Şimdi Ara

iPhone Home Tuşu Sorunu Kesin Çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
16
Favori
151.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TR_001

Arkadaslar isteyim ve telefon uzerinden sozkonusu video acmiyor. Yapan arkadaslardan su an musait olan varsa nasil yapildigini anlatabilir mi ?

işaret parmagı tırnagıyla home tusunun kenarlarına vurarak içindeki tozu cıkarmaya calısıyor seri bir şekilde. okulda sıra ustunde para oyunu oynardık ya parayı fırlattığımız gibi vuruyorsun umarım anlatabilmişimdir.

ben yaptım da bir şey değişmedi ama yaptım oldu diyenler var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

quote:

Arkadaslar isteyim ve telefon uzerinden sozkonusu video acmiyor. Yapan arkadaslardan su an musait olan varsa nasil yapildigini anlatabilir mi ?

işaret parmagı tırnagıyla home tusunun kenarlarına vurarak içindeki tozu cıkarmaya calısıyor seri bir şekilde. okulda sıra ustunde para oyunu oynardık ya parayı fırlattığımız gibi vuruyorsun umarım anlatabilmişimdir.

Tesekkur ederim.
    Ben de anladigim kadariyla denedim ama degisen birsey olmadi. Bir de evde bilgisayarda videoyu izleyip denerim bakalim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

quote:

Bana cok sacma geldi vurarak nasil cikartabiliriz ki

• Gerçekten işe yarıyor.Teşekkürler
  • Tuş ile ilgili sorunum şimdilik yok ama son derece tozlu bir ortamda çalışıyorum bakarsın lağzım olur Dursun bir kenarda umut kapısı işte

• Alttaki Home flex tusu gittiyse ne kadar ugrassan da cozumu yok arkadaslar : )

3 de bir tekleyenler icin olabilir belki
  • Arkadaslar ilk basta denedim tuş düzeldi diye çıkanları toz zannettim ama toz degil tırnak surttugu icin yuzuluyor. Ameliyat eldiveniyle yaptım toz moz çıkmıyor. Ama vurduktan sonra tuş düzeldi.

• Sabahtan beri vuruyorum okadar hoşuma gitti ki. İphonu olan herkes denesin.

• millet düzelteyim derken tam bozacak
  • Basta hic inanasim gelmedi ama denedim. Home tusunun etrafindan inanilmaz derecede cok toz katmani cikti. Katman diyorum cunku tozlarin birlesip sanki halka halka sarmislar tusu. Valla beni genpa eziyetinden kurtardin kardesim allah ne muradin varsa versin su genpadan kurtardin ya beni

• Şu an eve geldim ve evde tekrar denedim. O vurduğumuzda beliren beyazlıklar ekran jelatinin hasar gören kenarları olmasın! Bilemiyorum psikolojik mi ama biraz düzelme oldu gibi sanki...
  • Bunu yaptıktan sonra 1 damla kolonya veya alkol damlatıp tuşa birkaç kez basın. Çok daha iyi olur.

• Cok iyi gercekten hocam ama home button bölgenin etrafında çizik vs oluyormu? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıphone aldıgımda eger bu sorunu yasarsam uygularım bendeg

• Gercekten oldu tesekkur ederim

• boşuna demiyolar Türkler barbar diye heeyy yiğit Türk evladı yine vura vura çözümü buldun.. Bence iphone Ar-Ge departmanını komple Türklerden kursun :D
  • Evet arkadaslar once ben de inanadim ama maalsef o tozlar tirnak torpusu. Parmaginizin ic tarafiyla veya eldivenle vurun zerre bisey cikmiyo. Halbuki cok hosuma gitmisti

• Arkadaslar alternatif bir yontem olarak da home tusu uzerine 3 damla kolonya damlatin, basparmaginiz ile iyice tusun uzerine bastirin ve kolonyayi tusa yedirin. Ardindan bir bez ile kalan kolonyayi kurlayin. Goreceksiniz ki tusunuz eskisinden daha iyi calisacaktir.
    Not: birden cok cihazda denendi ve basarili sonuc elde edildi.

• Eve gidince deneyeyim insallah duzelir.

• videoyu izleyip bir de ben deniyim bakalım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.