Şimdi Ara

iPhone dan sıkıldım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
7.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teleteks

arkadaşlar bende 2 gün sonra bir ip 3gs alıyorum buradaki yazılanları okuyunca iki arada kaldım..belki konu dışı ama telefonu aldım kutusunu açtım sizce ne yapmalı neereden başlamalı?

iphone kötü değilki burada yazılanlar farklı konu, sen ne yapmak istiyorsun ona göre karar ver. iphone alacaksan al, JB yap güle güle kullan. Burdaki yorumları eğer iphone dan sıkılırsan okursun. iphone alında ilk yapılacak iş JB dir. Sonrası zevkine kalmış.

Şimdilik kafan karışmasın, Şu anda ios karşısında andreoid olduğu için bu tip tartışma ve karşılaştırma konularına çok çok rastlayacağız ;)
  • normaldir... her insanın zevkleri birbirini tutmak zorunda değildir. kimi devamlı aynı mekana gitmekten zevk alır kimi 3gün aynı mekana gitsin sıkılır bir daha gitmez. konuyu açan arkadaşın bahsettikleri doğru. ilk zamanlar bende haşır neşirdim telefonla artık esksi kadar kurcalamıyorum. çünkü kurcalanacak tarafı kalmadı yüklenenler yüklendi sadece kullanma zamanı dokunmak kalıyor.

arkadaş temalardan, özelleştirilmesinden bahsetmiş. çok mantıklı. yeni kurcalayacak birşeyler olsa sıkılmayacak bugun rengini, yarın botunları, öbürgün temayı değiştirecek.

birde bu telefonu bend ekullanıyorum ama tonla para verip satın aldım diye avukat gibi herşeyde korumaya çalışmıyorum. sanki mühendisi kendisi tasarımcısı babası gibi koruyanlar var kullandığı telefonu. alt tarafı bir telefon arkadaşlar... :)
  • 1- android 10 ise çekirdek işletim sistemi 8, root'la gelenler 2'dir. ios 10 ise, çekirdek işletim sistemi 2, jailbreak'le gelenler 8'dir.

2 - android'e root yapmak (modele bağlı olmak üzere) ios'taki jailbreak'ten daha kolay bir işlem, çünkü jailbreak yazılım güncellemesi sonrası hemen çıkmayabiliyor ancak root günler içinde çıkıyor.

3 - google kendi telefonlarında (nexus one ve nexus s) root olmayı destekliyor. tek komutla root olabiliyorsunuz. apple ise bırak jailbreak'i, unlock'a bile kesinlikle karşı çıkmaktadır.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=44867122 bu konuya bakın millet ağlıyor resmen.

4 - sanmıyorum ama bir şekilde ios jailbreak yapılamaz hale gelirse, ya da uzun süre jb çıkmazsa o zaman fanatik gibi ios'u savunanları görmek lazım.

5 - şu an teknolojik olarak en başarılı cihazlar, nexus s, htc desire hd ve samsung wave'dir. bu cihazlar gerçek zamanlı multitasking ve widget arayüzüne destek verip, aynı zamanda ios kadar akıcı kullanım ve pil ömrü sunmaktadır. android için yeterli app çıktığı zaman (ki az kaldı, muhtemelen 2011 içinde yakalayacak ios'u) lider platform android olacaktır. apple'ı ayakta tutan tek özellik marka değeri ve app'lerdir. 2007'de ilk çıktığı zamanki kadar bir teknoloji farkı yok şu an rakipleriyle arasında

6 - ilk sayfada arkadaşın biri android çok kişi tarafından geliştiriliyor diye abuk subuk bir yorum yapmış. jailbreak ile kullanılan sbsettings, removebg, backgrounder gibi uygulamalar açık kaynaklıdır. yani ios'a büyülü özellikleri sağlayan bu uygulamalar android'in tamamı gibi pek çok kişi tarafından geliştirilmektedir.

7 - platform kavgasının sonu asla gelmez, 5 yıl önce bu forumda palm mı windows ce mi? konusu tartışılıyordu. bugün ikisi de piyasada yok (yani o halleriyle yok). önemli olan marka bağımlılığı yapmamak, teknoloji hep gelişir, bugün ios önde yarın android önde, 2 yıl sonra belki de windows phone ortalığı silip süpürüyor olacak.

