Şimdi Ara

iphone power tuşu tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben de iphone 4 telefon var power tuşu bozuldu internette kağıt sıkıçtırma falan duydum denemeye kalkdım telefonun ekranı yavaş yavaş kararak gitti

iphone power tuşu tamiri

tam bu noktaya sokdum kağıdı o andan sonra çizik çizik olarak gitti bunun nedeni nedir arkadaşlar çok acil yardım ederseniz sevinirim
     iphone power tuşu tamiri

• Hocam geçmiş olsun da iPhone a kagit mi sıkıstırılir garanti dahilinde tuşların bozulması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden ekranı çatlamışdı garantiye göndermemişdim telefoncu yapmışdı garanti dışı kaldı yani bende yorumları okuyunca yapdım sorun ne açaba
  • Geçmiş olsun
  • Kağıt sıkıştırılır mı hocam ya ?
  • Kardeş tuşu değiştirmen için komple dagıtman lazım cihazı . Kagıdı sök oradan tuşu değiştir .

• iyide ekran yok arkadaşlar çıkarttım kağıdı ekran gitti çizik çizik oldu sonra gitti ses falan geliyor şarj a takınca arıyınca ses çıkmıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop power tuşu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • flex i gevşemiş olabilir mi acaba flex in oraya soktum kağıdı acaba o sorun da olabilir mi
  • Ekran soketini yerinden oynatmışsınız. O sokete ulaşana kadar söküp, soketi yerine takıp tekrar birleştirmeniz gerekmekte. Ya da güvendiğiniz bir telefoncu varsa ona götürün. Güvendiğiniz diyorum çünkü geçen gün 3GS için ekran almaya gittim. 100tl dedi ki Ebay da vs. 50TL den bulunuyor. Üstelik sıfırı bulunuyor 50TL'ye. Bana hurda olmuş bir ekranı taktı verdi. Home tuşu çalışmıyor, ekran çizik içinde. Hani kılcal çizikte değil bildiğin bıçakla çizilmiş gibi. Home tuşu neden çalışmıyor dedim senin anakartın filmleri bozuk dedi Al dedim geri sök hem 100tl veriyorum hem de kullanılmış ürünü veriyor insanlık ölmüş.

• tanıdık yokki daha 2 ay önce değiştirdim ekranı o flex de sıkıntı vardır çünkü sadice oraya dokundum onun değişme gibi bir imkanı yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: amres43

tanıdık yokki daha 2 ay önce değiştirdim ekranı o flex de sıkıntı vardır çünkü sadice oraya dokundum onun değişme gibi bir imkanı yok mu

Ekranın flexi kırılmış o zaman büyük ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

quote:

Orijinalden alıntı: amres43

tanıdık yokki daha 2 ay önce değiştirdim ekranı o flex de sıkıntı vardır çünkü sadice oraya dokundum onun değişme gibi bir imkanı yok mu

Ekranın flexi kırılmış o zaman büyük ihtimalle

O kadar kolay kırılan bir şey değil sanmıyorum kırıldıgını. Bence yerinden oynamış. Eğer ekrana kadar sökebileceğinizi düşünüyorsanız biraz ileri ittirmeniz yeter değiştirmeye gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.