Arkadaşlar arama yaptım ama bulamadım böyle bir konu önceden açılmadı sanırım..Açıldıysada siline bilir benim başlık.
bu başlık altında iphone için kaynak oluşturabilecek siteleri yayınlayalım.. Bu sitelerdeki bilgileride donanimhaberde derleyerek büyük bir kaynak haline getirebiliriz. ( ben rakip olmaması açısından yabancı sitelerin yayınlanması taraftarıyım )
aşağıda verdiğim site bence iphone için özellikle acemiler açısından çok iyi hazırlanmış bir kaynak.. İlk defa iphone eline alanlar için ve tabiki ingilizcesi olanlar için adım adım anlatıyor ..
Son derece basit bir dizaynı ve anlaşılabilir bir içeriği var. (ingilizce tabi)
Sağolasın.
aslında iphone çok basit bir cihaz.. yıllarca mpx ve ppc kullandıktan sonra çocuk oyuncağı gibi geliyor fakat sybian veya diğer işletim sisteminden geçen arkadaşlar biraz zorlanabilir diye düşünüyorum.. Butür ilk adım siteleri oldukça fazla nette fakat Türkçe olarak hazırlanmış yok ( yada ben bulamadım ) Biraz işlerim hafiflesin ve bu cihaza alışayım ( alalı 2 gün oldu ) Türkçe bir kaynak hazırlamayı düşünüyorum..
ya arkadaşlar bende bir ipod aldım ama ınstallerden tema yukleyemedım yuklenıyor ama nereye kaydedıyo bulamıyom bunun için programmı yuklemem lazım
quote:
Orjinalden alıntı: reiis
ya arkadaşlar bende bir ipod aldım ama ınstallerden tema yukleyemedım yuklenıyor ama nereye kaydedıyo bulamıyom bunun için programmı yuklemem lazım
aynen öyle.
"SMBPrefs" isimli dosyayı yüklemen lazım. Sonra o programın içindeki "Themes" bölümünden yüklediğin temaları görebilirsin.
eyvallah kardeş sanırım o dediğin program bilgisardan yuklenıyor ama nasıl geçenlerde dedim şu uptade butonuna bi basayım ne var neyse baktım 1.1.4 yazılımı bendeki 113 tü yükledim az sonra baktım ipod itunesde kayboldu sonra şarzı bıtıp kapandı şarza taktım ipod açıldı ama menuden eser yok sadece arayabiliyom biraz korktum ama aldığım yerdeki cenk aklıma dedim o halleder gittim dediki bunun arasına para sıkışmış olan bizim 30 kağıda oldu.bu programı itunesden nasıl yüklerim birde o programın adrasi varmı yoksa gooleden bulcaz yardımlarınız için sağolun bir ara kahveye beklerım