Şimdi Ara

İPhone SE Home Tuşu çıt sesi sorunu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sabahtan itibaren çektiğim bir sıkıntı var onu da söyle söyliyeyim : Sabah kalktığımda home tuşuna basarken hafif bir çıt ediyor ve hafif de sesi geliyor fakat home tuşuna basmadan da oluyor bu sıkıntı.Onerisi olan varsa cevap verirse çok mutlu olurum dostlar . Telefon 2 haftalık bu arada , garantisi de devam ediyor , apple Türkiye garantili...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar sorunu %95 çözdüm ve eskiye rağmen çok fazla bir gelişim oldu . Çözümü de şöyle anlatayım : Önce limon kolonyasından 2-3 Damla’yı tusun üstüne damlatıyoruz , ardindan gözlük mendili veya bulamasanız 2-3 katlı mendil ile Home tuşuna 30-40 saniye kadar basılı tutuyoruz bu arada sakın parmağınızı kaldırmayın , tusun üstüne basılı tuttuktan sonra parmağınızı çekin . İnanılmaz bir değişim oldu bende dostlar . Kesinlikle Touch ID ne bir zarari olmadı . Suan eskiye nazaran %95 daha iyi diyebilirim . Ayrıca bu benim internette gördüğüm bir çözümdür yanı bana ait değildir arkadaşlar . Ben sorunumu Bununla atlattım , insallah size de bir yararı dokunur . Sorun sanırım tusun altında toz birikmesiymiş - Dip Not : Tuşun bozulacağını düşünmüyorum dostlar fakat aksilik olur bozulursa diye de şimdiden uyarı mi yapıyım . Yanı yapıp yapmamak size kalmış . Aksilik olurda bozulursa tuş beni sorumlu tutmayınız ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.