Şimdi Ara

iPhone Home Tuşu Sorunu Kesin Çözümü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
16
Favori
151.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wedontneed

Merhaba bende bir çok iphone kullanıcısı gibi home tuşu sorunu çekiyordum bir çok yerde uygulanan çözümleri denedim fakat düzgün bir sonuç alamamıştım. Sonuçta kendi yöntemimi buldum ve hiç çalışmayan tuşum ilk gün ki haline döndü. Aynı derdi çeken arkadaşlar için ilaç gibi gelecektir.

http://www.youtube.com/watch?v=_vUjA88EdsE&feature=player_embedded

Not: arkadaşlar kendi sitemin linkini koyduğum için diğer açtığım konu silindi bu yüzden videoyu koyuyorum oradan ulaşabilirsiniz.

Ben galaksy note icin yaptim sorun yoktu ayri bir konu ama ne toz cikti ole anlamadim vallaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cidden işe yaradı bende de.Ara ara takılan tuş şuan nerdeyse hiç takılmıyor.Belki tırnak parçası da kısmen kalıyordur ama ortasına bile vursam çıkıyor.yani bir yere sürtülmese bile çıktı.Mantıken düşününce de oraya tozun kaçması ve birikmesi normal.parçalayarak çıkıyor sanırım
  • Beyler konuyla alakasız belki ama, kolonya ile denedim sonuç mükemmel. Home tuşu üzerine 2 damla yada en fazla 3 damla olarak kolonya damlatın sonra kürdanla tuşun tam ortasına bastırın kolonla tuşun içerine yayılacak ardından gözlük silme beziyle kurulayın. Şu an o kadar hassas çalışıyorki ilk günki gibi ve 2 kere bastığımda hemen açık olan uygulamaları gösteriyor. Uzun zamandan beri ilk defa Home tuşunun böyle çalıştığını gördüm

Kesinlike deneyin
  • başarılı
  • bende denedim hiç bir şey çıkmadı telefonum 2 yıllık tamamen kullanım alışkanlığı deyelim buna... ne pis kullanmışsınız telefonları
  • geçici bir çözümdür oksitlenme ve kir parçacıklarını temizlediğinde home tuşu çalışır hale gelir ancak benimki gibi switch button unda problem varsa bu ve buna benzeyen yöntemler malesef işe yaramıyor :/
  • Tuşun eski haline dönmesi için bu çözümü arada bir uygulamanız gerekiyor.
  • acaba videodaki ekran kağıdını upload edebilir misin ?
  • Verdiğin işlem + bikaç damla kolonya = harika çözüm çok yaşayın siz yahu

• mucize olsa gerek
  • Arkadaşın bozulma ile ilgili yaptığı tespit doğru fakat uyguladığı yöntem yanlış. Home tuşunun çalışmama sebebi takılma,çıt sesi,hissizleşmesi, geç algılaması vb.. sorunları home tuşunun içine giren tozdan kaynaklanıyor. %90 olarak buna bağlı. Ancak telefona parmağınız ile vurmak yerine 2-3 damla saf alkol(eczanelerde 5 TL) damlatarak soruna kesin çözüm bulabilirsiniz.Kolonyanın alkole göre zarar verme ihtimali daha yüksek. Telefonumu aldıktan 2-3 ay sonra bu sorunla karşılaştım yaklaşık 1 yıldır da telefondan soğutacak seviyeye geldi. Bu hafta sonu saf alkol ile denemeyi yaptım ve home tuşu ilk günkü gibi sorunsuz çalışmaya başladı. Üstelik 2-3 defa aynı uygulamayı yaptım. İphone teknik serviste çalışan arkadaşım bu taktiği verdi. Tuş değişimi diye milletten 75-80 TL para alıp alkol ile temizleyen yerler olduğunu söyledi özellikle de doğubankta. Arkadaşlar kendim denedim ve %100 başarı sağladım.Alkol uçucu madde olduğundan telefonunuza asla zarar vermez. Ancak her ihtimale karşılık telefonunuzu kapatarak yapın işlemi.Home tuşu üzerine çay kaşığı ile 2-3 damlaya denk gelecek kadar alkol damlatın ve elinizle home tuşuna üst üste basın ve sağa sola temizlenecek şekilde elinizle ovun. Sonuç sizi şaşırtacak ve bana dua edeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@VZER -- 24 Eylül 2012; 10:28:22 >

• gerçekten işe yarıyor bir dakikalık denemeden sonra tus düzeldi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade dixon

gerçekten işe yarıyor bir dakikalık denemeden sonra tus düzeldi teşekkürler

Hangi deneme?
  • Cillop gibi oluyor 1-2 damla saf alkol'ü damlatıp, tuşun kenarlarındaki boşluklardan altına inmesine izin verip gözlük bezi gibi şeylerle kurulayınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@VZER

quote:

Orijinalden alıntı: blade dixon

gerçekten işe yarıyor bir dakikalık denemeden sonra tus düzeldi teşekkürler

Hangi deneme?

ilk mesajdaki
  • daha önce denemiştim beyaz şeyler şey toz değil tırnağınız.işe yaradı mı derseniz kısmen yaradı
  • Arkadaşlar ben denedim yapamadım, teleservise yollayınca telefonun yenisini gönderiyorlarmış onaramazlarsa, doğru mu bana bilgi verebilirseniz sevinirim

• Tırnak parçası diyen var ya deneyin bakalım tırnağınızdan o sekilde bir parça koparmak mümkün mu ;))

• gozlerine inanamayan tirnak parcasi zannediyor tozlari cok komik:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ne denediysem olmadı, tuşu değiştirdim, düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.