Bu konunun başlığıyla ilgili olarak ise arkadaşa katılmıyorum. sıkılmak doğru bir tanımlama değil, insan bu kadar app'in olduğu bir platformdan sıkılmaz. haa itunes ne kadar aptal gibi bir konu başlığı olsa canı gönülden katılırdım.

not: bilmeden yorum yapıyorsun diyenler olabilir diye şimdiden söyleyeyim sahibi olduğum cihazlar: ipad, htc hero ve iphone 4

• quote:

Orijinalden alıntı: WOLKY

birde bu telefonu bend ekullanıyorum ama tonla para verip satın aldım diye avukat gibi herşeyde korumaya çalışmıyorum. sanki mühendisi kendisi tasarımcısı babası gibi koruyanlar var kullandığı telefonu. alt tarafı bir telefon arkadaşlar... :)

evet arkadaşlar bende İphone 2g den beri kullanıcısıyım ... ve şu anda İphone dan başka telefon kullanmayı düşünmüyorum ... ama adam sevmeyebilir mantıklı sebebide olabilir mantıksızda ...

ama adam sıkıldım dedi diye üstüne gitmeye gerek yok ki ...

bu arada da sıkıldım diyen arkadaşada tşk. ederim... fikrini bizimle paylaşıp böyle hareketli bir konu açtığı için ...

• Sizler Amerika'da yaşıyorsunuz sanırım da ondan JB yasal diyorsunuz. Türkiye'nin, Amerika'nın aldığı her karara, çıkardığı her kanuna uymak gibi bir zorunluluğu mu var? Ki kabul etse bile onun bir süreci vardır, bu süreç de öyle birkaç ayda bitmez. JB Amerika kanunlarına göre yasal ancak yasal diye garanti dışında kalmasını etkilemez. Geçen kapak konusunda konuşuluyordu, arka kapağı sökmek garanti kapsamından çıkarır mı telefonu diye. Millet, telefonun içinde etiketler varsa garantiden çıkmaz diyordu. Ama telefonun kullanma kılavuzunda "Arka kapağı sökmek cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakır." diye özellikle yazılmış. Şimdi kapağı çıkarmak yasal değil mi? Ya da insanlar "garanti kapsamından çıkmaz." dedi diye garantiyi bozmaz mı? Bal gibi de bozar. Bu Apple'ın kararıdır, başkasının olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 14 Ocak 2011; 16:42:54 >
  • Sony bence iphondan daha guzel
  • arkadaşlar bir iphone kullanıcısı olarak, iphone un kaliteli, stabil, kullanıcı dostu, uygulama fazlalığı ve bunların kaliteli olması bakımından piyasanın en iyi telefonu olduğunu düşünüyorum.appstorede hemen hemen akla gelebilecek tüm ihtiyaçlar için yazılım mevcut.bunlar telefonu kullanmamdaki en büyük etken.

fakat bunların yanında insanı bunu bu telefona niye koymamışlar dedirten bana kalırsa apple in sırf pazarlama stratejisinden kaynaklanan abuk subuk eksikliklerde var vede benim anladığım kadarı ile konuyu açan arkadaş bir iphone sahibi olarak bunlardan bahsetmiş ama hemen applefanları devreye girmiş abuk subuk yorumlarla konuyu kirletmişler. bu arkadaşlar apple ne yapsa savunma ihtiyacı duyuyorlar tamam apple kaliteli ve güzel bir marka ama bunun böyle olması apple firmasının hata yapmayacağı anlamına gelmez bu yüzden abuk subuk her durumu savunmanıza gerek yok...

ben telefonu jailbreakli kullandığım halde bazı özelliklerin jailbreak e gerek duymaksızın telefon ile beraber gelen özellikler olması gerektiğini düşünüyorum. yani ben telefonumla mesaj attığım zaman mesaj raporunun telefona gelmesi veya buna benzer işletim sisteminin kendi içinde yüklü olarak gelmesi gereken özellikler için telefonu jailbreak yapıp güvenirliği belli olmayan üçüncü parti uygulamaları telefona yüklemek zorunda bırakılmamalıyım. bunun hiç bir tarafı savunulamaz. birisi çıkıp nezam şu özellikler iphone da eksik dese hemen verilen cevap cydia dan bilmem ne reposundan yükleniyor o oluyor. tamam da kardeşim bu telefonu satın alan kişi 5 dakikalık bir iş bile olsa jailbreak e mahkum edilmemeli.

