Şimdi Ara

iPhone dan sıkıldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
7.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu alırken ne aldığınızı bilmezseniz sonra o niye yok bu niye yok diye dövünür durursunuz..

Önce ne istediğiniz kendinize sorun, daha sonra istekleriniz doğrultusunda bir telefon alın. Ha size almadan önce vaadedilenleri yapamıyorsanız eğer, o zaman özgürce şikayet etme hakkına sahip olursunuz ve hakkınızı sonuna kadar arayabilirsiniz. Emin olun böyle bir durumda DH'den de birçok destekçiniz çıkar. Ama haksız olduğunuz bir konuda çıkıp ¨Nerde özgürlük¨ nidaları atarsanız bu şekilde tepkiler alırsınız..

Apple kişiye özel üretim yapmıyor, ben alırken jb yapmadan tema yüklenmeyeceğiniz, bluetooth ile veri alış-verişi yapamayacağımı, flash olmadığını vs biliyordum, ona göre aldım ve şikayette edemiyorum.. Ama bana vaadettikleri herşeyi fazlasıyla yapabiliyorum, bu yüzden memnunum. 4 senedirde kullanıyorum..
  • Konuyu acan kisi gayet edepli bir dilde iphone da gordugu eksiklikleri dile getirmis, bunda bu kadar buyutulecek ne var. Ayni cihazdan benim elimde de var o kadar para verdim kimseye laf attirmam gibi tavir sergiliyorsunuz. Madem arkadasin basligi sacma geldi size girmeyin, cevap yazmayin. Zorla yazilari okutmuyor kimse size. Bu forumun genelinde forumdaki diger insanlari terslemek gibi bi tutum var. Birisi bi dusuncesini paylasti diye bu kadar terslenmez.

Jb olayina gelince yapmak istememesi bakimindan hakli sebepleri var. Istediginiz kadar yasaldir deyin, apple garanti disinda tutarim diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRML_KNN

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

sanırım yine mesajımı silecekler ama yine söyleceğim.
    İphone tabiki hak ettiğinden fazla değer veriliyor yoksa kimse 199 dolarlık telefonu 1,5 milyar para vermezdi.apple store us de iphone 4 199dolar, 3gs ise 99 dolar

hocam sen 200$ a iphone 4 u satdiklarinimi sananlardanmisin?

niye benim arkadaşım amerikada 199 dolara sözleşmeli oldu, abd de yaşıyor.
    199 dolara sözleşmeli olarak sattıklarında da kar ediyorlar ayrıca

• Apple'ın neyi meşhur tabiki fanı(;

Elimde hem İphone 4 hem Nexus S var ikisininde bir dolu eksiği var sakin gençler.
  • quote:

quote:

quote:

İphone tabiki hak ettiğinden fazla değer veriliyor yoksa kimse 199 dolarlık telefonu 1,5 milyar para vermezdi.apple store us de iphone 4 199dolar, 3gs ise 99 dolar

Her ay 90-100$ gibi bir para ödüyor kontrat ile alanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 14 Ocak 2011; 1:49:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ten_don
    Apple'ın neyi meşhur tabiki fanı(;

Elimde hem İphone 4 hem Nexus S var ikisininde bir dolu eksiği var sakin gençler.

bi tanesini tercih etsen hangiaini secersin,neden?
    (sinav sorusu gibi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Orijinalden alıntı: fndacil

Jb yapmak veya bunlarla uğraşmak istemiyorum bana biraz mantıksız geliyor yani bi dünya para veripde birde telefonu istediğimiz gibi kullanmak için Jb çıkmasını beklemek çıktığında yapmak gibi işlemler ile uğraşmak gerçekten sıkıcı bir durum oysaki bütün bunlar orijinal yazılımda olması fenamı olur Apple insanları ben bunu bu şekilde yaptım bunu kullanacaksınız ben böyle uygun gördüm o kadar demesi ağırıma gidiyor ve buna rağmen insanların bu telefonu bu kadar yükseltmesi övmesi durumları bana göre değil iyiye iyi eksiği varsada insanların bilgilendirilmesi konusunda kötüye kötü.

Yıllardır bekliyoruz her güncellemede ne var acaba diye hepsinde de hayal kırıklığı umarım anlatabilmişimdir bu telefon için düşündüklerimi amacım burdaki iPhone kullanıcılarını kızdırmak değil bizler ilk çıktığından beri bu telefonu kullanıyoruz ve bu telefona sahip olamk isteye kişililerin halen daha var olduğunu ve alamadıklarınıda biliyoruz bu insanlar araştırma yaptıklarında bu tür kısıtlamaların olduğunu bilsinler istedim.

4.3 beta yayınlandı aşağıda beklediğim bir özellik geliyor umarım diğer konularda da beklenen eksiklikler tamamlanır... örnek resim

@fndacil
    Uğraşmak diyosun ve çokk para diyosun JB'ğin uğraşılacak bi yanını göremedim ben 4 senedirde iphone kullanıyorum bence sen sunu de ben JB yapacak kadar bilgim yok vede sana çok güzel bir örnek sunim gidip 2.5 bin liraya çamaşır makinası alıyorsun ve ben bu kadar para verdim içine deterjan,yumuşatıcı kireç sökücü koymam saçma diyorsun gibi bişey oluyor,bunları çamaşr makinasına koymazsan isteklerinede cevap alamazsın ve çamaşır makinan bir kaç yıkamadan sonra bi işe yaramaz duruma gelir ve ister istemez sıkılacaksın demek istediğim herşeyin bir şeyle bağlantısı olmalı gidip LED tv alıyorsun 3 bin tl veriyon ve dijitürktür çanaktır yine almak zorundasın....

• adam haklı niye bukadar tepki çekmiş anlamadım bende 3 ay oldu iphone 4 ten sıkıldım.kimse bukadar para veripte cihazını garantisiz duruma düşürmek istemez.zaten bugune kadarkı kullanımımdan anladıgım kadarıyla bu cihazın bu kadar stabıl olmasının nedenı basıt mantıkla calısması...
  • quote:

quote:

quote:

bu mantıkla turkiyedede bedava ya veriyorlar ondada kar ediyorlar dimi. arkadasım cihazın apple a parça maliyeti yanlış hatırlamıyorsam 185 dolar civarındaydı. sadece 199$ la bitseydi iş apple 14 dolar mı kar edecekti. bu adamlar sadece bu cihazın üretimine para harcamıyorlar çalışan işçilerin maaşı, fabrikada harcadıgı elektrik vs, ar-ge çalışmalarına harcadıgı milyarlarca dolar, tasarım asamasında muhendislere tasarımcılara verdiği ücretler, dünya çapında ürünün tanıtımı reklamı, nakliyesi vs gibi pek çok gideri var... o amerikada sözleşmeli alan arkadaşınıza bir sorun bakalım aylık ne kadar fatura veriyormuş. geçen forumda amerikada yaşayan bir çift yazmıştı kişi başı yaklaşık 100-120$ veriyoruz diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ShagraX*

Iphone'u begenmeyen biri olunca dininize küfretmiş gibi olmak niye?Adam tarikattandı da size ihanetmi etti ne bu öfke

