Şimdi Ara

iPhone X tasarımlı Asus Zenfone 5 sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanıtılmasına sayılı günler kalan Asus Zenfone 5 (2018) ile ilgili yeni render görüntüler ortaya çıktı. Akıllı telefonun tasarımını gözler önüne seren görsellerin, bir üreticinin el kılavuzundan sızdırıldığı belirtiliyor. Render'a bakılırsa Zenfone 5 (ZE620KL/X00QD), iPhone X benzeri bir çentikle gelecek. Cihazın ekranında ön kamera, sensörler ve ahizeyi içeren bir çentik var.

Ayrıca Bkz.Getty Images ve Google anlaştı: Görsel aramaya çekidüzen geliyor
    Şu an için ekran boyutu veya RAM kapasitesi gibi detaylar bilinmiyor ancak görsele baktığımızda arka panelde çift kamera, tek LED flaş ve parmak izi sensörüne yer verildiğini görüyoruz. Ayrıca 3.5 mm kulaklık girişi ve USB Type-C bağlantı noktası da kendini göstermiş durumda.

Snapdragon 600 serisi bir yonga setiyle gelebilir

Bunlara ek olarak Wi-Fi Alliance web sitesinde Zenfone 5'in Android 8.0 Oreo ile çalıştığı ve WCN3980 Wifi yongasına sahip olduğu belirtilmiş. Qualcomm'un web sitesine göre WCN3980, Snapdragon 630 ve Snapdragon 636 yonga setlerinde kullanılıyor.

Dolayısıyla Zenfone 5'in bu iki yonga setinden biriyle gelme ihtimali var. Ayrıca henüz duyurulmamış WCN3980 Wifi yongalı Snapdragon 600 serisi bir yonga setine de sahip olabilir. Asus ZenFone 5 serisi, 27 Şubat’ta Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacak.

• ulan delinin biri kuyuya taş atmış hesabı herkes de bi şeye esmesin be arkadaş. biraz orjinal olun. hadi mükemmel harika bi tasarımdır taklit edersin de bu çentikli çakma şeyi niye taklit edersin sırf elma yaptı diye?? allah akıl fikir versin ve umarım tez zamanda biter bu saçma sapan tasarım, samsung xiaomi gibi diğer markalara sıçramadan.
    Bu markaları anlamıyorum. İphone'a benzemek iyi bir şey değil ki neden tüm markalar inatla benzer tasarım yapıyor. Dikey çift kamera ve çentikli ekran tasarım konusunda gelinebilecek son nokta sanki. Asus'a yakışmadı. Telefon sektörüne iyi bir giriş yaptı ilk modelleri ile. Sonra sürekli kötüye gitti.
    Bir mi tuttuk la, neyin kafasını yaşıyorsun nerden çıkardın o özellikleri bir tuttuğumu. Totonuzdan element uydurup sırf cevap olsun diye yazıyorsunuz. Apple çıkarana kadar piyasada çentik tasarımlı, komple ekranlı telefon yoktu sanki elin Çinlisi komple ekran mi mix yapmış 2016 da çıkmış. Sharp ın bir çok modeli var yıllardır piyasaya da, Andy Rubin mart 2017 de çentikli model duyurmuş utanmıyorsunuz hala yüzsüz gibi apple çentik, komple ekran tasarımına öncülük etti piyasaya herkesden önce soktu sektöre yön verdi düşüncesindesiniz!
  • ulan delinin biri kuyuya taş atmış hesabı herkes de bi şeye esmesin be arkadaş. biraz orjinal olun. hadi mükemmel harika bi tasarımdır taklit edersin de bu çentikli çakma şeyi niye taklit edersin sırf elma yaptı diye?? allah akıl fikir versin ve umarım tez zamanda biter bu saçma sapan tasarım, samsung xiaomi gibi diğer markalara sıçramadan.
  • Çal Keke Çal
  • forumdan birisi "şu telefonu görünce ayfona benzettim" dediğimde etmediği hakaret kalmamıştı.apple ekransız telefon yapsa diğerleri onun peşinden gidecek.biraz özgün olun

• Rezilsin Asus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONY86

forumdan birisi "şu telefonu görünce ayfona benzettim" dediğimde etmediği hakaret kalmamıştı.apple ekransız telefon yapsa diğerleri onun peşinden gidecek.biraz özgün olun

Aynen kardeşim apple çok özgün

Mayıs 2017

Ağustos 2017

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tasarımdan etkilenebilirsin de bu nedir yav?. Asus gibi gelişen ve pazarda söz hakkı olan bir firmaya yakışmadı bu. Bu firmanın mühendisleri yok mu? Yeni tasarımlar çıkmaz oldu, telefonlar birbirlerinin kopyası haline geldi. Milyon dolarlar kazanan mühendisler bir işe yaramıyor galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    bu dediğinden asusun özgün olduğu anlamı çıkıyor
  • "iPhone X tasarimli" ifadesi bile bir marka icin oldukca acinasi olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: lg02561

ulan delinin biri kuyuya taş atmış hesabı herkes de bi şeye esmesin be arkadaş. biraz orjinal olun. hadi mükemmel harika bi tasarımdır taklit edersin de bu çentikli çakma şeyi niye taklit edersin sırf elma yaptı diye?? allah akıl fikir versin ve umarım tez zamanda biter bu saçma sapan tasarım, samsung xiaomi gibi diğer markalara sıçramadan.

