ya arkadaslar anladığım kadarı ile 599 ve 699 dolar olmak uzere fiyatları var ayrıca vergi ile fln totalde nekdar olur? bu cihazın şimdiki hali ile ulkeye getirip kullanmak mumkun mu yapılcak işlemleri kısaca yazarmısınız..
bildigim kadarı ile turkcell e kayıt (pasaportla) jailbreak veya versiyon işlemleri fln stabil bir şekilde kırıldı mı kullanıma acıkmı su an kayıt sonrasında neler yapıcagımı yazarsanız cok sewinirim.. şimdiden cok tesekurler..
650$ = 780YTL max. fiyati ama ssn gerekli... Sosyal guvenlik numarasida bildigim kadariyla sadece 2 senedir orda ikamet edip calisanlara veriliyo. Boylede bi sacmlaik var iste, ama amerikadaysan ebayden falan yine o civarda alabiliyosun, ya da sokaktaki bi elemana 700$ teklif edersin faln alternatif yontemler iste.
benim ssn ve banka hesabım var ve J1 vizesi ile çalışanım o sorun değil ama beni endişelendiren kısmı suan alıp gelsem ulkede tıkır tıkır stabil bi şekilde calışıp çalışmaması..?
quote:
Orjinalden alıntı: de_Brogli
benim ssn ve banka hesabım var ve J1 vizesi ile çalışanım o sorun değil ama beni endişelendiren kısmı suan alıp gelsem ulkede tıkır tıkır stabil bi şekilde calışıp çalışmaması..?
şu an için yeni modeller kırılmadı.Sanırım eylül sonu gibi döneceksiniz buraya (Wat programındasınız sanırım) o zamana kadar (1-2 haftaya bile olabilir.) stabil bir duruma gelir,merak etmeyin.Hatta kırıldı diye duyuyorum ama garantili ve sorunsuz olması için beklemek lazım biraz.
ozaman 650 dolar civarına bu aleti alıyorum bi problem olmadan elimde patlamadan kullanabiliyorum değilmi?
Artık şu cevabımı belirgin,klasikleşmiş ve kendini tekrar eden her konunun altına yazacagım arkadaslar! Sorumlular kusuruma bakmasın lütfen!!
Donanımhaber`de her kategoride binlerce konu ve bu konulara karsılık binlerce cevap var. Siz eyy arastırmaya,check etmeye üşenen,birşeylerin zaten varoldugunu bile bile inadına yaparcasına hareket eden,armut piş ağzıma düş mantıgındaki arkadaslar;Artık şu huylarınızdan vazgecseniz diyorum. ARAŞTIRIN,MERAK EDİN VE SORGULAYIN; Eğer bu bahsettiklerimi basarabilirseniz,hem daha az ama gerektigince yer kaplarsınız,hem kendinizi geliştirir ve zamanla digerlerinin de gelişimine katkı saglamıs olursunuz.! lütfen forum daha fazla kirlenmesin!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme