Şimdi Ara

İphone Skype Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facedeki Arkadaşlarımla görüntülü konusmak istiyorum mesela pc de olan bana kamera yolladında vea benn ona yolladımda konuşabilelim facebooktaki arkadaşlarımızı nasıl skypeye aktarıyoruz eskiden böle bişi vardı ? bilen varsa yardım edebilir mi?

• Arkadasim dunden beri yirtiniyorsun, "face dekiler ile nasil kamera accam" diye. Yok oyle bir sey, henuz yok. Bunlari skype a aktarsan da yok. O arkadaslarin skype hesabi almadikca, o hesapla skype a girmedikce, senin onlarla elinde iphone goruntulu konusma imkan yok. Yok, yok ve yok yani. Henuz yok, birgun facebook mobilden kamerali konusma baslatir o zaman alirsin, sen alma iphone falan eger bunun icin aliyorsan sana gelmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Arkadasim dunden beri yirtiniyorsun, "face dekiler ile nasil kamera accam" diye. Yok oyle bir sey, henuz yok. Bunlari skype a aktarsan da yok. O arkadaslarin skype hesabi almadikca, o hesapla skype a girmedikce, senin onlarla elinde iphone goruntulu konusma imkan yok. Yok, yok ve yok yani. Henuz yok, birgun facebook mobilden kamerali konusma baslatir o zaman alirsin, sen alma iphone falan eger bunun icin aliyorsan sana gelmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.