Şimdi Ara

IPHONE5-GALAXYS4-XPERIA Z-HTC ONE???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 3 HAFTADIR TELEFON ARAŞTIRMASI YAPIYORUM VE BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM.
    ÖNCELİKLE TELEFONU TEKNOSA VEYA VATAN GİBİ DİST.GARANTİLİ SATAN YERLERDEN ALACAĞIM.
    IPHONE5-GALAXYS4-XPERIA Z-HTC ONE BU TELEFONLARIN FİYATLARI 3 AŞAĞI 5 YUKARI AYNI SAYILIR.
    BENİM İÇİN EN ÖNEMLİSİ TELEFONUN KASMAMASI,TAKILMAMASI.DAHA ÖNCE XPERIA NEO VE GALAXY S1 KULLANDIM.SÜREKLİ UYGULAMA HATALARINDAN,TAKILMALARDAN SIKILDIM. IPHONE HAKKINDA HİÇBİR FİKRİM YOK. IOS A GEÇSEM PİŞMAN OLURMUYUM.BİRÇOK KONUDA IOS UN STABİL OLDUĞUNDAN TAKILMADIĞINDAN BAHSETMİŞLER. S4 ,XPERIA Z , HTX ONE DONANIMSAL OLARAK IPHONE 5DEN ÜSTÜN.FAKAT BU TELEFONLARDA DA ANDROID KAYNAKLI KASMALAR, UYGULAMA HATALARI YAŞANIYOR MU?
    DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan0684 -- 18 Mayıs 2013; 12:40:42 >

• Stabilite istiyorsan iphone.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence iphone'a geçme. Evet çok stabil akıyo felan ama bi yere kadar. Şahsen ben iphoneda sıkılıyorum. Ha senin için her özelliği ezip geçecek bişeyse bu stabilite olayı iphone derim webde hızlı menüde hızlı oyunda hızlı hızlı işte telefon ama androidin özgürlüğü arayüzün çeşitliliği farklılaştırılabilirliği beni androidde tutuyo. Saydığın modeller top modeller :) hatun gib taş hepside ama 3 telefonunda belli başlı özellikleri var kendine has. İlk önce söylememe gerek yok ama yinede belirteyim 3ünüde al eline bak hangisine için ısınıyosa işte bu diyosan özelliklerini sormayı unutarak almaya koşmak istiyosan onu tercih et, telefon aşka gelsi :) Sonrasında one tasarımı kasa kalitesi ve benim gözümde en önemlisi ve almama sebep olacak özelliği ses kalitesi (iç dış) ile ayrı, xperia z su geçirmezliği yine gayet hoş tasarımı ve sony yazısı ( bu önemsiz ben sony'i sevdiğimden yazdım ) s4 ise tasarım bence tırt, malzemeyi biliyosun plastik ama ona fazla takılma o hoşuna gittiyse al zaten herkes kılıfla kullanıyor, yeni tanıttıkları sürüyle özelliği, diğer iki telefona nazaran daha büyük ekranı (z sanırım aynı ekran büyüklüğüne sahip ama fiziksel bi tuş olmadığı için ekrandan yiyo ve en uyuz olduğum yönü ekrandan sana kalan yine 4.7'' gibi bişey, one x de 2 tuş var bazı oyun ve uygulamalarda ondanda ... şeklinde seçenek menüsü ekrandan yemekte 4.7'' ekran daha da küçülmekte, s4 burada fiziksel tuşları ve 4.99'' tam ekranıyla daha önde eğer ekran büyüklüğünüde seviyosan. Çok bişey bildiğimden değil tamamen sana fikir vermek için yazdım lütfen burayıda savaş alanına çevirmeyelim :) Sonuç olarak ben 3ü arasından one ı tercih ederim beyazı efsane durmakta ve öndeki stereo speaker (boom sound) ile mükemmel ses deneyimi yaşamak adına. Beats audio marka kulaklıkla da acayip olur iç sesi. Neo 4 sürüme 512 ramle güncellendi oradan kasıyo, s1 de baya eskide kaldı android iyi gelişti seni canından bezdirecek bi takılma yok bu 3 telefondada hepsinde 2gb ram var. Ama illa android olsun ve aksın diyosan iphone un rakibi o noktada nexus 4 şu an için. Ne yazdım be arkadaş vasfiye teyze gelsede beni durdursa :) İyi geceler...
    Edit: Ha bide s4 bildiğim kadarıyla skorlarda en önde olan telefon, zaten androidde iphone olma yolunda da samsung ama diğer ikisine nal toplayacak telefonlar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sombre06 -- 18 Mayıs 2013; 1:49:08 >

• Fazla söze gerek yok Xperia z tecrübe ile sabit.
  • HTC One kadar akicisini gormedim daha. Tecrube. Telefon resmen yag gibi (iphone u kiyaslamaya dahil etmiyorum)

• DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BUGÜN TEKNOLOJİ MAĞAZALARINI GEZDİM VE SATICILARDAN DA BİRAZ TELEFONLAR HAKKINDA BİLGİ ALDIM.
    IPHONE 5 E KARAR VERDİM SANIRIM.BİMEKSTE 1899 + 90 TL HEDİYE ÇEKİ VERİYOR.FİYATI DİĞERLERİNE GÖRE EN UYGUNU BUYDU. BILCOM GARANTİLİYMİŞ.
    TEKNOSADA 2099(BRIHGTSTAR) VATANDA İSE 1949(BRIGHTSTAR GARANTİLİ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan0684

DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BUGÜN TEKNOLOJİ MAĞAZALARINI GEZDİM VE SATICILARDAN DA BİRAZ TELEFONLAR HAKKINDA BİLGİ ALDIM.
    IPHONE 5 E KARAR VERDİM SANIRIM.BİMEKSTE 1899 + 90 TL HEDİYE ÇEKİ VERİYOR.FİYATI DİĞERLERİNE GÖRE EN UYGUNU BUYDU. BILCOM GARANTİLİYMİŞ.

Fiyat gayet iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber518

quote:

Orijinalden alıntı: hasan0684

DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BUGÜN TEKNOLOJİ MAĞAZALARINI GEZDİM VE SATICILARDAN DA BİRAZ TELEFONLAR HAKKINDA BİLGİ ALDIM.

Fiyat gayet iyi

iPhone 4S 1700 TL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.