Şimdi Ara

iPhone X pili su gibi gidiyor ama sorunu bulamıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 yıllık iPhone X cihazım var. Bundan 3 ay önce gibi ahize sorunu nedeni ile cihazımı servise gönderdim,ekranı değiştirip sorunu çözmüşler. Fakat telefonun şarjı çok hızlı bitmeye başladı. Tekrardan genpaya verdim,güncelleme yapıp göndermişler. Apple ile görüşme yaptım sorun gözükmüyor dedi. Yazılımsal olarak değil donanımsal olarak bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum dedim fakat öyle bir şey olsa o da sistemde gözükür dedi.

Telefonun şarjı %100 olduktan sonra saat 19.00 da şarjdan telefonumu çıkardım saat 22.30 a kadar hiç kullanmadım. 22.30 dan sonra toplamda 3 saat kullanım yapmışım şarjı %40 a düştü.

Açık ekran 3 saat 2 dakika
    Genelde İnstagram,safari ve 15 dk pubg oynadım.

Cihazı tekrardan versem bir şekilde çözüm sağlanır mı ? Yada pil değişimi istesem ücretsiz şekilde değiştirirler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 30 Mayıs 2019; 19:13:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ''Mesela şuan saat 19.00 da şarjdan telefonumu çıkardım %100 olduktan sonra saat 22.30 a kadar hiç kullanım yapmadım. Şuan şarjı %40''

Şu cümleyi okuyan herkes der ki ulan bu cihaz ölmüş ama gömmemişler.

Ama hemen arkasından diyorsunki şu kadar şunu oynadım bu kadar saat bunu yaptım. Yani cihaz uyku modunda değil, belli bi kullanım sonrası yüzde 40 a düşmüş.

Kısacası, hem cümlelerini yanlış kuruyorsun o da yetmemiş gibi ''BU SAATE KADAR'' diyerek konuyu açma saatine bakıp neler olduğunu anlamamızı istiyorsun.

Teknik servise de böyle kendi içinde çelişen anlaşılmaz cümleler kuruyorsan kimse senin sorununu çözmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

''Mesela şuan saat 19.00 da şarjdan telefonumu çıkardım %100 olduktan sonra saat 22.30 a kadar hiç kullanım yapmadım. Şuan şarjı %40''

Şu cümleyi okuyan herkes der ki ulan bu cihaz ölmüş ama gömmemişler.

Ama hemen arkasından diyorsunki şu kadar şunu oynadım bu kadar saat bunu yaptım. Yani cihaz uyku modunda değil, belli bi kullanım sonrası yüzde 40 a düşmüş.

Kısacası, hem cümlelerini yanlış kuruyorsun o da yetmemiş gibi ''BU SAATE KADAR'' diyerek konuyu açma saatine bakıp neler olduğunu anlamamızı istiyorsun.

Teknik servise de böyle kendi içinde çelişen anlaşılmaz cümleler kuruyorsan kimse senin sorununu çözmez.
    Mesajı saat 03.00 de yazdım saat 22.30 a kadar kullanmadım yazmışım. Daha sonra kullandığımı 22.30 dan sonra kullandığımı anlamak çok zor olmaması gerek açık ekran saatini 3 saat olarak yazdım zaten.

• yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Valla bende arkadaşın yazdıklarından bir şey anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Btuhan35

Mesajı saat 03.00 de yazdım saat 22.30 a kadar kullanmadım yazmışım. Daha sonra kullandığımı 22.30 dan sonra kullandığımı anlamak çok zor olmaması gerek açık ekran saatini 3 saat olarak yazdım zaten.

Alıntıları Göster
    Mesajdan saat 22.30'dan sonra telefonu kullanmadiginiz ifadesini ben de cikaramadim. Onun disinda Apple Store'dan sorununuzla alakali randevu alip cozum talep etmeniz gerektigini dusunuyorum. Bir tanidigimin MacBook'unun bataryasi da bu sekilde tutarsizliklar gosteriyordu. Bir takip testler yaptilar ve bataryanin oldugu anlasildi. Bataryayla birlikte tum ust takim degistirildi.

• champlain C kullanıcısına yanıt
    İzmir’de olduğum İçin İstanbul’a gitmek zor olacak hocam. Bir daha genpaya götürmeyi düşünüyorum

• Ahize sorunu derken? Ben de Air Pods ile beraber kullanıyorum. Air Pods takınca ses gayet kaliteli ve yüksek gelirken diğer şartlar da “ahize”den ses kısık ve kalitesiz geliyor. Hoparlöre aldığımda yine bir sıkıntı gözlemlemedim ama kulağıma tuttuğumda ne yazık ki “kalitesiz ses ve kısık ses” ile karşılaşıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.