Şimdi Ara

iPhone dan sıkıldım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
7.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Orijinalden alıntı: ellesharr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fndacil

Jb yapmak veya bunlarla uğraşmak istemiyorum bana biraz mantıksız geliyor yani bi dünya para veripde birde telefonu istediğimiz gibi kullanmak için Jb çıkmasını beklemek çıktığında yapmak gibi işlemler ile uğraşmak gerçekten sıkıcı bir durum oysaki bütün bunlar orijinal yazılımda olması fenamı olur Apple insanları ben bunu bu şekilde yaptım bunu kullanacaksınız ben böyle uygun gördüm o kadar demesi ağırıma gidiyor ve buna rağmen insanların bu telefonu bu kadar yükseltmesi övmesi durumları bana göre değil iyiye iyi eksiği varsada insanların bilgilendirilmesi konusunda kötüye kötü.

Yıllardır bekliyoruz her güncellemede ne var acaba diye hepsinde de hayal kırıklığı umarım anlatabilmişimdir bu telefon için düşündüklerimi amacım burdaki iPhone kullanıcılarını kızdırmak değil bizler ilk çıktığından beri bu telefonu kullanıyoruz ve bu telefona sahip olamk isteye kişililerin halen daha var olduğunu ve alamadıklarınıda biliyoruz bu insanlar araştırma yaptıklarında bu tür kısıtlamaların olduğunu bilsinler istedim.

4.3 beta yayınlandı aşağıda beklediğim bir özellik geliyor umarım diğer konularda da beklenen eksiklikler tamamlanır... örnek resim

@fndacil
    Uğraşmak diyosun ve çokk para diyosun JB'ğin uğraşılacak bi yanını göremedim ben 4 senedirde iphone kullanıyorum bence sen sunu de ben JB yapacak kadar bilgim yok vede sana çok güzel bir örnek sunim gidip 2.5 bin liraya çamaşır makinası alıyorsun ve ben bu kadar para verdim içine deterjan,yumuşatıcı kireç sökücü koymam saçma diyorsun gibi bişey oluyor,bunları çamaşr makinasına koymazsan isteklerinede cevap alamazsın ve çamaşır makinan bir kaç yıkamadan sonra bi işe yaramaz duruma gelir ve ister istemez sıkılacaksın demek istediğim herşeyin bir şeyle bağlantısı olmalı gidip LED tv alıyorsun 3 bin tl veriyon ve dijitürktür çanaktır yine almak zorundasın....

jb yapınca kendini teknoloji kralı ilan eden arkadaşlardan biri daha :)Verdiğin örneklerin hiç biri jb ile bağdaşmıyor evet jb yapcak kadar bilgiliymişssin :)

Sen mesajı nerenle okuyorsyn gözünle olmadığı kesin,bi daha altını çize çize heceli bi şekilde oku bence,ne söylenip ne cevap aldığı JB ve teknoloji ne alaka senin yazdıkların alakaya maydanoz,bu ne biçim lacivert deyimini aklıma getirdi...

Ovv valla konuşma tarzınla belli ettin seviyeni tamam daha fazla tartışmaya gerek yok tamam tamam sen haklısını hıı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Bu konuyu buraya açacağına APPLE firmasına sıkıldım ulan sizin bu cihazınızdan ios'unuzdan diye mail atsaydın, karşılığında muhtemelen nedir sorununuz, istediğiniz özellikler yakında eklenecek vs. gibi cevaplar alabilirdin.

Ama unutmuşsun ki bu forumda APPLE firmasından çok daha iphone fanatikleri var

Adam sıkılmışsa sıkılmış size noluyor yaw?

Bir kere şunu kabul edin, Apple cihazı kaliteli üretiyor ama, ben neyi ne kadar nasıl kullanmanı istersem sen o kadar kullanırsın, fazlası için bedelini ödersin mantığıyla güzel bir pazar stratejisi uyguladığını ve sizin bu maddi yükten kaçmak için içi boş iphone cihazlarının işletim sistemlerini illegal olarak kırarak, yine cracklenmiş veya açık kaynak kodlu hazırlanmış programları kullandığınız, bir nebze Apple firmasına KORSAN kazığı attığınız yalanmı?

Apple sizi öpmeye çalışırken, JB yaparak siz apple'ı öpmeye kalkıyorsunuz, tamam aranızdaki cinsel ilişki bizi ilgilendirmezde bari öptüğünüz apple'ı gelip burda savunup fanatiklik yapmayın.

