Şimdi Ara

İphone yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , Şuan iphone 7 32 gb kullanıyorum ve yarın yeni telefonun iphone 11 gelicek , Sımdı şunu sormak istiyorum , şuan bu kullandıgım iphone 7 deki bütün bilgilerimi herşeyi iphone 11 e aktarmak istiyorum , bunu nasıl yapabilirim

• Cihazınızı iTunes’tan yedekleyin sonra da yeni cihazınızı kurarken iTunes’tan yedeğimi yükle diye bir seçenek olacak onu seçin sonra telefonu pcye bağlayın ve iphone 7 den aldığınız yedeği yeni telefonunuza kurun.
    Burda dikkat etmeniz gereken şey iphone 7 nizin hafızası iphone 11 in hafızasından büyük olmamalı yoksa yedeğinizi kuramazsınız.
  • İphone 7 nin hafıza 32 gb ve tamamıyla dolu , İphone 11 128 gb aldım , ancak itunes ten baska bi yolu yokmu , bilgisayardan değilde baska bi yöntemle aktaramazmıyım
  • ultraslan52 U kullanıcısına yanıt
    Telefonun wifisini ve Bluetooth unu aç yeni telefonu yanına koy yanyana dursun eski telefonuna bildirim gelicek kopyala diye daha sonra kamera ile yeni telefonun üstündeki kodu okutacaksın tüm bilgileri kopyalayabilirsin bu şekilde
  • Peki bu işlemi yaparken yeni telefon kurulumu yapmadan öncemi olucak bu işlem yoksa yeni telefonu açarken hemen başlardamı olucak ve sim kartı hangi telefonda olsun ayrıca fotografların hepsi ve tüm diğer bilgiler gelirmi
  • iTunes'suz yapmak istiyorsanız 7'deki bilgileri iCloud'a yedeklersiniz, 11'i kurarken Apple ID'nizle giriş yapıp iCloud'tan yedeğimi yükle'yi seçersiniz. Ancak iCloud'da 5GB kapasiteden fazlası ücretli.

Ücret ödemek istemezseniz henry7444'ün yazdığı yöntem daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 22 Nisan 2020; 8:59:53 >
  • ultraslan52 U kullanıcısına yanıt
    Sim kartının hangi cihazda olduğu vs bir önemi yok siz iphone 7 internete bağlı ve bluetooth'u açıkken , iphone 11i kurma aşamasında başka bir cihazdan geri yükleyi seçeceksiniz sonra görecek zaten iphone 7'yi ekranda parçacıklardan oluşan alanı okutacaksınız ve işlemin tamamlanmasını bekleyeceksiniz. Ne var ne yoksa hepsi gelir.
  • Verdiğiniz bilgiler ıcın cok tesekkür ederim , bluetooth yöntemiyle demiycem o zaman , bunun haricinde iphone 1- şe ilgili önerileriniz tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz
  • En basit yöntem bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.