Şimdi Ara

iPhone Home Tuşu Sorunu Kesin Çözümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
16
Favori
151.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=_vUjA88EdsE&feature=player_embedded

Belki çalışır böyle
  • arkadaşlar videodaki gibi masanın üzerine koyup vurursanız toz kolay çıkmayacaktır.. telefonu elinize alın ve ters tutun home tuşu yukarıda olsun yani, sonra vurmaya başlayın tuş hafif yere baksın daha kolay çıkıyor.. tırnak ile alakası yok içerisinden bildiğiniz toz çıkıyor..
  • denedim , sonuç olumlu. tusun kenarlarından kirin cıkmasından ziyade altına birikmiş olan kısmı sanırım darbelerle parçalıyorsunuz. tuşa 10 kere basınca 2-3 algılarken simdi 10 kere basınca 9 kere algıladı.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 27 Ağustos 2012; 13:57:46 >
  • Duzeldi gercekten, kara kara dusunuyordum illet servislerle nasil ugrasicam diye, cok tesekkurler...

• Arkadaslar ilk basta denedim tuş düzeldi diye çıkanları toz zannettim ama toz degil tırnak surttugu icin yuzuluyor. Ameliyat eldiveniyle yaptım toz moz çıkmıyor. Ama vurduktan sonra tuş düzeldi.
  • haydaaaa servise verecektim değişecekti ne güzel sorun kalmadı

ayrıca tırnak falan diye sallamayın oha artık :D

o kadar çok pislik çıktı ki o benim tırnağım olsa şimdi bırak tırnağı parmağım aşınmıştı :D ayrıca içinden çıkıyor tuşu bastırıp elinizi kaldırırken görebilirsiniz

telefon hafifledi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

haydaaaa servise verecektim değişecekti ne güzel sorun kalmadı

ayrıca tırnak falan diye sallamayın oha artık :D

o kadar çok pislik çıktı ki o benim tırnağım olsa şimdi bırak tırnağı parmağım aşınmıştı :D ayrıca içinden çıkıyor tuşu bastırıp elinizi kaldırırken görebilirsiniz

telefon hafifledi be

eldivenle dene bakalım yine çıkıyor mu
  • Kesinlikle tırnak törpüsü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oan

Kesinlikle tırnak törpüsü.

Valla tirnak torpusu de ne olursa olsun ise yaradigina sahidim kardesimin tamamen calismayan iphone 4 home tusu bu yontemle calismaya basladi mukemmel olmadi ama baya baya duzeldi hic basmayan tus sadece arada takikiyor calisiyor yani saygilarimla

• ADAMSIN KONUYU AÇAN KARDEŞİM
  • Ben de pek inanmamıştım esimin 3G modelinde denedim birazda kolanya döktüm çalışmayan tuş çalısmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: wedontneed

Merhaba bende bir çok iphone kullanıcısı gibi home tuşu sorunu çekiyordum bir çok yerde uygulanan çözümleri denedim fakat düzgün bir sonuç alamamıştım. Sonuçta kendi yöntemimi buldum ve hiç çalışmayan tuşum ilk gün ki haline döndü. Aynı derdi çeken arkadaşlar için ilaç gibi gelecektir.

http://www.youtube.com/watch?v=_vUjA88EdsE&feature=player_embedded

Not: arkadaşlar kendi sitemin linkini koyduğum için diğer açtığım konu silindi bu yüzden videoyu koyuyorum oradan ulaşabilirsiniz.

ben de şu an denedim ve tozların çıktığına şahit oldum, benimkinde öyle çok problem oktu ancak hafif zor basıyordu, şimdi çok hafif bassam bile algılıyor ;) Çok teşekkürler...

• ipod touchumda denedim, hakikaten farketti, paylaşanın aklına gelenin aklına klavyesine sağlık :)
  • Vıdeo yu paylasan arkadas tesekkur ederım bu paylasımın ıcın. tozların cıktıgına gozumle sahıt oldum.
    youtube da bır vıdeo daha gordum home tusu sorunu ıle ılgılı.
    power tusuna uzun basıp hard reset atmayı deneyın ama o kapatmayın. o yazıyı suruklemek yerıne home tusuna 5-6 sanıye basılı tutun etkısını goruceksınız dıyorş
    denemekte fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 28 Ağustos 2012; 12:30:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Arkadaslar isteyim ve telefon uzerinden sozkonusu video acmiyor. Yapan arkadaslardan su an musait olan varsa nasil yapildigini anlatabilir mi ?

işaret parmagı tırnagıyla home tusunun kenarlarına vurarak içindeki tozu cıkarmaya calısıyor seri bir şekilde. okulda sıra ustunde para oyunu oynardık ya parayı fırlattığımız gibi vuruyorsun umarım anlatabilmişimdir.

ben yaptım da bir şey değişmedi ama yaptım oldu diyenler var..

Bana cok sacma geldi vurarak nasil cikartabiliriz ki

Vurarak yapışmamış tozları çıkarırsın.

Yapışmış tozlar için cihazın içini açıp fırçalamak gerekir. Ben fırça olarak eski bir diş fırçası kullanıyorum.

• Denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oan

Kesinlikle tırnak törpüsü.

Hala toz diyen var ya.

• Ciddi ciddi düzeldi, vay anasını.
  • Beyler tam olarak ne yaptığını anlamadım arkadaşın. Biri açıklayabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.