Şimdi Ara

Iphone5 5S Kullanan Arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ayin 15 inde Allahin izniyle telefon aliyorum.Aklimda note 3 vardi ancak bir arkadasim aklima girio beni iphone 5s e yonlendirdi.Kullanip yorum yapacak arkadaslara ihtiyacim var sizce note 3 mu yoksa iphone 5s mi almaliyim yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazdan ne bekledigine bagli ama madem sormussun 5s al kafan rahat olur.

• Ekran boyutları küçük gelmeyecekse tabiki 5S :)

• arkadaşımda arada kaldı note3 aldı 2000tl ye şimdi çok pişman 5s almadıgı için süreklii yazılım hataları ve güncellenmeyen android sistemi gereksiz
  • 5s uzay grisi

• İkisini de teknomarketlerde deneyebilirsiniz. Ekran boyutunu yeterli gorurseniz iphone 5S cok daha kaliteli, stabil ve hizlidir.

• Bende 5S Gold kullanıyorum IOS üzerine yazılım,iPhone üzerine telefon tanımam. Samsung a 2000 lira verip 3 ay sonra 700 liraya satarım diyorsan Samsung al ve paranı çöpe at. Ama ben adam gibi telefon kullanacam virusten uzak durucam güvenlik benim için önemli ve stabilize çok önemli diyorsan kısaca hız diyorsan 5S alıcaksın arkana bile bakmıcaksın dertsiz kullanıcaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yorumlara bakilirsa kesin iphone alicam gibi simdilik siyah renk dusunuyorum renk hakkinda bilgisi olan varsa paylassin lutfen hangisi daha class duruyor ve dayanikliligi ne kadar asindirma vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Bende 5S Gold kullanıyorum IOS üzerine yazılım,iPhone üzerine telefon tanımam. Samsung a 2000 lira verip 3 ay sonra 700 liraya satarım diyorsan Samsung al ve paranı çöpe at. Ama ben adam gibi telefon kullanacam virusten uzak durucam güvenlik benim için önemli ve stabilize çok önemli diyorsan kısaca hız diyorsan 5S alıcaksın arkana bile bakmıcaksın dertsiz kullanıcaksın

Kesinlikle...
  • Konuyu bir de Dandroid foruma aç herkes iPhone'da özgürlük yok note3 al dicek :))

• Iphone 5S al.

• Mantikli hocam hemen orayada aciyorum boylelikle daha saglikli bit fikre sahip olurum :)

• acsan ne olur , ordakılerın alayı nato kafa zaten bu bellı. hayatlarında iphone kullanmamıs ınsanların fıkrı zaten androıddır. o nedenle boş ver iphone al kafan rahat olsun paran da deger kaybetmesın
  • iphone 5 ten note 3'e geçtim. Ne istediklerini söylersen fikir verebilirm
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Hocam oncelikle genelde whatsapp internet siteleri ve youtubeda takilirim birde tasinanilir wifi hergun kullanirim laptopta yardimci oluyor.Onun disinda muzik dinletim yani fazla sey kurcalamam hangisi daha iyi bu konularda sarji dayansin bana yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: vinnsorusu

Hocam oncelikle genelde whatsapp internet siteleri ve youtubeda takilirim birde tasinanilir wifi hergun kullanirim laptopta yardimci oluyor.Onun disinda muzik dinletim yani fazla sey kurcalamam hangisi daha iyi bu konularda sarji dayansin bana yeter

whatsapp internet sitelerinde takılırsan büyük ekran daha iyi olur. Küçük ekranda bir şey anlayamazsın. Ayrıca note 3'ün şarjı iphone 5s ten daha iyi.

Benim note 3'e geçmemin sebebi büyük ekran ve pil sorunuydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

Orijinalden alıntı: vinnsorusu

whatsapp internet sitelerinde takılırsan büyük ekran daha iyi olur. Küçük ekranda bir şey anlayamazsın. Ayrıca note 3'ün şarjı iphone 5s ten daha iyi.

Benim note 3'e geçmemin sebebi büyük ekran ve pil sorunuydu.

Banka kredi kartı şifre vs güvenlik gerektiren uygulamalar kullanmayacaksanız android telefon alabilirsiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.