Şimdi Ara

iphone menüsünün sayfa sayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar jbsiz iphone os 3.0.1 kullanıyorum. ancak 11 sayfa dolduktan sonra yüklediğim programlar menüde yeni bi sayfada görülmüyo. o programlara sadece arama yaparak ulaşabiliyorum. sayfa sayısını artırabilmenin bi yolu var mı? jb le sayfa sayısı 11 in üstüne çıkabilir mi?
    şimdiden teşekkürler.

• Ben JB kullanmıyorum ama açılan bir konuda o sınırın JB ile kaldırılabildiğini okumuştum.
  • peki jb yapınca direkt sınır kalkıyo mu yoksa ek bi işleme daha gerek var mı?
  • bildiğim kadarıyla o sınır kalmıyor ama jb den sonra program sayesinde programları klasörleyip saklayabiliyorsunuz buda bir nevi limitsiz oluyor
  • Hayır jb ile sayfa sayısı artmıyor.Kategori adında program yüklüyorsun ikonları bu menü altında topluyorsun.Bildiğim kadarıyla
  • peki bu programı yüklemek için jb gerekiyo mu? bi de programın tam adı nedir?
  • hocam sil 3-5 kullanmadığın şeyi 11 sayfa napıcaksın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Categories diye bir program var onu kuracaksınız. Daha sonra iphone içindeki programları kategorize edip içine atacaksınız. Mesela, Games, app, tools, gibi klasörler oluşturup içine atarsanız sorun çözülür, görünmeyenler de görünmeye başlar.
  • peki bu program için jailbreak gerekio mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsuz49

peki bu program için jailbreak gerekio mu??

evet Cydia'da bulunuyor Categories programı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsuz49

peki bu program için jailbreak gerekio mu??

Evet gerekiyor. JB yaptıktan sonra da Cydia içinden Search menüsüne Categories yazıp telefona kuracaksınız. Sonrası ise yukarda yazdığım gibi.
  • peki app store de categories programı ile aynı görevi gören program yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

peki app store de categories programı ile aynı görevi gören program yok mu?

Maalesef yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.