Harikasın ya sabah sabah öldüm
  • arkadaş haklı iphone bir zaman sonra sıkıyor sadece iphone değil bu söylediklerim 3 kuruş maaşı ile bilmem kaç milyar verip tel alanlar da dahil :) en başta bu ülkede wi-fi desen çeken yerler kısıtlı 3G desen aylarca kontur çalışırsın :haa evde kablosuz modemin var girersin ama buda çok salakca oluyor koskoca pc varken karşında adam sırf iphonedan giriyor bu kadarda aptallık olurmu :)) sonra jailbreak denen kırma işini yapıyorsun bu sefer onu yapacam bu özelliği yükleyecem falan derken başka özelliğini kaybediyorsun bir kaç ay geçiyor iphone ile uğraşa uğraşa işin kurdu oluyorsun neredeyse yazılım sertifikası alacak kadar usta oluyorsun birde bakıyorsun pil sizlere ömür buyur değiştir sonra o bir kadarda masraf,ekranı çizilmesin aman aman diyip naylon peşinde koşuyorsun tüm bunlarıda bizim milet başka bir uğraşı olmadığı için can sıkıntısından yapıyor :) ama tiyatro,bale,güzel sanatlar veya spor dallarına hiç bir merakı olmaz sen boş ver arkadaşım paranın kıymetini bil git 50 liralık tel işini görür :) 1,5 veya 2 milyarda versen 50 milyonluk telin yaptığı işi yapacaksın hangi teli alırsan al arama yapar-mesaj gönderirsin aptallık niye :))
    haa metroda,otobüste havalı oluyum diyorsan ayrı :)) ayrıcalıklı sanırsın kendini millet elinde ki teli görür ama vay beee demez direk aptal laa bu der emin ol buna :))
    bu söylediklerime kimse alınmasın bende dahilim bu konuya açık açık aklıma gelenleri söyledim çünki bende bir iphone kullanıcısıyım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 14 Ocak 2011; 7:07:12 >

• Emin olun iphone/jaulbreak olayini androidde android/root yapmak olarak ayni sekilde yasayacaksiniz. O kadar para verdim herseyi yapmam gerekir demek kadar sacma bir mantik yok. Bugine kadar nokialara binlerce lira verdiniz iphone da yapabildiginiz neyi yapabildiniz? Birseye verdiginiz paranin artmasi o seyle yapabileceginiz seylerin sayisini degil kalitesini arttirir.
    Ornek vermek gerekirse piyasada tonla ucuz android var neden ucuzunu degilde pahalisini almak istiyoruz? Cunki pahali olanda daha iyi islemci varndaha cok ram ve Ekran Kalitesi var.

Fazla parayi kullanim kalitesine ve stabiliteye veriyorsunuz.

O kadar para verdim herseyi yapsin diye dusunursek ferrari arabalarin ucarken havada kahve yapip sizinle sohbet etmesi gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 14 Ocak 2011; 8:02:31 >
  • o yüzden napıyoruz andoridli ve htc sense li bir htc ye geçiş yapıyoruz.istediğimiz gibi telimizi şekillendirebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdelta

Kesinlikle haklısınız, binlerce kez haklısınız. iPhone un iyi yanları kadar bi o kadar da kötü yanları var.

Bi kere jailbreak işini geçin bence, jailbreak yapmak telefonu kırmak gibi bir zorunluluğum olmaması lazım bunları yapabilmek için. 3310 da bile direk menüye girmeden önce bir arayüz mevcut, iphone da değil. Android lerde bulunan masaüstünden mailleri kontrol etmek, hava durumu görmek gibi şeyler gerçekten çok iyi.

Ayrıca aynı zamanda IPOD olmasıyla ünlü bir cihaz, yani alanımda en iyi mp3 çalarım diyor. Ancak istediğim bilgisayardan mp3 yükleyemiyorum, böyle bi saçmalık var ortada. Umarım Apple bazı politikalarını değiştirmeye başlar. Tercih etmemdeki en büyük sebeplerden biri aynı zamanda ipod olarak kullanıcak olmamdı..

doğru söze ne hacet

• quote:

o zaman vodafone'la turkcell'de bedavaya geliyor senin bu mantığınla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

Emin olun iphone/jaulbreak olayini androidde android/root yapmak olarak ayni sekilde yasayacaksiniz. O kadar para verdim herseyi yapmam gerekir demek kadar sacma bir mantik yok. Bugine kadar nokialara binlerce lira verdiniz iphone da yapabildiginiz neyi yapabildiniz? Birseye verdiginiz paranin artmasi o seyle yapabileceginiz seylerin sayisini degil kalitesini arttirir.
    Ornek vermek gerekirse piyasada tonla ucuz android var neden ucuzunu degilde pahalisini almak istiyoruz? Cunki pahali olanda daha iyi islemci varndaha cok ram ve Ekran Kalitesi var.