Sen bu cihazı alırken ios var diye almıyormusun? pc alıp korsan windows kullanmaktan ne farkı var söylesenize?

Kaliteli ve pahalı bir ürün bunu herkes kabul ediyor, güzel cihaz tamamda, abartmayın bu kadar bir şeylerle karşılaştırmak, eleştirmek niye zorunuza gidiyor anlamadım 2000 lira saydınız diyemi? yoksa iphone nin negatif özellikleri ortaya çıkınca kendinizi psikolojik olarak apple tarafından kazıklanmış gibi hissediyorsunuzda buradaki agresif tavırlarınız bu duyguyu bastırma hissiyatındanmı kaynaklanıyor?

Bu iphone da şebeke çekmeme probleminin yanında sol elle kulağa tutulduğunda kullanıcıların beyin dalgalarını etkileyip fanatizm yapma gibi bir yan etkidemi vardır nedir anlamadım gitti.

O zaman hiç korsan film izlemeyelim netten müzik indirmeyelim o mahalleden aldığın oyunları orjinalmi sandın anlamadım ? O zaman fizy kapatıldı diye millete bağırığ çağırma foruma ağlama ... Korsan olmayan ne var türkiyede herşeyin korsanı var sende onu alıyosun yalansa yalan de.

Ayrıca iphone 2000 deil 1.500

:)) bu dediklerinin hiç birini yapmak zorunda değilsin ben mesela ihtiyaç duymuyorum sadece müzik konusunda yabancı şarkıları indiriyorum ondanda türkiyeye hem her albüm gelmiyor hemde itunes gibi güvenilir bir satıcı yok türkiye de mp3 satıcak yoksa 3-4 dolar neki bir albüm için tabi insanın biraz kafa yapısıyla ilgili :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: trapattoni11

*telefonda gelen veya giden aramalardan bir kaç tanesini silememeniz ya hepsini ya hiçbirini gibi saçma durumla karşılaşmanız

*hatta bir keresinde iphone ile itunes a girip deneme maksatlı lost un son bölümünü indirmeye kalkıştım sonra farkettim ki bu indirmeyi iptal edip silemiyosunuz en fazla durdurabiliyosunuz yada pc ye bağlayıp uğraşçaksınız aynı şey uygulama indirirkende geçerli vazgeçemiyosnuz en fazla durduruyosnuz

*bluetooth ile dosya transferi yapamamanız arkadaşlarınızla çekildiğiniz resimleri bluetooth yoluyla arkadaşınıza gönderemeniz

*iphone u bir bir flashdisk olarak kullanamamanız

*sadece tek bilgisayarla dosya transferi yapabilmeniz ve iletişim esnasında itunes a ihtiyaç duymanız 3 tane mp3 atmak için bile bütün telefonun senkorinize olmasını yarım saat beklemeniz.

*mp3lerinizi zil sesi yapamamanız apple ın, zaten satın almış olduğunuz mp3 ü ringtone olarak tekrar size satması veya format değiştirtip yarım saat uğraştırması bir zil sesi için

*telefonu baska bir bilgisayara bağlayamamanız bağladığınız zaman tüm verilerinizin silinmesi gibi sinir bozucu bir durumla karşılaşmanız

*telefondan sim kartınıza numara taşıyamamanız

*her ne kadar kendi adıma eksikliğini hissetmesemde bu durumdan şikayetçi olanlar olduğu için yazıyorum flash desteğinin olmaması

*her ne kadar telefonun kendi arayüzünü çok güzel ve kullanışlı bulsamda başka zevkler için başka alternatifler sunulmaması

