Şimdi Ara

İpod 4g alıcam ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen bir yerde sordum iPod 4g 8gb dışı temiz gözüküyor acelem vardı sadece fiyat sorup çıktım 200 lira dedi ama hani bu fiyat 2. El de sizce nasıldır?nelerine bakmamı önerirsiniz?yurtdışı olup olmadığını nerden anlarım yurtdışı olmanın ne zararı vardır?yurtdışı olup son güncellemeler yapılabilir mi?4g olduğunu nerden anlarım?oyun performansı nasıldır?real racing gta nba fifa mc özellikle?jailbreak da iphone a yaptığım bütün tweskler ipod da olur mu?iphone 3GS ve iPad 2 im var sizce bana ne katkısı olur almak mantıksız mı?(birde belki gelecek ay babamın 4s i alabilirim tam belli değil ama aldığımı sayarsak iPod boşa mı gider)görüşlerinize çok değer veriyorum cevaplarınız bekliyorum..ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teornek -- 5 Haziran 2013; 20:14:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisi olan??

• bence 4s'i alabilirsen iyi olur kafandaki onlarca soru işaretinden kurtulursun şimdi burada herkes ne desede cihazı alıp kullanmadan ne olduğunu anlıyamayız haksızmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bence 4s'i alabilirsen iyi olur kafandaki onlarca soru işaretinden kurtulursun şimdi burada herkes ne desede cihazı alıp kullanmadan ne olduğunu anlıyamayız haksızmıyım

Haklısın tabiki hocam ama internette adamlar kasıyor falan demişler..yani sorularıma bir cevap bulsam ona göre hareket edicem ama..

• İp4 kasıyor internette de kasıyor. 4s 2 saniyede açıyorsa öbürü 4 sn de açıyor. İkisi de var elimde. Denememi istediğin birşey varsa yardımcı olayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu yanlış yerde. Ipod kısmı başka yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

geçen bir yerde sordum iPod 4g 8gb dışı temiz gözüküyor acelem vardı sadece fiyat sorup çıktım 200 lira dedi ama hani bu fiyat 2. El de sizce nasıldır?nelerine bakmamı önerirsiniz?yurtdışı olup olmadığını nerden anlarım yurtdışı olmanın ne zararı vardır?yurtdışı olup son güncellemeler yapılabilir mi?4g olduğunu nerden anlarım?oyun performansı nasıldır?real racing gta nba fifa mc özellikle?jailbreak da iphone a yaptığım bütün tweskler ipod da olur mu?iphone 3GS ve iPad 2 im var sizce bana ne katkısı olur almak mantıksız mı?(birde belki gelecek ay babamın 4s i alabilirim tam belli değil ama aldığımı sayarsak iPod boşa mı gider)görüşlerinize çok değer veriyorum cevaplarınız bekliyorum..ı

oyun özellikle yüksek kaliteli olanları yazmışsınız :) uzak durun touch 4 ten derim. ios 4 teyken canavar gibi birşeydi ne zaman ios 5 e geçti touch 4 bitti. uygulamalardan atıyor, safari de 2 sayfa açıyorsunuz biraz büyük olunca hemen kapatıyor rami yetersiz kalıyor yani bu saatten sonra touch 4 almayın derim normal müzik için falan kullanırım arada internete girerim diyorsanız olur tabi fakat rr,gta,mc,fifa falan diyorsunuz o yüzden tavsiye etmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

İp4 kasıyor internette de kasıyor. 4s 2 saniyede açıyorsa öbürü 4 sn de açıyor. İkisi de var elimde. Denememi istediğin birşey varsa yardımcı olayım.

Hocam tabi ne yüklediğimize bağlıdır lakin 4s te kullanma fırsatım oldu 3-4 gün iphone 4 ile saliselik fark var boş hafıza 200 altı olmadığı ve jailbreak olmadığı sürece tabi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her cevap için teşekkürler hızlı yazdığım için iPod kısmına baktım ama gözümden kaçmış kusura bakmayın.@ smbdy hocam cok teşekkür ederim hani bahsettigim oyun performansı nasıl internet ile pek isim olmaz standart müzik ve normal kalite fotograf videove oyun (kasıtlı olarak bu oyunları yazdım çünkü beni ne kadar idare eder onu öğrenmek istedim bunların performansı nasıl hocam)

• ipod yurtdışından gelse ne olur gelmese ne olur

her türlü çalışır yani
    ikinci el ipod alacaksan tek bakman gereken yeri dışı çizik mizik az ise alıver.
    ha bir de kameralarına bak çalışıyor mu çalışmıyor mu diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jericho34 -- 6 Haziran 2013; 18:42:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.