Şimdi Ara

iPhone SE - Ekran çıtadan ayrıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 GB Space Grey iPhone SE'min ekranı çıtadan 2. kez ayrıldı; bastırdıkça da ses çıkarıyor, yapışıp tekrar ayrıldığı için de kullanırken rahatsız ediyor. İlk seferinde sağ üst köşesinden ayrılmıştı aynı sıkıntılar vardı, ancak bu sefer ekranın sol ortasından ayrılmış ve kullanımda daha çok hissediliyor. İlk kez ayrıldığında Akasya Apple Store'a götürmüştüm onlar da ekranı ve çıtasını değişmişlerdi. Aynı sorun ikinci kez ve farklı yerinden olduğu için bu sefer cihaz değişimi talep etmeyi düşünüyorum. Sizce kabul ederler mi?

• Merhaba. Cihaz değişimi olmadı için bildiğim kadarı ile aynı cihazın aynı sorundan 1 yıl içinde minimum 4, garanti süreci içinde ise minimum 6 kere aynı sorundan servis kaydının olması gerekiyor.
  • Git Cihazın 2.Kez Aynı Sorunu Tekrarladığını Tüketici Mahkemesine Gideceğini Söyle.
  • cnspnky kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buhar Abi kullanıcısına yanıt
    Önemseyeceklerini sanmıyorum ama teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buhar Abi

Git Cihazın 2.Kez Aynı Sorunu Tekrarladığını Tüketici Mahkemesine Gideceğini Söyle.

http://images.apple.com/legal/warranty/docs/turkey_statutory_warranty_information.pdf

Tüketicinin onarım hakkını kullanmasına rağmen malın;
    -Tüketiciye teslim edildiği tarihten itibaren, garanti süresi içinde kalmak kaydıyla, bir yıl içerisinde en az dört defa veya imalatçı-üretici ve/veya ithalatçı tarafından belirlenen garanti süresi içerisinde altı defa arızalanmasının yanı sıra, bu arızaların maldan yararlanamamayı sürekli kılması,” durumlarında, tüketici malın ücretsiz değiştirilmesini, bedel iadesi veya ayıp oranında bedel indirimi talep edebilir.

• Fotoğraf var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahmet_yıldırann kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafla anlaşılacak bir kusur değil.

• Bu durduk yere mi oluyorki

• gholen kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki, bu arada Apple Store Akasya'dan randevu aldım ve ücretsiz ekran değişimi oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.