şimdi apple ın her yaptığını savunan apple fanları şu söylediklerime mantıklı cevaplar versinler

*telefonda gelen veya giden aramalardan bir kaç tanesini silememeniz ya hepsini ya hiçbirini gibi saçma durumla karşılaşmanız

*hatta bir keresinde iphone ile itunes a girip deneme maksatlı lost un son bölümünü indirmeye kalkıştım sonra farkettim ki bu indirmeyi iptal edip silemiyosunuz en fazla durdurabiliyosunuz yada pc ye bağlayıp uğraşçaksınız aynı şey uygulama indirirkende geçerli vazgeçemiyosnuz en fazla durduruyosnuz

*bluetooth ile dosya transferi yapamamanız arkadaşlarınızla çekildiğiniz resimleri bluetooth yoluyla arkadaşınıza gönderemeniz

*iphone u bir bir flashdisk olarak kullanamamanız

*sadece tek bilgisayarla dosya transferi yapabilmeniz ve iletişim esnasında itunes a ihtiyaç duymanız 3 tane mp3 atmak için bile bütün telefonun senkorinize olmasını yarım saat beklemeniz.

*mp3lerinizi zil sesi yapamamanız apple ın, zaten satın almış olduğunuz mp3 ü ringtone olarak tekrar size satması veya format değiştirtip yarım saat uğraştırması bir zil sesi için

*telefonu baska bir bilgisayara bağlayamamanız bağladığınız zaman tüm verilerinizin silinmesi gibi sinir bozucu bir durumla karşılaşmanız

*telefondan sim kartınıza numara taşıyamamanız

*her ne kadar kendi adıma eksikliğini hissetmesemde bu durumdan şikayetçi olanlar olduğu için yazıyorum flash desteğinin olmaması

*her ne kadar telefonun kendi arayüzünü çok güzel ve kullanışlı bulsamda başka zevkler için başka alternatifler sunulmaması

bunlara apple her yaptığını savunanan apple fanları mantıklı cevaplar versinler. yalnız bu cevaplar o özelliği ben kullanmıyorum onun için gereksiz bir özellik olmasın. mesela bluetooth sorunu bakıyorum kimse bu konuda şikayetçi değil veya şikayetini yazmıyor fakat benim için son derece önemli ve gerekli bir özellik sonuçta internet haricinde diğer telefonlar ile bir şey paylaşıp iletişim kurabileceğiniz tek bağ bu fakat internet paketide çoğu telefon sahibinin kullandığı bir şey değil. bu bahsettiklerim haricinde bana işte jailbreak yapıp şunu yüklersen istediğin özelliği telefona eklemiş olursunda demeyin sonuçta bahsettiğim şeyler hepsi işletim sisteminin kendi bünyesinde barındırması gereken özellikler.

bahsettiğim tüm özellikler yazılımsal olup apple ın yapamayacağı şeyler değillerdir. apple ın tamamen kendi tutumudur. müşteri memnuniyeti yerine daha fazla kazanç sağlamak için son kullanıcının elini kolunu bağlamak apple ın en büyük yanlışıdır.
    ve de şunıuda söylemeden geçemeyeceğim yazdığım bunca olumsuz özelliklere rağmen piyasada iphone a rakip olan bir telefon olduğunu düşünmüyorum...

• Arkadaş haklı , neden bu kadar fanatiği oluyorsunuz bu telefonun ?
  • İlk baslarda birçok yorum yazdım cogu arkadas ortaya karışık fanboylukla suçlamış.

@trapattoni11

Bir tanesi hariç tüm eksiklikler giderilebiliyor. Bunların Apple tarafından konulmasi gerektiğini düşünebilirsiniz. Haklısınız ancak siz bu telefondan yararlanmak, istediginiz ozellikleri barındıracak sekilde kullanmak istiyorsanız cozum yolu var. Çok açık su sekilde bir fark var ortada. Ben JB li olarak kullanıyorum tüm eksikliklerini gideriyorum ve bunu aylar önce yarım saat içerisinde giderdim aylardır tadını çıkarıyorum, siz ise Apple'dan bekleyerek mahrum kalıyorsunuz. Bizim amacımız bu cihazlardan faydalanmak.
    Bunu unutmayın. Apple yapar ya da yapmaz , ben de JB yapmak zorunda kalmak istemem ama mutfak orada biri yemeği yapmak zorunda , sırf yemeği anneniz yapsın diye ac kalmak ne kadar mantıklı? Bağcıyı dövmek
    mi istiyorsunuz yoksa üzüm yemek mi? Sonuc olarak hiçbir mesajımda Apple savunma gayreti sarfetmedim bunu belirteyim Steve Jobs'un yakını da değilim; neden savunayım. Ben de sizin gibi bu özelliklerin Apple tarafından konması gerektiğini düşünüyorum ama hersey ortada yapılabilecekler de. Herkesin kendi tercihi saygı duyulmalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: trapattoni11

arkadaşlar bir iphone kullanıcısı olarak, iphone un kaliteli, stabil, kullanıcı dostu, uygulama fazlalığı ve bunların kaliteli olması bakımından piyasanın en iyi telefonu olduğunu düşünüyorum.appstorede hemen hemen akla gelebilecek tüm ihtiyaçlar için yazılım mevcut.bunlar telefonu kullanmamdaki en büyük etken.

fakat bunların yanında insanı bunu bu telefona niye koymamışlar dedirten bana kalırsa apple in sırf pazarlama stratejisinden kaynaklanan abuk subuk eksikliklerde var vede benim anladığım kadarı ile konuyu açan arkadaş bir iphone sahibi olarak bunlardan bahsetmiş ama hemen applefanları devreye girmiş abuk subuk yorumlarla konuyu kirletmişler. bu arkadaşlar apple ne yapsa savunma ihtiyacı duyuyorlar tamam apple kaliteli ve güzel bir marka ama bunun böyle olması apple firmasının hata yapmayacağı anlamına gelmez bu yüzden abuk subuk her durumu savunmanıza gerek yok...

ben telefonu jailbreakli kullandığım halde bazı özelliklerin jailbreak e gerek duymaksızın telefon ile beraber gelen özellikler olması gerektiğini düşünüyorum. yani ben telefonumla mesaj attığım zaman mesaj raporunun telefona gelmesi veya buna benzer işletim sisteminin kendi içinde yüklü olarak gelmesi gereken özellikler için telefonu jailbreak yapıp güvenirliği belli olmayan üçüncü parti uygulamaları telefona yüklemek zorunda bırakılmamalıyım. bunun hiç bir tarafı savunulamaz. birisi çıkıp nezam şu özellikler iphone da eksik dese hemen verilen cevap cydia dan bilmem ne reposundan yükleniyor o oluyor. tamam da kardeşim bu telefonu satın alan kişi 5 dakikalık bir iş bile olsa jailbreak e mahkum edilmemeli.

şimdi apple ın her yaptığını savunan apple fanları şu söylediklerime mantıklı cevaplar versinler

*telefonda gelen veya giden aramalardan bir kaç tanesini silememeniz ya hepsini ya hiçbirini gibi saçma durumla karşılaşmanız

*hatta bir keresinde iphone ile itunes a girip deneme maksatlı lost un son bölümünü indirmeye kalkıştım sonra farkettim ki bu indirmeyi iptal edip silemiyosunuz en fazla durdurabiliyosunuz yada pc ye bağlayıp uğraşçaksınız aynı şey uygulama indirirkende geçerli vazgeçemiyosnuz en fazla durduruyosnuz

*bluetooth ile dosya transferi yapamamanız arkadaşlarınızla çekildiğiniz resimleri bluetooth yoluyla arkadaşınıza gönderemeniz

*iphone u bir bir flashdisk olarak kullanamamanız

*sadece tek bilgisayarla dosya transferi yapabilmeniz ve iletişim esnasında itunes a ihtiyaç duymanız 3 tane mp3 atmak için bile bütün telefonun senkorinize olmasını yarım saat beklemeniz.