Fazla parayi kullanim kalitesine ve stabiliteye veriyorsunuz.

O kadar para verdim herseyi yapsin diye dusunursek ferrari arabalarin ucarken havada kahve yapip sizinle sohbet etmesi gerekir

Aynen Üstelik androidde en son romu yüklemek, root yapmak gibi işlemler daha zor, elimde iphone 3gs vardı bir de androidi deneyeyim diye satıp Galaxy S aldım, telefonu istediğim şekle getirdim ister widgetlar olsun ister gingerbread arayüzü yüklemek olsun ama inanın bunları yapana kadar göbeğim çatladı, bir sürü forum karıştırdım ve bilgim de belli seviyede olmasına rağmen zorlandığım yerler oldu, iphone'u jb yapmak daha basit ve iphone daha hızlı ve stabil çalışıyor. Android de baya bir gelişti, belki yakında ios u da geçer bilemiyoruz ama şu anda en stabil sistem ios.

• Bu konuyu buraya açacağına APPLE firmasına sıkıldım ulan sizin bu cihazınızdan ios'unuzdan diye mail atsaydın, karşılığında muhtemelen nedir sorununuz, istediğiniz özellikler yakında eklenecek vs. gibi cevaplar alabilirdin.

Ama unutmuşsun ki bu forumda APPLE firmasından çok daha iphone fanatikleri var

Adam sıkılmışsa sıkılmış size noluyor yaw?

Bir kere şunu kabul edin, Apple cihazı kaliteli üretiyor ama, ben neyi ne kadar nasıl kullanmanı istersem sen o kadar kullanırsın, fazlası için bedelini ödersin mantığıyla güzel bir pazar stratejisi uyguladığını ve sizin bu maddi yükten kaçmak için içi boş iphone cihazlarının işletim sistemlerini illegal olarak kırarak, yine cracklenmiş veya açık kaynak kodlu hazırlanmış programları kullandığınız, bir nebze Apple firmasına KORSAN kazığı attığınız yalanmı?

Apple sizi öpmeye çalışırken, JB yaparak siz apple'ı öpmeye kalkıyorsunuz, tamam aranızdaki cinsel ilişki bizi ilgilendirmezde bari öptüğünüz apple'ı gelip burda savunup fanatiklik yapmayın.

Sen bu cihazı alırken ios var diye almıyormusun? pc alıp korsan windows kullanmaktan ne farkı var söylesenize?

Kaliteli ve pahalı bir ürün bunu herkes kabul ediyor, güzel cihaz tamamda, abartmayın bu kadar bir şeylerle karşılaştırmak, eleştirmek niye zorunuza gidiyor anlamadım 2000 lira saydınız diyemi? yoksa iphone nin negatif özellikleri ortaya çıkınca kendinizi psikolojik olarak apple tarafından kazıklanmış gibi hissediyorsunuzda buradaki agresif tavırlarınız bu duyguyu bastırma hissiyatındanmı kaynaklanıyor?

Bu iphone da şebeke çekmeme probleminin yanında sol elle kulağa tutulduğunda kullanıcıların beyin dalgalarını etkileyip fanatizm yapma gibi bir yan etkidemi vardır nedir anlamadım gitti.

• Sıkılma nedeni şu herşley hazır.
    Özellikle Jailbreak varsa herşey hazır geliyoır ama mesela
    ben geçenlerde Galaxy S e Youtube programı indirdim,
    1080p,720p,480p,360p ,mp3 formatında hafıza kartına kayıt etmeye izin veriyor.

İşte Ios 4 de bu yok, yani hazırı var sınırlı karıştırmaya izin yok.

Mesela Mxtube den vidyo indiriyorsunuz PC ye atacaksınız ama oda ne Itunes ile olmuyor
    ne lazım I fun box yada winscp.

