Şimdi Ara

iPhone Home Tuşu Sorunu Kesin Çözümü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
16
Favori
151.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Orijinalden alıntı: karasulu54

quote:

Orijinalden alıntı: apple_boy

quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

quote:

Orijinalden alıntı: karasulu54

tusa vurarak baya kir cikarttim fakat duzelmedi sonra 2 damla alkol damlattim tusa yanlardan iceri girmesini sagladim , tus sifir oldu kesin cozum :))

Şunun telefona zarar vermeyeceğinden emin olamıyorum bir türlü.. telefonum garantili, ama servise gönder, günlerce bekle ona da sinir oluyorum..

saf alkolün ele zararı var mı? çıplak elle yapsak sorun olmaz heraklde.. 2-3 damla kondurup, alta sızması için tuşunköşelerine köşelerine bastıracağız döne döne değil mi? bir de renkte solma yapmaz değil mi tuş ya da kasada ?

hocam gönder garantiye tuşu değiştirsinler başka türlü düzelmiyor bu sorun. internette çıkan çözüm videolarının çoğu geçici çözümler ya da işe yaramayan şeyler. ben değiştirdim home tuşunu şimdi problemsiz kullanıyorum. değiştirmeden önce denemediğim yöntem kalmamıştı ama hiç biri işe yaramıyor. garantisi varken gönderin garantiye derim ben

tusta solma vesaire yok, tusun utune 2 damla damlat ince bir seyle tusa bastir alkol iceri girsin
    sonra tusa ust uste devamli bas ki alkol tus dibine etki etsin
    1 er gun arayla bunu yap duzelir :)

Hocam alkol yok kolonya olsa olmaz mı birde içinde kalmasın sonra nasıl kuruyor zarar vermez mı ?

kolonya tam etkili degil alkol tam cozum sagliyor.
    kurumasi gerekmiyor tusa hicbir zarari yok zaten alkol ucucu oldugu icin cabuk kayboluyor

• paylaşım için teşekkürler home tuşunu değiştirmeyi düşünüyordum gerek kalmadı hassasiyeti bayağı arttı
  • ben biraz denedim de bi şey çıkmadı... acaba temiz mi
  • yahu tırnaklarınızı iphone ile törpülemeyi bırakın.
    tozdan kaynaklı tam basmama olayı oluyor ama çözümü vurmak değil, uçucu bir solüsyon ile temizlemeye çalışın sonuç aldığınızı göreceksiniz.
    ben bunu pudrasız tozsuz deodorant ile yaptım, deodorantı tuşun dibine iyice sıktım telefon kapalı iken, sonra uçmasını kurumasını bekledim. bir iki dakika sonra açtm telefonu ilk günkü gibi basıyor tuşu :)
    kolonya dökmek çözüm olmuyor giremiyor aralara, deodorantın basınçlı etkisi işe yarıyor
  • Henüz bir sıkıntım yok ama olursa muhakkak denerim
  • konuyu hortlatmıs olucam ama gercekten ıse yarıyor tırnakla degılde yumusak bı plastıkle ınce kalem arkalarıyle felan yaparsanız cıkanların tırnak torpusu olmadıgını toz oldugunu gorursunuz ayrıca tırnakla yaparken örneğin 3 tne cıkıyosa tırnagınızın torpulenmesı yuzunden 2 tane ıcerı gırıyor islem daha yavas oluyor ya eldıven takın ya da dedıgım gıbı yumusak plastık bısey kullanın ben iphone 4 tamır ettım bu sekılde
  • Denedim duzeldi gibi oldu.
    Ama parmak izli olanlara yapilmaz be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler işe yaradı ve home tuşu bayaa yumuşadı.eskisinden iyi oldu.çok rahat hissediliyor.bayada kir çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben denedim; 2-3 tane vurdum tuşun hassasiyeti arttı. Yani somut bir sonuç çıktı ortaya. Şimdi söz bilim adamlarında aayan
  • arkadaşlar iphone orta tuş sorununu bende yaşadım.
    hatta 10-15 kere basmama rağmen algılamıyordu zaman zaman.

internette araştırdım orta tuşa minik tıklamalar yaparak temizleme videoları seyrettim kısa bir dönem işe yaradı ama sonuç yine aynı.

SİZE TAVSİYEM;

HAVA KOMPRESÖRÜ iphone nuzun orta tuşuna basılı tutarak değişik açılardan tuşa hava tutun (15-20 sn)

ben bu şekilde yaptım ve şuan hiç takılmadan çalışıyor.kesinlikle tavsiye ederim.
  • Benim ipadımda da çok bastırmam gereken home tuşu şimdi bu yöntem sayesinde hassaslaştı. Ama ben vurdukça toz çıkmaya devam ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakikaten işe yaradı teşekkürler
  • 5s var elimde orta tuş çalışmıyordu sanal tuşla kullanıyordum unuttum az önce bi reset attım gitti. resetten sonra ilk karşılama varya merhaba olan başlangıç için tuşa basın- tuşta çalışmıyor kaldım öyle şimdi çözüm arıyorum. itunes ten denedim olmadı. bu uygulamayı yaptım yne sonuç yok. bu sanal tuşu nasıl aktif ederim bilgisi olan varmı?? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.