Şimdi Ara

İPHONE KULLANANLAR BAKABİLİRMİ ACİL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim iphone 6 plus var benim şöyle bir sıkıntım var gün içinde çok fazla tekrarlamasada ekran hasasiyeti gidiyor 1 - 2 dk sonra kapatıp açtıktan sonra geliyor bunun nedeni nedir GARANTİYE GÖNDERMELİMİYİM ? gün içinde 3 - 5 defa tekrarlıyor bu olayı ama çok yoğun olmadan

• Güncelleştirmeleri sürekli otadan mı kurdun? Temiz bi restore çek devam ederse randevunu al garantisi bitmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta tuş ve açma/kapama tuşuna Apple logosunu görene kadar basılı tut. Kullanımda tekrarlıyorsa yedeklerini almadan restore et.

Düzelmezse garantiye gönder. Apple'a götürdüğünde onlar da sana bunları söyleyecek.
  • hocam güncelleştirmeler otomatikti sadece ios 10 beta sürümünü kendim kurdum gün içinde çok fazla olmuyor da arada bir ekran hassasiyeti gidip geliyor.

victor hocam restore nasıl edicem söylermisiniz pek fazla anlamıyorumda apple logosunu görene kadar basılı tutum telefon açık şuan
  • İos 10 kullanıyorsan betadan kaynaklı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poseidon_TR kullanıcısına yanıt
    hocam 9.3.2 dede yapıyorduda o kadar fazla değil betaya geçince daha fazla olmaya başladı bende tedirgin oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemlu

hocam güncelleştirmeler otomatikti sadece ios 10 beta sürümünü kendim kurdum gün içinde çok fazla olmuyor da arada bir ekran hassasiyeti gidip geliyor.

victor hocam restore nasıl edicem söylermisiniz pek fazla anlamıyorumda apple logosunu görene kadar basılı tutum telefon açık şuan

Kurduğun Beta 1 yani en kötü beta sürümü. Temiz restore ile 9.3.2 kur, ondan sonra bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: nemlu

hocam güncelleştirmeler otomatikti sadece ios 10 beta sürümünü kendim kurdum gün içinde çok fazla olmuyor da arada bir ekran hassasiyeti gidip geliyor.

Kurduğun Beta 1 yani en kötü beta sürümü. Temiz restore ile 9.3.2 kur, ondan sonra bakalım.

hocam restoreye gerek kalmadı sanırım şu işlemi yaptıktan sonra telefon düzelmiş gibi duruyor , Orta tuş ve açma/kapama tuşuna basıp apple logosu gelesiye kadar bekledim geldi işe yaradı gibi ama olmazsa bu işlemide yaparım şuan için sıkıntı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.