Ama Android de öyle değil.
    Devamlı FW yükleyip ufacık performans almak uğruna binbir zahmete girmek isteyen kullanıcıları Iphone sıkabilir bence.
    Ayrıca Radyo olmaması en kötü tarafı.

Dahası oyunlar. Dokunmatik oyunlar Mesela Cut the rope tarzı oyunlar için Iphone alınır ama bir street fighter için alınmaz.

Geçenlerde PSP 30004 Ü 6.35 E güncelleyip Samurai Shadown oynadım.
    Joystick ile gamepad ile oynanan oyun çok daha zevkli.
    Ama Iphone ve Ipod Touch gibi cihazlar All ine One fazlası ile aşıyor.
    1000 lerce mkaliteli zevkli oyun ve uygulama,HD kamera,Jiroskop gibi özellikler ,A4 işlemci
    Wifi çekim gücü ggibi noktalarda Iphone ve Ipod Touch 4g alınabilir cihazlar.

Sıkılma olayı bence daha fazlasını arayan için.İşte bu kişilere xp gibi cihaz lazım. Nokia Symbianı da Win 98 e benzetiyorum,SE değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 14 Ocak 2011; 13:11:20 >

• arkadaşlar bende 2 gün sonra bir ip 3gs alıyorum buradaki yazılanları okuyunca iki arada kaldım..belki konu dışı ama telefonu aldım kutusunu açtım sizce ne yapmalı neereden başlamalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Orijinalden alıntı: fndacil

Jb yapmak veya bunlarla uğraşmak istemiyorum bana biraz mantıksız geliyor yani bi dünya para veripde birde telefonu istediğimiz gibi kullanmak için Jb çıkmasını beklemek çıktığında yapmak gibi işlemler ile uğraşmak gerçekten sıkıcı bir durum oysaki bütün bunlar orijinal yazılımda olması fenamı olur Apple insanları ben bunu bu şekilde yaptım bunu kullanacaksınız ben böyle uygun gördüm o kadar demesi ağırıma gidiyor ve buna rağmen insanların bu telefonu bu kadar yükseltmesi övmesi durumları bana göre değil iyiye iyi eksiği varsada insanların bilgilendirilmesi konusunda kötüye kötü.

Yıllardır bekliyoruz her güncellemede ne var acaba diye hepsinde de hayal kırıklığı umarım anlatabilmişimdir bu telefon için düşündüklerimi amacım burdaki iPhone kullanıcılarını kızdırmak değil bizler ilk çıktığından beri bu telefonu kullanıyoruz ve bu telefona sahip olamk isteye kişililerin halen daha var olduğunu ve alamadıklarınıda biliyoruz bu insanlar araştırma yaptıklarında bu tür kısıtlamaların olduğunu bilsinler istedim.

4.3 beta yayınlandı aşağıda beklediğim bir özellik geliyor umarım diğer konularda da beklenen eksiklikler tamamlanır... örnek resim

@fndacil
    Uğraşmak diyosun ve çokk para diyosun JB'ğin uğraşılacak bi yanını göremedim ben 4 senedirde iphone kullanıyorum bence sen sunu de ben JB yapacak kadar bilgim yok vede sana çok güzel bir örnek sunim gidip 2.5 bin liraya çamaşır makinası alıyorsun ve ben bu kadar para verdim içine deterjan,yumuşatıcı kireç sökücü koymam saçma diyorsun gibi bişey oluyor,bunları çamaşr makinasına koymazsan isteklerinede cevap alamazsın ve çamaşır makinan bir kaç yıkamadan sonra bi işe yaramaz duruma gelir ve ister istemez sıkılacaksın demek istediğim herşeyin bir şeyle bağlantısı olmalı gidip LED tv alıyorsun 3 bin tl veriyon ve dijitürktür çanaktır yine almak zorundasın....

jb yapınca kendini teknoloji kralı ilan eden arkadaşlardan biri daha :)Verdiğin örneklerin hiç biri jb ile bağdaşmıyor evet jb yapcak kadar bilgiliymişssin :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.