Şimdi Ara

iphone x ekranım kırıldı revize ekran taktırmalı mıyım ? acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar telefonumun camı bir ay önce kadar düşüp kırıldı iki gün önce şans eseri elimden kayıp suya düştü ekranın kırık olan kısmında milimetrik olarak açık vardı muhtemelen oradan içine su kaçtı pirince koydum beklettim telefon açıldı ama ekran gelmedi ve fotoparça adlı telefon tamir firmasına gönderdim sıvı teması olarak kayıt açtırdım bir gün sonra bana dönüş yaptılar cihaza sızan sıvı bulamadıklarını tüm parçaları kontrol ettiklerini cihazın içinde su olmadığını söylediler ekranın arızalandığını söylediler başka ekran takıp telefonu normal çalıştırabildiklerini örgendim ekran değişimi için fiyat istediğimde '' 2350 TL '' gibi yüksek bir fiyat verdiler

iphone kendi servisinde 1900 tl yazıyor fiyat cihazı geri gönderttim sorum şu revize ekranlar 950 - 1000 tl arasından buluna biliyor
    daha önce telefon tamir ettim hiç sıkıntı yaşamadım sizce revize bir ekran alıp kendim takmalı mıyım revize ekranlar cidden orjinal mi oluyor ;

3d touch , face id , true tone nin çalışmaması gibi bir problem ile karşılaşır mıyım bilgili arkadaşlar yardım edebilirse çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar

• Dediklerinizin çalışmama gibi bir olayı olmaz ama normal camdan daha hassas olurlar kırılma çatlama konusunda. Yani işin aslı benim fikrim revize taktırmayın, hele ki kendiniz takmak gibi bir şey yapıp 900TL için cihazın çöp olma ihtimaline dahi adım atmamış olun. Yapılacak en mantıklı hamle kendi servisine verip 1900TL'ye yaptırmak olur.
  • Face id de sorun yaşaman muhtemel diye biliyorum. Maalesef risk almadan orijinal yerinde yaptırmanı ve paraya kıymanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.