Bildirim
iphone menüsünün sayfa sayısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben JB kullanmıyorum ama açılan bir konuda o sınırın JB ile kaldırılabildiğini okumuştum. -
peki jb yapınca direkt sınır kalkıyo mu yoksa ek bi işleme daha gerek var mı? -
bildiğim kadarıyla o sınır kalmıyor ama jb den sonra program sayesinde programları klasörleyip saklayabiliyorsunuz buda bir nevi limitsiz oluyor -
Hayır jb ile sayfa sayısı artmıyor.Kategori adında program yüklüyorsun ikonları bu menü altında topluyorsun.Bildiğim kadarıyla -
peki bu programı yüklemek için jb gerekiyo mu? bi de programın tam adı nedir? -
hocam sil 3-5 kullanmadığın şeyi 11 sayfa napıcaksın :) -
Categories diye bir program var onu kuracaksınız. Daha sonra iphone içindeki programları kategorize edip içine atacaksınız. Mesela, Games, app, tools, gibi klasörler oluşturup içine atarsanız sorun çözülür, görünmeyenler de görünmeye başlar. -
peki bu program için jailbreak gerekio mu?? -
quote:
Orijinalden alıntı: arsuz49
peki bu program için jailbreak gerekio mu??
evet Cydia'da bulunuyor Categories programı. -
quote:
Orijinalden alıntı: arsuz49
peki bu program için jailbreak gerekio mu??
Evet gerekiyor. JB yaptıktan sonra da Cydia içinden Search menüsüne Categories yazıp telefona kuracaksınız. Sonrası ise yukarda yazdığım gibi. -
peki app store de categories programı ile aynı görevi gören program yok mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: ufoufo
peki app store de categories programı ile aynı görevi gören program yok mu?
Maalesef yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X