IPhone kullanicisi olarak, IPhone un ozelliklerinden haberdar degilsiniz snirim

* Bluetooth ile dosya gondermekteki amac nedir? Wifi paylasim ile gonderilebilecekken, e-mail yoluyla gonderilebilecekken? Ayni seyi yapmak icin 10 tane yol olmasina gerek yok, dosya yollamak icin zanten mevcut cozumler varsa, bunlara ek olarak bi de bluetooth la yollamak sadece karmasaya ve aletin andoridlesmesine neden olur.
    * IPhone u flash disk olarak kullanmaktaki amac nedir? Drop box uygulamasini indirin, flash disk denen 5 sene geride kalan olaydan kurtulun.
    * mp3 leri kolaylikla zil sesi yapabilirsiniz. Google! Sadece dosya uzantisini degistirmeniz gerekiyor. dedigim gibi, google !
    * Telefonu baska bilgisayara baglayip sarj edebilirsiniz, ancak IPhone un kullanim felsefesi zaten basitlik ve kolaylik, itunes unuza baglayacaksiniz otomatik olarak senkroinze olacak, bu kadar.
    3 tane mp3 icin yarim saat beklemenize gerek yok, ITunes 'tan 'maually manage songs ...' gibi bir secenek var, onu cekin, surukle birakla koyun sarkilari telefona. Ayrica, sadece 3 mp3 koyduysaniz degisiklik olarak, birkac saniye surer senkronize etmesi de, yarim saat surmez. Ayrica senkronizasyonun arkasinda da bir mantik var, surekli yedegi aliyor telefonun, ve ITunes librarynizdeki degisiklikleri direk kaydediyo
    * Flash destegi olmamasindan cok memnunum, cunku Apple in flash a uzak durmasi sayesinde herkes HTML5 e cok daha hizli gecmeye basladi.
    * Zaten kendi kullanici arayizi basit ve kullanisli oldugu icin alternatifler sunulmuyor.

Burada sikayet edilen seylerin hepsi esasen IPhone'un yapabilecegi seyler. Dolayisiyla bunlarin Apple'in tercihleri oldugu cok acik.
    Apple aliyorsaniz, size cihazi nasil kullanacaginizi Apple soyler, ancak en mukemmel kullanici deneyimini de garanti eder, bu kadar basit.

Jailbreak yapmak aslinda IPhone'u kor topal hale getirmektir, jailbreak li IPhone, IPhone degildir. IPhone u jailbreak etmek demek, dunyanin en iyi restaurant ina gidip, asciya yemek tarifi vermek demektir.

Andorid ile yemegin tuzunu sosunu suyunu nasil pistigini siz ayarlarsiniz.
    IPhone ile ise Apple ayarlar. Apple'da 1984'ten beri kullanici deneyimi konusunda dunyanin bir numarali elektronik firmasidir. Dolayisiyla en guzel yemegi yemek istiyorsaniz IPhone'u alip, jailbreaksiz kullanmaniz en dogrusu.

Centauri , o taktığınız at gözlüklerini derhal çıkarmanızı tavsiye ediyorum Aynı şeyi uzun yoldan yapmak size keyif veriyorsa o sizin zevkinizdir.Herkese aynı şeyi dayatamazsınız

Bluetooth ile dosya göndermeye ne gerek varmış :) Piyasada ki her telefonda wifi mi var ?
    Usb bellek kullanmak artık geri kalmışlıkmış :) Yorum bile yapmıyorum.
    flash desteklememesi iyi birşeymiş :) Gördüğün gibi bunada gülüyorum :)
    Tüm ıphonelerin aynı arayüze sahip olması ve kişiselleştirememesi sorun değilmiş :) Sürüye uyum sağlamak adına iyi bir özellik :) (bunu özellik olarak sayıyoruz sonuçta o bir ıphne)
    Vs vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 15 Ocak 2011; 10:56:00 >

• @Centauri

Fanboyluğun dibine vurmuşsun kutlarım. Bu kadar da körü körüne savunulmaz ki bir cihaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Arkadaşlar elektronik cihazlardan elbette ki sıkılacağız. Zaten o yüzden habire yeni modeller çıkarıyorlar. Birkaç noktaya değinip burdan kaçacağım Gerçi arkadaşlar yazmış ama dayanamadım; hala Amerika'da 99 dolara iphone satıldığını zannedenler varmış, hey allahım...

Ben de bir ip4 kullanıcısıyım ama körü körüne savunmuyorum. Cihazın kimine göre eksiklikleri var evet fakat şu cümleleri görünce "doğrucu mahmut" olduğumdan tüylerim diken diken oluyor; "iphone şunu bunu yapamıyor.." yapamıyor değil arkadaşlar, "yapmıyor". O yüzden işinize gelmiyorsa almayabilirsiniz. Macintosh'lar ve iphone'lar daha düşük donanımla windows ve diğer mobil işletim sistemlerinin yaptığından daha çok daha fazlasını yapıyor. Dolayısıyla efendim ana ekrana widget koymak, kilit ekranında son 4 günde sevgilinize attığınız ve içinde 5 kez "ö" harfini kullandığınız mesajların sayısını göstermek gibi "işleri" çok rahatlıkla yapabilir. Nitekim JB yapınca yapabiliyor. Yapmamak ayrı şey, yapamamak ayrı şey. Adamlar böyle bir cihaz üretmiş. İstemiyorsanız almayın.. Siz araba alırken "koca BMW bluetooth koymamış, Hyundai'de bile var oysa ki" deyip forumlarda yazıyor musunuz? Ya da gidip Hyundai tercih ediyor musunuz? Bu da aynı buna benziyor. Yani tabii ki burada bunu yazmakta özgürsünüz ama hiçbir amaca hizmet etmiyor. Birisi çıkıp sizin fikrinizi değiştirecek değil, piyasadaki telefonlar daha doğrusu işletim sistemleri belli, hepi topu 2 tane var; ios ve android. Birini tercih edeceksiniz hepsi bu.