*mp3lerinizi zil sesi yapamamanız apple ın, zaten satın almış olduğunuz mp3 ü ringtone olarak tekrar size satması veya format değiştirtip yarım saat uğraştırması bir zil sesi için

*telefonu baska bir bilgisayara bağlayamamanız bağladığınız zaman tüm verilerinizin silinmesi gibi sinir bozucu bir durumla karşılaşmanız

*telefondan sim kartınıza numara taşıyamamanız

*her ne kadar kendi adıma eksikliğini hissetmesemde bu durumdan şikayetçi olanlar olduğu için yazıyorum flash desteğinin olmaması

*her ne kadar telefonun kendi arayüzünü çok güzel ve kullanışlı bulsamda başka zevkler için başka alternatifler sunulmaması

bunlara apple her yaptığını savunanan apple fanları mantıklı cevaplar versinler. yalnız bu cevaplar o özelliği ben kullanmıyorum onun için gereksiz bir özellik olmasın. mesela bluetooth sorunu bakıyorum kimse bu konuda şikayetçi değil veya şikayetini yazmıyor fakat benim için son derece önemli ve gerekli bir özellik sonuçta internet haricinde diğer telefonlar ile bir şey paylaşıp iletişim kurabileceğiniz tek bağ bu fakat internet paketide çoğu telefon sahibinin kullandığı bir şey değil. bu bahsettiklerim haricinde bana işte jailbreak yapıp şunu yüklersen istediğin özelliği telefona eklemiş olursunda demeyin sonuçta bahsettiğim şeyler hepsi işletim sisteminin kendi bünyesinde barındırması gereken özellikler.

bahsettiğim tüm özellikler yazılımsal olup apple ın yapamayacağı şeyler değillerdir. apple ın tamamen kendi tutumudur. müşteri memnuniyeti yerine daha fazla kazanç sağlamak için son kullanıcının elini kolunu bağlamak apple ın en büyük yanlışıdır.
    ve de şunıuda söylemeden geçemeyeceğim yazdığım bunca olumsuz özelliklere rağmen piyasada iphone a rakip olan bir telefon olduğunu düşünmüyorum...

Hocam bu yazdıklarınızı herkes istiyor. Ben en çok şu itunes zamazingosundan kurtulmak istiyorum mesela. Takıyım telefonu bilgisayara atayım klasörün içine şarkıları olsun bitsin..

Ama verilen tepkiler bana saçma geliyor, alırken hepimiz biliyorduk böyle olduğunu. Madem bluetooth senin için çok önemli, madem tema değiştirmek olmazsa olmazsın HTC al, Nokia al, Samsung al vs vs.. Yani park sensörü olmayan araba alıp, keşke park sensörü koysalarmış demeye benziyor. Madem park sensörü istiyorsun almadan önce iyice araştır park sensörlü araba al..

Asus'ın notebook'u nu aldım i7'li işlemcili, baya iyi donanımlı bir aletti vs.. Ama klavye aydınlatmalı olmadığı için bana çok sorun yarattı ve sattım aleti. Benim Asus'a herhangi bir tepki verme hakkım yok bu durumda, iyice araştırıp aydınlatmalı klavyesi olan notebook alsaydın kardeşim demezler mi adama.. Sen almadan araştırma, sonra şu kadar para verdim niye klavyesi aydınlatmalı değil de. Olmaz işte :)

Alacağımız ürünü ihtiyaçlarımız dahilince, bilinçli bir şekilde alırsak bence bu tür problemler yaşamayız. Sırf iPhone sahibi olmak için araştırmadan alınınca sonunda böyle oluyor. Yoksa hepimizinde bildiği gibi isteklerin sonu yok, sizin madde madde yazdıklarınız yapılsa dahi bir o kadar daha maddeyi yazabiliriz arkasından..

