Şimdi Ara

IPHONE Swap Konusunda Net bilgi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkese Merhaba.
    Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki IPhone telefonların geleneksel kronik sorunu mekanik tuşlarıdır. Ya home tuşu, ya tuş kilidi ya da ses açma kapama tırnağı 2 yıl garanti dolmadan bir bozulma yaşarlar.

Bu konuda ki dayanıksızlığı APPLE şirketi çok iyi bilmekte ve müşterilerini mağdur etmemek için tüm dünya genelinde Herhangi bir fiziksel tuşun bozulmasında SWAP yani sıfırlanmış başka bir cihaz ile değişim yapmaktadır.

Ben de KVK servisine garantisine 1 hafta kala telefonumu teslim ettim.
    Ses açma kapa tırnağı bozulmuştu ve kendi kendine sessizden sesliye alıyordu. Böylece telefonumun çalmaması gereken iş ortamlarında maalesef telefonum bangır bangır sesli bir şekilde çalıyordu.

Ama maalesef ki dün telefonumu aldım ve ilk kez bir IPHONE telefona tamir yapıldığına şahit oldum. Böyle bir şey mümkün müdür? EKRAN değiştirildi ve batarya pili değiştirildi yazıp yollamışlar.

KVK bayisinde çalışan Apple ürün sorumlusu Iphonelerin SWAP ayrıcalığını art niyetli insanlar suistimal ettikleri için artık ülkemizde tamir yapabildiklerini söyledi.

Şimdi bu durumda ben TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE başvursam SWAP kararı hakkımı diğer herkes gibi kazanabilir miyim? Çünkü çevremde fiziksel tuş arızası ile herkes SWAP olarak yeni telefon değişimi aldı yani.

• Benimde batarya zayifladi ve ses acma tusu icine gocmustu.

Ekran ve batarya degisimi yapip gondermisler. Ekran degisince home tusu da degistigi icin tiksindigim cit cit sesi gelmeye baslamisti telefondan. Ayrica ses acma tusu hala bozuktu.

İnat ettim 3 kere daha yolladim. (Cunku her defasinda ariza tespit edilemedi yaziyordu) Neyse en sonunda swap tel verildi ama home tusu gene ayni sekilde cit cit otuyor ve sarj esnasinda batarya asiri isiniyor. Artik ugrasmak istemedigim icin bir daha yollamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • swap zaten tamir edilmiş telefon olmuyor mu? evet insanlar suistimal ettikleri için tamir ediyorlar artık, swap verme oranı çok düşmüştür. hakem heyetinin sorununuzu çözebileceğini sanmam. sonuçta telefon bozulmuş, sen servise vermişsin onlar tamir etmiş. garanti belgesinde tamir edilemez değiştirilecek yazmıyor ya
  • Apple telefonlar bütün olarak kurulduğu için tamir gördüğünde zarar görüyor diye biliyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 vardı zamanında 2 defa aynı sorundan değişti ben şanslıymışım şimdilerde bu soruna ya Yetkisiz müdahale yada ekran değişimi yapıyorlar saçma şekilde en son sorun devam edince 6s vermişlerdi kapalı kutu 24 ay garantili 6s de 10 gün önce değişti Swap verdiler titreşim arızası vardı demem o ki değişim hala var ama belli sorunlar da yapıyor artık her soruna değişim vermiyor

• Bende iPhone 4s swap alacağımda swap tam olarak ne anlama geliyor ?

Not:Nostalji yapmak için alacağım yani swap ta jelatin felan var mı ?

Bir de HepsiBurada.com da kapıda ödeme var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ABCEFCF5 -- 7 Temmuz 2019; 13:43:46 >
  • Swap telefonlar Apple eski sağlam parçaları birleştirip, sıfır kasa takıyor ve yepyeni görüntüsü vererek bozulan telefon sahiplerine veriyor. Çevrecilik adına yapıyormuş bunu..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.