Şimdi Ara

iphone icin dock / masa standi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cin mali urunlerden hep uzak durdum. ne ipod touch'ima ne iphoneuma yabanci eli degmedi diyebilirim. yalniz bu masa standlari ilgimi cekti. hoparlorlu birsey aramiyorum, 5+1 ses sitemim var zaten. kumandasi da varmis sunun degisik birsey oyle.

bunlar sahibindende 20-30 liraya gidiyor:

bu da orjinali, 85 liraymis;

benim merak ettigim bunlar malzemeden calmistir kesin, 50 lira tasarruf diye yarin bir gun iphone'un boardunu yakmayalim? paraya kiyip ayni isi goren orjinal dock mu alsam?

• Araba çakmağından şarj etcem falan olsaydı durum yada prizden şarj edicem, o zaman orjinal aparatı önerirdim ama. Çünkü onların içinde akım düşürücü var, sonra 1.500 lira verilen telefon 50 lira az vericem diye yanmasın :)

Fakat bu dockta malzemeden çalınacak bir durumu yokki, o dock'u plastiğin içine konmuş usb uzatma kablosu gibi düşün (ki aslında öyle zaten). Nesini çalabilirler ki ? :)) Zaten appleda çinde ürettirip üstüne California'da dizayn ettirilip çin'de toplattırılmıştır yazdırıyor. Tv'den falan görüntü alma özelliklerini kullanmayacaksanda o kısımları çalışmayabilir belki, onun dışında şarj'da ve sync de problem yaşamazsın.

Dealextreme diye bir sitede bu dockları 6 dolardan falan satıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Bende orjinal diye burdan 40a alıp sonra orda satılanlardan aldığımı anlamıştım, sonrada sakar adam olduğum üzerindeyken çarparım falan diye hediye ettim ipod u olan bi arkadaşıma. Hala kullanıyor bir sorunu yok bildiğim kadarıyla. Altında falanda apple logosu var, kimse inanmaz sahte olduğuna :P

Ekleme: Orjinalinin kumandası falan yok bide, sadece şarj ediyor ve işte masada falan çalışıyorsan telefonu görmeni sağlıyor şarj olurken. Kumandalı dock falan istiyorsan orjinal birşey olsun istiyorsan Griffin gibi Apple'ın aksesuarcı markalarına bakman gerek varsa onların vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rognoso -- 22 Mayıs 2010; 7:04:53 >

• Rognoso, evet bana da oyle gelmisti. Dealextreme'de baktim 5$'a satiliyor evet, genel yorumlar iyi fakat birkac tane de iphone usb cikisini bozdugunu ve `uyumsuz adaptor, sorunlari ortadan kaldirmak icin ucak moduna almak ister misin hafiz` diye mesaj gosterdigini yazan yorumlar var. en iyisi elden test edip almak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.