• @ JasoNBurak
    yazıda atladınız heralde bende iphone u jailbreakli kullanıyorum fakat dediğim gibi apple in kullanıcıları her özellik için güvenliği belli olmayan üçüncü parti uygulamaları yüklemeye yöneltmesi çok yalnış bir durum. sonuçta bu güne kadar bir sorun yaşayan olmasada yüklediğiniz yazılımlardan ötürü cihazınızın zarar görmesi, kredi kartı veya kişisel bilgilerinizin çalınması gibi riskleride alıyoruz jailbreak yaparken. işte apple a bu yüzden kızıyorum beni güvenirliği belli olmayan uygulamaları yüklemeye mecbur ettiği için. dediğm gibi bu özellikler ios ile beraber gelmelidir. yoksa bana kalırsada jailbreaksiz bir iphone çok yavan bir hal alıyor ama dediğim gibi bu yavanlığın suçlusuda apple.
  • Siz saniyorsunuz ki jailbreak apple istegi disinda gelisen korsan bir saldiri... Alakasi yok jb cihazin kullanilabilirligini artiriyor ve bu apple'in isine gekdigi icin onlari besliyor zaten.. Jb olmasa icihazlari kullanimi cok dusuk olacakti neden mi? Neredeyse reklamsiz ve ucretsiz bir program appstoreda yok gibi ayrica activator removebg gibi programlar ve sbsettings gibi kilit sayilir programlar cihazi en hizli en verimli sekilde kullanmamizi sagliyor.. Jailbreaka karsi olan Apple bunun onune gecmemek icin elinden geleni yapiyor gidio geohota bi dava acmasi apple daha faydali olmazmiydi madem jb'ye karsi bu kadar?
  • @trapattoni11

Atlamisim evet ; ancak o yazı genele de yonelikti. Katılıyorum sana bu gibi seyler icin JB yapmak zorunda kalmamalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 14 Ocak 2011; 17:58:20 >
  • @Fenerbahçe SK
    Ben alırken iphone u bu özelliklerin böyle olacağını biliyordum fakat benim bunları bilerek telefonu almam yazdığım özelliklerin telefonun eksik tarfaları olduğu gerçeğini değiştirmez. yazımdan da anlayacağın üzere iphone u hala kullanıyorum ve başka bir telefonu şu an için iphone a tercih etmem. ama benim bu eksikliklerin farkında olarak iphone u kullanmam bu eksikleri kapatmıyor. benim yazımda anlattığım gibi bu eksik tarafları biri dile getirdiği anda bazı kendini bilmez fanboylar verdikleri paranın etkisiyle hemen savunmaya geçiyorlar. benim en çok değindiğim nokta burası. çünkü iphone sahiplerinin çoğu yoğurdum ekşi demiyor. eğer yoğurdum ekşi derlerse ekşi bir yoğurda 1600 lira vermiş olacaklar...

ama yine belirtmeden geçemiyeceğim kullanım kolaylığı, diğer telefonlara göre bazı işleri daha rahat ve kolay yapması ve appstore bazı eksiklikleri gözardı etmemi sağladı. fakat hep üzerinde durduğum gibi benim bunları gözardı ederek almam bu eksikleri kapatmıyor.