Yazdıklarına katılıyorum ama şu var. Apple Mac ve iPhone ile daha düşük donanımla diğerlerinin yaptığından fazlasını yapıyor değil. Diğerlerinden daha azını yapıyor, ama yaptıklarını da mükemmel yapıyor. Yoksa iPhone'un yapmadığı bir sürü şey var yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Bluetooth ile dosya göndermeye ne gerek varmış :) Piyasada ki her telefonda wifi mi var ?
    Usb bellek kullanmak artık geri kalmışlıkmış :) Yorum bile yapmıyorum.
    flash desteklememesi iyi birşeymiş :) Gördüğün gibi bunada gülüyorum :)
    Tüm ıphonelerin aynı arayüze sahip olması ve kişiselleştirememesi sorun değilmiş :) Sürüye uyum sağlamak adına iyi bir özellik :) (bunu özellik olarak sayıyoruz sonuçta o bir ıphne)
    Vs vs vs...

* Piyasadaki her telefonda wifi yok. Hepsinde Bluetooth mu var? Kaset dinleyemiyosunuz diye mp3 player almayin o zaman.
    Daha hizli stabil ve yeni birsey varken eskisini aramanin ne anlami var.

* USB bellek kullanmak artik geri kalmislik, dunyadan haberi olmamak demek oluyor. Cloud denen bir olay var, biraz arastir. Bendeniz hic USB bellek kullanmiyorum yillardir, biraz kesfedin dropbox i, idisk i siz de ogrenin kullanmayin

* Flash kullanmamasi mukemmel birsey. Hiz , isinma, pil omru gibi konularda mukemmel oldugu gibi, yeni teknolojilere (HTML5) adaptasyonu hizlandiriyor Google Chrome yukleyip 'Flash blocker' i yukleyin ayrica, bilgisayarinizda da flash tan kurtulun.

* IPhone un arayuzunun degistirilebilir olmasi Apple daki bir tane programci icin yarim saatlik bir calismayla eklenebilecek birsey. Neden yapmiyorlar sizce? 100 puanlik uzman sorusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Centauri
    * IPhone un arayuzunun degistirilebilir olmasi Apple daki bir tane programci icin yarim saatlik bir calismayla eklenebilecek birsey. Neden yapmiyorlar sizce? 100 puanlik uzman sorusu

Bilemedik, cevabı görelim?
  • Ben de iPhone kullanan biri gibi görünmekten sıkıldım bu körler yüzünden.
  • Beğenmiyen sevmiyen yol alsın bu forumda işiniz ne?Gidin hangi telefonu almışsanız onların forumuna girip yorum yazın...
  • quote:

Beğenmiyen sevmiyen yol alsın bu forumda işiniz ne?Gidin hangi telefonu almışsanız onların forumuna girip yorum yazın...

iPhone aldık ve iPhone formuna yazıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f85tr

Arkadaş bence haklı ama tabii iphone severler nedense iphone için yapılan bir eleştiriyi kendilerine hakaret gibi kabul edebiliyorlar.

Bende iphone'dan sıkıldım ve değiştirdim ve memnunum. Neden mi memnunum. itunes gibi kullanışsız bir programa mahkum değilim. Bluetooth'u ve ön kamerayı gerçek anlamda kullanabiliyorum. Bataryamı çıkarabiliyorum. Radyo dinleyebiliyorum.
    Iphone şuan için bana göre degil, Apple firmasına guveniyorum buyuk bir firma ama telefon olarak benim ihtiyacımı karşılamıyor..

