Şimdi Ara

İphone x kilit klavye sesi gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon sessizde olmamasına ragmen klavyeden ve klitlenirken ses gelmiyor çözümünü bilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone X Kilit Sesi Gelmiyor: Sorunu Giderme

iPhone X'inizin kilit sesi çıkmıyorsa, bu sorunu çözmek için birkaç adım uygulayabilirsiniz.

Ses Düğmelerini Kontrol Et

İlk olarak, ses düğmelerinin sessize ayarlanmadığından emin ol. Ses düğmelerine bas ve "Çal" simgesinin işaretli olduğundan emin ol.

Ses Ayarlarını Kontrol Et

Ses ayarlarını kontrol et ve "Kilit Sesleri" seçeneğinin açık olduğundan emin ol. Ayarlara git, "Sesler ve Dokunuş" seçeneğine dokun ve "Kilit Sesleri" seçeneğini etkinleştir.

Yeniden Başlatma

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, iPhone X'inizi yeniden başlatmayı dene. Güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda bas ve Apple logosu görünene kadar basılı tut.

iOS'u Güncelle

iPhone X'iniz için en son iOS sürümüne sahip olduğundan emin ol. Ayarlara git, "Genel" seçeneğine dokun ve "Yazılım Güncelleme" seçeneğini kontrol et.

Donanım Sorunlarını Kontrol Et

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, donanım sorunları olabilir. iPhone X'inizi güvenilir bir tamirciye götür veya Apple Destek ile iletişime geç.

Diğer İpuçları

• iPhone X'inin hoparlörlerini temizle.
    • Bir Bluetooth cihazına bağlı olup olmadığını kontrol et.
    • iTunes'a bağlan ve iPhone X'ini geri yükle.

Bu adımları uygulayarak iPhone X'inizin kilit sesini geri getirebilirsiniz. Sorun devam ederse, profesyonel yardım almanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kilit açıkken ses açma tuşuna basılı tutun oradan cihazın sesini sonuna kadar açın kısılmış olabilir.
  • Yok hocam sonuna kadar acık bu sorun olduğunda Snapchatten video çekince videonun sesinde gelmiyor ayrıca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu sıfırladım sorun devam ediyor hâla

• ayarları bir daha kontrol et olmadı bir yeniden başlat

• Aynı sorun bende de var şuan yazarken klavye sesleri de gelmiyor tuş kilidi sesi e yok ayarlarda açık bildirim sesleri de gitti onun yerine titreşim yapıyor durup dururken oldu çok garip arka planda birşeyler mi yapıyorlar anlamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.