• Trapatoni dostum senin orada istediklerini telefonlar yapiyor.. iPhoje telefon arasinda cok buyuk fark var tabi jb yapinca hepsini yapabiliyorsun ama o zamanda zaten her telefon yapabiliyor o saydiklarini.. Ben telefon kullanmaya tobeliyim:D 4 senedir varsa yoksa iPhone:) bir kac kere dedim nokia kullanayim o zaman en iyi telefon n96 gittim yurtdisindan getirttim telefonu 1 hafta kullandim sonra geri iPhone 2... Dahada lafim yok bakin biraz " Bu telefon degil, iPhone" ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fndacil
    2 senedir iPhone kullanıyorum hep aynı yapabilecekleriniz kısıtlı hele ki özelleştirme denen bir şey malesef yok oysaki arayüz olarak kisisellestirilebilse daha fazla popüler olacak bu telefon HTC den dahamı kotuki ana ekrana istediğimiz widget leri ekleyemiyoruz bu telefon galaxy s den dahamı kotuki bir çok özelliği iPhone da bulamıyoruz illa jb mı yapmamız gerekiyor ben yapmıyorum yapmamda istemiyorum su an 3GS kullanıyorum hız olarak diyeceğim yok ama yapmak istediğim her şey için sayfalar arasında dolaşıp program bulup acmak yorucu neden bu telefonda twitter hesabımı ana ekranda göremeyin neden maillerimi ana ekrandan takip edemedim neden Facebook hesabımın bir parçasını ana ekrana widget olarak ekleyemiyorum maden en iyisi iPhone diyoruz bunları yapamadığı halde bu telefona en iyisi demek gereksizce iPhone fazla deger verdigimi anlamına gelir 3G bağlantımızı wifi router olarak kullanamayacaksam ben bu telefona en iyisi demem ve artık gercekten sıkıldım ve HTC Desire HD alacağım 2011 yılı Android yılı olacak ve iPhone isterse iPhone 5'i çıkarsın isterse iPhone 50'i çıkarsın umurumda değil kısaca bu telefon hakkındaki düşüncelerimi paylaştım bu telefonu kullananlar ve bu kadar Para verenler daha fazlasını hak ediyorlar kısacası iPhone bu kadar popülerliği bu kadar parayı hak etmiyor

oooo, kulube hos geldin, kisisel bir android ios degerlendirmesi yapmistim ben de, zordur boyle kisisel degerlendirmeleri burada anlatmak. bir cok kisi kendi dusuncesinin dogru oldugu ve tavuguna kist denilmemesi konusunda alingan ve agresiftir. kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: c@do

quote:

Orijinalden alıntı: savinme

amacınız nedir anlamıyorum eğer sıkıldıysan sat baska bi cihaz al senin paran senin kararın sıkıldın diye bir cihazı kötülemeye hakkın yok.. M.Kemal Atatürk ; '' Ya Sev Yada Terk Et !! '' ben bunu bilirim bunu söylerim

o faşist söz ataturkun değil. Bende ip4 var. bende sıkıldım arkadaş. hep aynı şeyler.

Aynı şeyler ne hergün yeni uygulama eklenmiyormu aynı storu kullanıyoruz ben içine daldıkça çıkamıyorum sen sıkıldım diyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson

quote:

Orijinalden alıntı: c@do

quote:

Orijinalden alıntı: savinme

amacınız nedir anlamıyorum eğer sıkıldıysan sat baska bi cihaz al senin paran senin kararın sıkıldın diye bir cihazı kötülemeye hakkın yok.. M.Kemal Atatürk ; '' Ya Sev Yada Terk Et !! '' ben bunu bilirim bunu söylerim

o faşist söz ataturkun değil. Bende ip4 var. bende sıkıldım arkadaş. hep aynı şeyler.

Aynı şeyler ne hergün yeni uygulama eklenmiyormu aynı storu kullanıyoruz ben içine daldıkça çıkamıyorum sen sıkıldım diyosun.

Herseyin bir sonu var iPhone'dan da sıkılınabilir. Körü körüne savunmaya gerek yok..

• JB yapmadan onun kıymetini ve zevkini yaşamadan yorum yazan arkadaşlara saygılar sunuyorum

zevkler renkler meselesine girmiş arkadaşın istekleri iyi hoş güzelde şunu iyi farketmek gerek : İnsan ihtiyaçları sınırsızdır Ama bunları karşılayacak kaynaklar kısıtlı ve bu güne kadar çözüm bulan olmadı sıkılman çok doğal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ShagraX*

quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Orijinalden alıntı: *ShagraX*

Iphone'u begenmeyen biri olunca dininize küfretmiş gibi olmak niye?Adam tarikattandı da size ihanetmi etti ne bu öfke
    ,

ona birşey dedigimiz yok, yok su yok bu yok jb yap diyoruz 1600 tl veriyom neden jb ile ugrasayım diyor adam zoruma giden bu

1600 tl verdigi aleti garanti dışına cıkarmak istememesi bence çokta anormal değil

ki 1600 tlye nerden alıyorsunuz siz bu İphone'u hıc anlamıyorum ben 1 ay once bayagı bı arastırdım 1950tlden aşşagı 32gb iphone bulamadım.

Bkz:MediaMarket,electrowordl 1.599

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.