çentik apple açısından bakınca mühendislik açısısından harika tasarım. 100 kere sebebini yazdık cevap verebilen olmadı hala çentik saçma çentik şöyle. evet bu telefon için aşırı saçma çünkü aşağıda zaten eşşek kadar çerçeve varken üstü de simetrik yapıp geçmesi en mantıklısı. şu an apple'dan başka firma hala alt çerçeveyi sıfırlayamadı onu becersinler hepsi üste çentik koyacak

@DenzeL_28 o telefonlar çıkarken iphone'un çentikli olacağıyla ilgili haberler çıkalı asır olmuştu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 12 Şubat 2018; 12:35:20 >

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    iyide göz tarama falan yeni şeyler değil ki? note 8 de de var aynı teknolojiler? nesi mühendislik harikası? o zaman günümzdeki bütün telefonlar zaten mühendislik harikası. zor olan onu uygun bir tasarımla sunabilmek zaten.
  • Cılkının suyunun mokunu çıkarmak...

• lg02561 L kullanıcısına yanıt
    mühendislik harikası olan gözle tarama falan değil ki zaten bunda öyle bir sistem yok. koca kinect'in yaptığı işi küçücük alana sığdırdı adamlar bunu da yapılabilecek en uygun tasarımla yaptılar. ne altta çerçeve var ne üstte. mesela şu an samsung dahil hiçbir firma altında çerçeve olmaya telefon yapamıyor zaten apple onu samsung'a ürettirirken büyük ihtimal patentini almıştır. ha bu arada kinect deyip geçmeyin siz çok dar pencereden olaya baktığınız için yüz tarama sistemi olarak görüyorsunuz ileride iphone ile çekilen filmler gibi iphone ile yapılan animasyon filmleri çıkacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=pPt_944t9Lc

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: lg02561

ulan delinin biri kuyuya taş atmış hesabı herkes de bi şeye esmesin be arkadaş. biraz orjinal olun. hadi mükemmel harika bi tasarımdır taklit edersin de bu çentikli çakma şeyi niye taklit edersin sırf elma yaptı diye?? allah akıl fikir versin ve umarım tez zamanda biter bu saçma sapan tasarım, samsung xiaomi gibi diğer markalara sıçramadan.

çentik apple açısından bakınca mühendislik açısısından harika tasarım. 100 kere sebebini yazdık cevap verebilen olmadı hala çentik saçma çentik şöyle. evet bu telefon için aşırı saçma çünkü aşağıda zaten eşşek kadar çerçeve varken üstü de simetrik yapıp geçmesi en mantıklısı. şu an apple'dan başka firma hala alt çerçeveyi sıfırlayamadı onu becersinler hepsi üste çentik koyacak

@DenzeL_28 o telefonlar çıkarken iphone'un çentikli olacağıyla ilgili haberler çıkalı asır olmuştu zaten.

27 Mart 2017 den 18 Nisan 2017 den bana haber sızıntı göster iphone x ile ilgili, haberler çıkalı Asır olmuş diyorsun ya

Andy Rubin twitter;

https://twitter.com/Arubin/status/846396881668210688

https://www.cnet.com/news/andy-rubin-android-essential-phone-specs-leak/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 12 Şubat 2018; 14:6:16 >

• DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    https://www.gsmarena.com/the_iphone_8_design_allegedly_leaked-news-25078.php uğraşmaya değmezdin de yine uğraştım hadi dua et. bu mayıstan doğru düzgün bakarsan daha öncesinde final tasarımla ilgili parça haberlerini bulursun. hatta ararsan tamamen çerçevesiz haberleri daha da öncesine gidiyor o dönemde bile millet konspetlerde kamerayı böyle koymaya başlamıştı. gerçi seninle ağız dalaşına niye giriyorum bilmiyorum düşününce apple da zaten essential phone'u gördüğü için vay be diyip 2 senelik projeyi çöpe atarak 4-5 ayda çentikli yeni tasarım yapmış . daha essential falan tanıtılmadan önce millet internette zaten aynı kalitede iphone dummylerle video çekiyordu belki sen o zaman iphone 8 diyorlardı diye görmemişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 12 Şubat 2018; 13:4:22 >

• Yonga seti olayı seri olarak geriye gidiyor sanki. Bir çok firma 6xx serisi ve 4xx serisine olması gerekenden fazla yapıştı sanki. Evet önceki nesil gibi değildir, doğrudur ancak fiyat farkı fazla olmamasına rağmen inatla düşük seri kullanmak çok mantıklı değil. Hele ki isim yapan telefon serileri için.

alt çerçevesi yok bir sürü xiaomi modelinin de üst çerçevesi yok ama?
    ayrıca altta mı üstte mi çerçeve olacak değil benim bahsettiğim. iphone x mesela 81.14 % çerçeve oranı veriyor bundan daha yüksek telefonlar mevcut? zaten o çentiğin 2 yanındaki alanlar boşluk, kullanılmıyor ki bu yüzden eminim %80 in bile altına düşer aslında çerçeve oranı. yani dümdüz uzatsalar belki kağıt üzerinde çerçeve oranı düşerdi ama daha hoş bi görüntü olurdu.
    2. olarak da dar çerçeveden filan bakmıyorum yüz tarama var başka da günlük kullanıcıyı etkileyen bir durum yok 6000lik telefonda?
    günlük kullanımda diğer bir ton özellik ne katabilir ki sıradan bir kullancııya?
    Kardeşim çentik tasarımı öncü apple diyorsun ya neye göre öncü, 2 sene önce tasarlamış sızmış mı tasarımı? sektöre kim ilk bu tarz tasarımı kazandırmış piyasaya sürmüş bana bunlardan bahset. Ben mart nisandan bana çentik ile ilgili sızıntı göster diyorum mayıs ayından link atıyorsun sırf cevap vermek için anlıyoruz seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 12 Şubat 2018; 13:17:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • altıda sıfırlasana böyle leş görünüyo
  • Şu telefona yorum yapayım dedim, sonra değmeyeceğini düşünerek vazgeçtim...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.