Bildirim
iphone neden bu kadar moda oldu?
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hayatımda kullanıp da aldığıma en pişman olduğum telefon; imzamdaki 4S
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çünkü iPhone ile fakir bile olsanız zenginmiş gibi hava atabilirsiniz. -
Behlül denen herif yüzünden oldu dizi başlamadan önce okulda sadece bende vardı oradan 3-4 yıl geçti şimdi herkeste -.-
Züğürt tesellisi.
quote:
Orijinalden alıntı: Zig Zag
Neyinden memnun değilsin? -
şair burada ''4.5 senedir iphone kullanıyom QnQ'' demek istemiş -
Çünkü kaliteli bir maldır. Ve kalite her zaman rağbet görür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel Hayvan -- 27 Ağustos 2013; 17:51:47 > -
Iphone 5im var.ne fakir ne de zenginiz
Burayi yakarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: pixelboy
Behlül denen herif yüzünden oldu dizi başlamadan önce okulda sadece bende vardı oradan 3-4 yıl geçti şimdi herkeste -.-
Sende özel telefon yaptır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRambo -- 27 Ağustos 2013; 17:57:26 > -
Android İyidir -
Telefondan kalite akıyo arkadaşım ondan android gibi ortakık malı bi işletim sistemi değil
Yeess
Aynen öyle herkesin elinde. -
televizyondakiler dizilerden heryerde apple ürünleri var lan özeniyo millet , ünlü biri alınca o da aldımı kendini onla eşit görüyo para anlamında -
Cunku telefondan kendine statu bicen insanlar var. Iphone 5 varsa zenginsin kulturlusun paran var. Nokia 3310 varaa fakirsin yabozsun. Bu yuzden bukadar moda kardesim.
quote:
Orijinalden alıntı: Basarir11
quote:
Neyinden memnun değilsin?
Ekran boyutu: Oyunlarda ve özellikle video-dizi-filmlerde insanı bıktırıyor.
Pil: Günde 1.5-2 kez şarja takıyorum yoğun kullanımda. Note 2 olsa çok rahat 1 günü çıkartır hatta 24 saat.
iOS: İnanılmaz kısıtlı. Bilgisayardan wma müzik atılmıyor. Alternatif müzik video programı yok.
İnternetten müzik indirilmiyor, dosya sistemine girip istediğin şeyi değiştirip düzenleyemiyorsun.
Android olsa kabul edilebilir aslında. Tasarım güzel, müzik ve kamera performansı çok iyi. Ama iOS felaket
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Basarir11
quote:
Neyinden memnun değilsin?
Ekran boyutu: Oyunlarda ve özellikle video-dizi-filmlerde insanı bıktırıyor.
Pil: Günde 1.5-2 kez şarja takıyorum yoğun kullanımda. Note 2 olsa çok rahat 1 günü çıkartır hatta 24 saat.
iOS: İnanılmaz kısıtlı. Bilgisayardan wma müzik atılmıyor. Alternatif müzik video programı yok.
İnternetten müzik indirilmiyor, dosya sistemine girip istediğin şeyi değiştirip düzenleyemiyorsun.
Android olsa kabul edilebilir aslında. Tasarım güzel, müzik ve kamera performansı çok iyi. Ama iOS felaket
araştırmadan telefon almanın zararları
-
-
Yok öyle deme bayaa araştırdım.
Hatta Galaxy Nexus'tan geçince stabilitesine hayran kaldım.
Ama iPhonedo izlerken gaza gelince birden aklıma esti dedim 4S alsam fena olmaz diye. Videoları incelemeleri görünce de aha dedim güzel telefon.
Ama almadan 3-4 ay önce hayatta iPhone almam diyordum. Ne olduysa oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- grup yöneticisi olma hilesi
- sabun kepek yapar mı
- mecidiyeköyden nişantaşı"na nasıl gidilir
- @ nasıl okunur
- erkek palto boyu ne kadar olmalı
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- penis nakli
- çay emojisi
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X