikler de eklenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

sanırım yine mesajımı silecekler ama yine söyleceğim.
    İphone tabiki hak ettiğinden fazla değer veriliyor yoksa kimse 199 dolarlık telefonu 1,5 milyar para vermezdi.apple store us de iphone 4 199dolar, 3gs ise 99 dolar

hocam sen 200$ a iphone 4 u satdiklarinimi sananlardanmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: fndacil

Jb yapmak veya bunlarla uğraşmak istemiyorum bana biraz mantıksız geliyor yani bi dünya para veripde birde telefonu istediğimiz gibi kullanmak için Jb çıkmasını beklemek çıktığında yapmak gibi işlemler ile uğraşmak gerçekten sıkıcı bir durum oysaki bütün bunlar orijinal yazılımda olması fenamı olur Apple insanları ben bunu bu şekilde yaptım bunu kullanacaksınız ben böyle uygun gördüm o kadar demesi ağırıma gidiyor ve buna rağmen insanların bu telefonu bu kadar yükseltmesi övmesi durumları bana göre değil iyiye iyi eksiği varsada insanların bilgilendirilmesi konusunda kötüye kötü.

Yıllardır bekliyoruz her güncellemede ne var acaba diye hepsinde de hayal kırıklığı umarım anlatabilmişimdir bu telefon için düşündüklerimi amacım burdaki iPhone kullanıcılarını kızdırmak değil bizler ilk çıktığından beri bu telefonu kullanıyoruz ve bu telefona sahip olamk isteye kişililerin halen daha var olduğunu ve alamadıklarınıda biliyoruz bu insanlar araştırma yaptıklarında bu tür kısıtlamaların olduğunu bilsinler istedim.

4.3 beta yayınlandı aşağıda beklediğim bir özellik geliyor umarım diğer konularda da beklenen eksiklikler tamamlanır... örnek resim

Apple'ın bu özellikleri koymaması bence de kötü. Hak veriyorum. Ama bunu kolayca elde edebilirken Apple'ın çıkarmasını beklemek bana anlamsız geliyor. JB şunun şurasında 5-10 dakikalık işlem. İsteklerin dışında hiçbir şeyi etkilemiyor. Yani sen bu özelliklere sahip olmak mı istiyorsun yoksa bunları Apple'ın yapmış olmasını mı?

JB yasal bir işlemdir. Servise göndereceğinizde restore etmelisiniz böylece JB'ten eser kalmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 13 Ocak 2011; 19:12:46 >

• Düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaslar amacım yeni iPhone alacaklara yardımcı olmak biraz Apple eleştirmek ve Apple'ın iPhone kullanıcılarına yaptıgı dayatmanın Sadece ticari bir satış stratejisi olarak algılıyorum ve buna sesini çıkarmayan sadece iPhone kullandığı için Apple laf soyletmeyen bazı arkadaşları gercekten anlamıyorum.

Tüketici her zaman haklıdır nasıl iki kere iki dört ise tüketicide her zaman haklıdır bizlerde bu özellikleri istemekte hakliyiz konuyu fazla uzatmayacak kırgınlık dargınlik olmasın umarım yeni güncellemede tüm iPhone kullanıcılarının beklentileri karşılanır sonuçta önümüze ne verirlerse onu kullanmaktan başka çaremiz yok.

Not: jb yapmam telefonumu jb yaparak istediğin özellikleri kullanabilme imkanına sahip olabiliyorum ama ben bunu Apple dan bekliyorum ve hiç bir seyin orijinalliği ile oynama gibi huyum yoktur.
  • amaan fırtınalar kopmuş valla konuda

fndacil arkadaşım dünyada sıkılınmayacak birşey yoktur zaten.Ama Jb'siz iphone'da hakikaten tad tuz vermez..jb'li iphone ilede android veya wm'da kullanılan tüm arabirimler tüm cafcaflı temalar yüklenebilir cihaza.Ama Apple zaten sadelik,hız ve stabil cihazlarıyla nam saldı teknoloji piyasasına,ürettiği cihazlarda hep bu yönde.
    Ve şunu çok net olarak test ettimki iphone'dan sonra hiçbir kapasitif veya rezistif ekrana ısınmadım.

Benki popüler olan herşeye uzak durmama rağmen telefon için iphone diyorum..
  • quote:

Jb yapmak veya bunlarla uğraşmak istemiyorum bana biraz mantıksız geliyor yani bi dünya para veripde birde telefonu istediğimiz gibi kullanmak için Jb çıkmasını beklemek çıktığında yapmak gibi işlemler ile uğraşmak gerçekten sıkıcı bir durum oysaki bütün bunlar orijinal yazılımda olması fenamı olur Apple insanları ben bunu bu şekilde yaptım bunu kullanacaksınız ben böyle uygun gördüm o kadar demesi ağırıma gidiyor ve buna rağmen insanların bu telefonu bu kadar yükseltmesi övmesi durumları bana göre değil iyiye iyi eksiği varsada insanların bilgilendirilmesi konusunda kötüye kötü.

@fndacil
    Uğraşmak diyosun ve çokk para diyosun JB'ğin uğraşılacak bi yanını göremedim ben 4 senedirde iphone kullanıyorum bence sen sunu de ben JB yapacak kadar bilgim yok vede sana çok güzel bir örnek sunim gidip 2.5 bin liraya çamaşır makinası alıyorsun ve ben bu kadar para verdim içine deterjan,yumuşatıcı kireç sökücü koymam saçma diyorsun gibi bişey oluyor,bunları çamaşr makinasına koymazsan isteklerinede cevap alamazsın ve çamaşır makinan bir kaç yıkamadan sonra bi işe yaramaz duruma gelir ve ister istemez sıkılacaksın demek istediğim herşeyin bir şeyle bağlantısı olmalı gidip LED tv alıyorsun 3 bin tl veriyon ve dijitürktür çanaktır yine almak zorundasın....

• quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

@fndacil
    Uğraşmak diyosun ve çokk para diyosun JB'ğin uğraşılacak bi yanını göremedim ben 4 senedirde iphone kullanıyorum bence sen sunu de ben JB yapacak kadar bilgim yok vede sana çok güzel bir örnek sunim gidip 2.5 bin liraya çamaşır makinası alıyorsun ve ben bu kadar para verdim içine deterjan,yumuşatıcı kireç sökücü koymam saçma diyorsun gibi bişey oluyor,bunları çamaşr makinasına koymazsan isteklerinede cevap alamazsın ve çamaşır makinan bir kaç yıkamadan sonra bi işe yaramaz duruma gelir ve ister istemez sıkılacaksın demek istediğim herşeyin bir şeyle bağlantısı olmalı gidip LED tv alıyorsun 3 bin tl veriyon ve dijitürktür çanaktır yine almak zorundasın....

Helal olsun be hocam çok güzel söylediniz..herseyide Apple 'dan beklememek lazım =)

• Apple birşeyin en iyisini yapacaksa ekler, mesela basit bir radyo neden eklenmiyor, nokia yada samsung çuvala doldurur gibi telefona herşeyi eklerken
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.