Ya hala bu tarz mesajlar geliyorya şaşırıyorum.Hani kullandım diyorsunuz ama bence siz kullanamamışsınız..
    5 sn. süren JB ile;
    1) itunes'e bağımlı değil kimse
    2) bluetooth veri alışverişi gayet basit yapılabilir
    3) bataryayı çıkarıp takmanın espirisi nedir?
    4) radyo'yuda 3g üzerinden dinleyebilirsiniz.

Fan fun fin değilim,apple babamın oğluda değil,çok paramda yok (650 liraya aldım 3g'yi) şahsen iphone'un böyle basit şeyler yüzünden itham edilmesine sinir oluyorum.hani ön kamera yok (3g+s) falan dense bir nebze anlarım.

• @f85tr

Eger batarya çıkarma olayını yazılımsal bir tıkanma vs oldugunda gerekli görüyorsan çözümü gayet basit. Home ve Power tuşlarına 10 sn birlikte basili tut; pille olan bağlantı kesilsin..
  • Yahu JB JB diye diretmeyin. Kimse telefonuna ne idüğü belirsiz olan, güvenliği olmayan bir ton uygulama yüklemek zorunda değil.
  • bende sıkıldım satmayı düşündüm sonra baktım ki piyasada başka alınacak telefon yok :D zoraki kullanıyorum yani telefonu bari developer olıyım da eğlenirim dedim.. şimdi developerım daha elenceli oldu telefon benim için kendime program yazıp kendim kullanıyom
  • 2yıldır 3G kullanıyodum şimdi htc desire'a geçtim gayet memnunum en doğru kararı vermiş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: f85tr

3g uzerinden radyo kullanmak kotadan yiyor ayrıca denedim ve pek hoşuma gitmedi.. yerel yayındaki kalite yok , kanal değiştirmek istediginiz zaman bir sure bekletiliyorsunuz bence hoş degil.

*itunes'e bağımlı değil kimse demişsiniz ama ben itunes kullanmadan bilgisayar ile baglantı yapan baska bir yazılım bulamadım.. alternatifi varsa soyleyin gercekten bilmiyorum.

*bataryayı cıkarıp takmanın esprisi, yazılımsal bir sorun yaşadıgımda.. bataryayı cıkarmak kadar guzel bişey yok.

Ben kullanışlı diye övüp bitiremediginiz iphone u aldım ve nedense sorunlarıma care bulamadım. Buyuk hevesle aldıktan sonra husrana ugradım.. JB sonrasında itunes olmadan kullanabiliyorsak bunu ogrenmek isterim..

beni yonlendirebileceginiz link var mı ?

Sorunlarıma cozum varsa geri donerim iphone'a neden olmasın hicbir markanın fun'ı degilim. kim iyiyse onu kullanırım sonuc olarak...

Radyo: FSteam,AllRadio,LiveRadioBox (Online yayın kalitesine göre 128 ila 192kbps kalitesinde tüm radyoları dinleyebilirsiniz,bu da standart yayından
    daha yüksek kalite demek) Kota olayına girmiyorum zaten akıllı telefon kullanan herkesin internet paketi olmak zorunda.Yoksa zaten anlamı kalmıyor.

iTunes: Floola,iFunbox,İphone Browser

Batarya olayını yukarıda arkadaş söylemiş zaten..

Bende öve öve bitiremedikleri iphone'a yıllarca direndim sonra 3 ay önce geçtim şimdi bende öve öve bitiremiyorum..

Daha önce ; Philips X800,Samsung Star,Htc Tattoo,Samsung Galaxy S,Htc Hd2 kullandım bunuda belirteyim..

JB'yi kötüleyen arkadaşlarda Apple'ın verdikleriyle yetinsin..Ben Android ve WM kullanırkende ilk işim Custom Rom yüklemek olurdu.

• dostum iPhone serisini kullanıp denemiş olabilirsin ama senin fikrini bilmem ama iPhone sıkılcak telefonmu ya???
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyOnePerson

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Bu konuyu buraya açacağına APPLE firmasına sıkıldım ulan sizin bu cihazınızdan ios'unuzdan diye mail atsaydın, karşılığında muhtemelen nedir sorununuz, istediğiniz özellikler yakında eklenecek vs. gibi cevaplar alabilirdin.

Ama unutmuşsun ki bu forumda APPLE firmasından çok daha iphone fanatikleri var

Adam sıkılmışsa sıkılmış size noluyor yaw?

