Şimdi Ara

iPhone Home Tuşu Sorunu Kesin Çözümü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
16
Favori
151.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tusa vurarak baya kir cikarttim fakat duzelmedi sonra 2 damla alkol damlattim tusa yanlardan iceri girmesini sagladim , tus sifir oldu kesin cozum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasulu54

tusa vurarak baya kir cikarttim fakat duzelmedi sonra 2 damla alkol damlattim tusa yanlardan iceri girmesini sagladim , tus sifir oldu kesin cozum :))

Şunun telefona zarar vermeyeceğinden emin olamıyorum bir türlü.. telefonum garantili, ama servise gönder, günlerce bekle ona da sinir oluyorum..

saf alkolün ele zararı var mı? çıplak elle yapsak sorun olmaz heraklde.. 2-3 damla kondurup, alta sızması için tuşunköşelerine köşelerine bastıracağız döne döne değil mi? bir de renkte solma yapmaz değil mi tuş ya da kasada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

quote:

tusa vurarak baya kir cikarttim fakat duzelmedi sonra 2 damla alkol damlattim tusa yanlardan iceri girmesini sagladim , tus sifir oldu kesin cozum :))

Şunun telefona zarar vermeyeceğinden emin olamıyorum bir türlü.. telefonum garantili, ama servise gönder, günlerce bekle ona da sinir oluyorum..

saf alkolün ele zararı var mı? çıplak elle yapsak sorun olmaz heraklde.. 2-3 damla kondurup, alta sızması için tuşunköşelerine köşelerine bastıracağız döne döne değil mi? bir de renkte solma yapmaz değil mi tuş ya da kasada ?

hocam gönder garantiye tuşu değiştirsinler başka türlü düzelmiyor bu sorun. internette çıkan çözüm videolarının çoğu geçici çözümler ya da işe yaramayan şeyler. ben değiştirdim home tuşunu şimdi problemsiz kullanıyorum. değiştirmeden önce denemediğim yöntem kalmamıştı ama hiç biri işe yaramıyor. garantisi varken gönderin garantiye derim ben

• ipad home tusu calısmıyordu su an cok iyi calısıyor cok tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple_boy

quote:

quote:

hocam gönder garantiye tuşu değiştirsinler başka türlü düzelmiyor bu sorun. internette çıkan çözüm videolarının çoğu geçici çözümler ya da işe yaramayan şeyler. ben değiştirdim home tuşunu şimdi problemsiz kullanıyorum. değiştirmeden önce denemediğim yöntem kalmamıştı ama hiç biri işe yaramıyor. garantisi varken gönderin garantiye derim ben

tusta solma vesaire yok, tusun utune 2 damla damlat ince bir seyle tusa bastir alkol iceri girsin
    sonra tusa ust uste devamli bas ki alkol tus dibine etki etsin
    1 er gun arayla bunu yap duzelir :)

• Valla bende denedim kir,toz çıkıyor

• Kesinlikle başarılı, orta tuş artık yeterince hassas çalışıyor. Teşekkürler
  • o çıkanlar gerçekten kir toz değil arkadaşlar, tırnağınız değil de başka birşeyle vurun o tozlar çıkmıyor

ha, düzelmesine gelince geçici olarak düzeliyor ama bir süre sonra tekrar etmek zorunda kalıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedontneed

Merhaba bende bir çok iphone kullanıcısı gibi home tuşu sorunu çekiyordum bir çok yerde uygulanan çözümleri denedim fakat düzgün bir sonuç alamamıştım. Sonuçta kendi yöntemimi buldum ve hiç çalışmayan tuşum ilk gün ki haline döndü. Aynı derdi çeken arkadaşlar için ilaç gibi gelecektir.

http://www.youtube.com/watch?v=_vUjA88EdsE&feature=player_embedded

Not: arkadaşlar kendi sitemin linkini koyduğum için diğer açtığım konu silindi bu yüzden videoyu koyuyorum oradan ulaşabilirsiniz.

kardeş ne yaptığını anlayamadım sahsen bir sözel anlatır mısın?

• işe yaradı
  • Öncelikle Cihazımızın AYARLAR sekmesine girin. Ardından ERİŞİLEBİLİRLİK sekmesine tıklayın. Biraz aşağılara doğru inerseniz İsmi Türkçe’ye çevrilmemiş olan Assistive Touch yazısını göreceksiniz. Standart halde KAPALI konumda olan sekmeyi AÇIK konuma getirin ve menüden çıkın. saydam olarak home butonu belirecek, home butonunun vazifesini yarı yarıya azaltacağından eminim
  • aynı sorun bendede var bi onceki menuye gecmek icin defalarca basmak zorunda kalıyorum
  • Güzel taktik mantıken şöyle işliyor olmalı, sıkışan swich geri dışa dönük hale geliyor ver tekrar hayat buluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Güzel taktik mantıken şöyle işliyor olmalı, sıkışan swich geri dışa dönük hale geliyor ver tekrar hayat buluyor

senin ekmeğinle oynuyor bu yöntem
  • vurduk olmadı,kolonya döktük olmadı,en son bayıldık 20 lirayı şimdi cillop
  • faso fiso. içerdeki buton oksitleniyor ve sonunda yapışıp kalıyor. hissizliğin sebebi bu. bunu bana söyleyen bir uzman. tek çare değiştirmek. tuş 1$ ama mesele değiştirmesi.
  • Kolonya veya alkol tuşun içinde kurumadığı sürece sorununuz hallolmuş zannedebilirsiniz arkadaşlar ancak alkol uçup gittiğinde her şey normale dönebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfss

Öncelikle Cihazımızın AYARLAR sekmesine girin. Ardından ERİŞİLEBİLİRLİK sekmesine tıklayın. Biraz aşağılara doğru inerseniz İsmi Türkçe’ye çevrilmemiş olan Assistive Touch yazısını göreceksiniz. Standart halde KAPALI konumda olan sekmeyi AÇIK konuma getirin ve menüden çıkın. saydam olarak home butonu belirecek, home butonunun vazifesini yarı yarıya azaltacağından eminim

faydali bilgi tesekkurler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apple_boy

quote:

quote:

tusta solma vesaire yok, tusun utune 2 damla damlat ince bir seyle tusa bastir alkol iceri girsin
    sonra tusa ust uste devamli bas ki alkol tus dibine etki etsin
    1 er gun arayla bunu yap duzelir :)

Hocam alkol yok kolonya olsa olmaz mı birde içinde kalmasın sonra nasıl kuruyor zarar vermez mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

vurduk olmadı,kolonya döktük olmadı,en son bayıldık 20 lirayı şimdi cillop

Nerden değiştirdiniz hocam ? ben sordumda herkes 50-60 dan aşağı fiyat yok
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.