Şimdi Ara

iphone su gibi şarj gidiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şarj oyun oynanmadıgı halde 24 saat dayanmıyor ne yapmak gerek? 3GS var.

Sürümü 3.0 a atmak cok daha uzun dayanmasına yardımcı oluyormus galiba ne derece dogru?

arkadaşımda 3G var oyun oynamasına rağmen 2 gün gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_m_Dark -- 10 Şubat 2010; 15:23:49 >

• Öyle valla 3gs 3.1.3 var bendede vaziyet bu x))
  • 3g var aynı valla wifi baglanmaya muzık dınlemeye korkuyorum
  • Yanlış anlaşılmasın ama bulduğum usb ye sokuyorum telefonu
  • aynı dertten ben de muzdariptim hatta birkaç konuda da paylaşmıştım derdimi..sonra servise verdim cihazı. orda güncellemeler filan yapılmış ve pili bitiren unsurları sıralamışlar servis kağıdına. 3G'nin aktif olması, maillerin sürekli kontrol ediliyor olması, uygulamaların bildirimlerinin açık olması gibi bi sürü neden saymışlar pili bitiren. ben aldıktan sonra dün gece şarj ettim ve şu anda yarıya bile gelmedi. ki bugün çok konuştum bir iki kere oyun bile oynayabildim :)))
    bu arada 16 gb 3g s ve 3.1.3 jb'siz kullanıyorum.
  • bendede 3g var vr.3,1,2 yuklu sbsetting den butun sarj emen uygulamalari kapadim
    pazartesi sabahi aldim sarjdan ve suan carsamba aksami batarya %60 da yani cumaya kdr goturur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahir_sus
    bendede 3g var vr.3,1,2 yuklu sbsetting den butun sarj emen uygulamalari kapadim
    pazartesi sabahi aldim sarjdan ve suan carsamba aksami batarya %60 da yani cumaya kdr goturur

Sbsettingsten neleri kapattın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

bendede 3g var vr.3,1,2 yuklu sbsetting den butun sarj emen uygulamalari kapadim

3g edge localiton wifi kapalı
    ekran parlaklıgınıda bıraz dusurdum
  • Sanırım deli gibi kullanmama rağmen benimki çok iyi gidiyor günde enn ama en az 3 kusur saat oyun oynuyorum 1 saat wifi 1 saat müzik görüşme yarım saat 3g 1 bucuk gün 2 gun =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

3g edge localiton wifi kapalı
    ekran parlaklıgınıda bıraz dusurdum

Bende ustte sayilanlai sb den kapattigimda sarjda bayagi artisi oluyor.
  • servisten gelen kağıtta aynen şunlar yazıyor...

"sım kart, konusma süresi, sebeke kalitesi ve oyun oynama gibi etkenlere göre batarya süresi farklılık göstermektedir. 3G, Wireless, Bluetooth gibi uygulamaların açık tutulması da batarya süresini azaltabilir. cihaz son testlerden başarıyla geçmiştir."

bunlara ek olarak;

- mail hesabımın yeni verileri al kısmında "anında ilet" özelliğini kapadım ve kontrol için "elle" seçeneği seçtim.
    - facebook'un ve diğer bütün uygulamaların anında bildirimlerini kapattım.
    - parlaklığı %50'nin altına getirdim.

dün akşamdan beri kullanıyorum ve şu anda %61 seviyesinde pilim...
  • bu sbsettings i JB yapmadan yüklemenin yolu yok mu ya da onun vazifesini gören bir program
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY
    bu sbsettings i JB yapmadan yüklemenin yolu yok mu ya da onun vazifesini gören bir program

JB siz olmuyor maalesef.
  • şu JB'yi okuyunca da aklıma hep viski markası olan JB geliyor :))) derviş-zikir olayı galiba :)))

iphone su gibi şarj gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 11 Şubat 2010; 14:57:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.