Bir kere şunu kabul edin, Apple cihazı kaliteli üretiyor ama, ben neyi ne kadar nasıl kullanmanı istersem sen o kadar kullanırsın, fazlası için bedelini ödersin mantığıyla güzel bir pazar stratejisi uyguladığını ve sizin bu maddi yükten kaçmak için içi boş iphone cihazlarının işletim sistemlerini illegal olarak kırarak, yine cracklenmiş veya açık kaynak kodlu hazırlanmış programları kullandığınız, bir nebze Apple firmasına KORSAN kazığı attığınız yalanmı?

Apple sizi öpmeye çalışırken, JB yaparak siz apple'ı öpmeye kalkıyorsunuz, tamam aranızdaki cinsel ilişki bizi ilgilendirmezde bari öptüğünüz apple'ı gelip burda savunup fanatiklik yapmayın.

Sen bu cihazı alırken ios var diye almıyormusun? pc alıp korsan windows kullanmaktan ne farkı var söylesenize?

Kaliteli ve pahalı bir ürün bunu herkes kabul ediyor, güzel cihaz tamamda, abartmayın bu kadar bir şeylerle karşılaştırmak, eleştirmek niye zorunuza gidiyor anlamadım 2000 lira saydınız diyemi? yoksa iphone nin negatif özellikleri ortaya çıkınca kendinizi psikolojik olarak apple tarafından kazıklanmış gibi hissediyorsunuzda buradaki agresif tavırlarınız bu duyguyu bastırma hissiyatındanmı kaynaklanıyor?

Bu iphone da şebeke çekmeme probleminin yanında sol elle kulağa tutulduğunda kullanıcıların beyin dalgalarını etkileyip fanatizm yapma gibi bir yan etkidemi vardır nedir anlamadım gitti.

O zaman hiç korsan film izlemeyelim netten müzik indirmeyelim o mahalleden aldığın oyunları orjinalmi sandın anlamadım ? O zaman fizy kapatıldı diye millete bağırığ çağırma foruma ağlama ... Korsan olmayan ne var türkiyede herşeyin korsanı var sende onu alıyosun yalansa yalan de.

Ayrıca iphone 2000 deil 1.500

Bu mesajı beyninin hangi tarafını kullanarak yazdın?

Ben ne zaman fizy kapatıldı diye millete bağırıp çağırıp foruma ağlamışım?

Ben hayatımda ne oyuna nede yazılıma para vermedim bu yüzden bir cihaz alırken de fonksiyonelliğine bakar alırım. Satın aldığım cihazın bana ait olduğunu hissetmek isterim, kişiselleştirebilmek isterim. İstediğim özelliğini kendime göre istediğim gibi kullanabilmek isterim. Bu yüzden "user friendly" mantığı ile hazırlanmış ürünleri daha çok severim. iphone alırken kendimize ait telefonmu alıyoruz, Apple firmasıyla nikahmı kıyıyoruz belli değil. Hele hele birde ne olduğunu bile bilmeden sırf herkesin elinde var bendede olsun mantığıyla iphone alan tiplerden hiç bahsetmeyeyim.

iphone kendi çapında güzel cihazdır, özellikle tasarımını çok severim. Ama kimse bana Apple firmasını övmeye kalkmasın, firma tamamen öpen yaranır mantığı güden bir firma. Apple ne isterse, ne kadar isterse kullanıcı onunla yetinmek zorunda. Daha 3g için 2. kamerayı bile koymadı adamlar, iphone 5 e koyacak bişeyler kalsın diye. Özellikle şu iTunes olayı tam bir facia, rezalet yani.

Hiçbir telefon konusunda da fanatik değilim, o yaşı çoktan geçtim teknolojide tekel mantığının olmadığının farkında olanlardanım

• Arkadaşlar Iphone 4 ünden sıkılan,sevmeyen vs. varsa ucuza bize satın da biz de Iphone 4 sahibi olup sıkılalım, Lütfen
  • Arkadaslar ben htc bölümüne yada başka herhangi bir markanın bölümüne gidipte birseyler yazma ihtiyacı hissetmiyorum. Ancak başka markalara sahip arkadaslar devamlı iPhone bölümüne gelip birseyler yazma ihtiyacı hissediyorlar neden acaba. Nedeni basit çünkü akıllarında hep iPhone var ellerindeki cihazları hep iPhone ile kıyaslıyorlar. Olay bu kadar basit. Madem aldın başka marka telefon git onunla mutlu ol. Tema yükle androidmidir nedir git onun tadını çıkar.
    Yada gercegi itiraf et: Keske iPhone alsaydım. bu kadar kolay
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.