Şimdi Ara

ipod Shuffle (4.Nesil) alıcam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod Shuffle (4.Nesil) alıcam sesi felan nasıl kullanan varmı bide bu sony nin mp3 arkadaşda var sesi felan hoşuma gitti
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-nwz-b152f-2gb-fm-radyo-mp3-player/ProductDetails.aspx?productId=bd54664&categoryId=9181
    ama bu shuffle ın arkadasındaki kıyafete sıkıştırmak için olan kıskaçmıdır nedir işte onun için onu almayı istiyorum
    spor yaparken felan koşuda sağ sola sıkıştırırsın ama mesela sonynin mp3 ü alsam illa bi cep koycak bi yer gerekicek
    ama bu shuffle ın ses kalitesi nasil bide o var kullananlar vardır bi yorum alayım dedim

aha buda shuffle :http://www.hepsiburada.com/Liste/ipod-shuffle-4nesil-2gb-mp3-player-mc584bta/ProductDetails.aspx?productId=bd56556&categoryId=9181

• up....
  • alacağın mp3 player da ekran ve üzerinde tuş bulunsun. başka kulaklıklarlada kullanbilmelisin.
  • ben kullanıyorum..arkadaki kıskaç hayat kurtarıyor valla..önceki mp3 çalarımda yoktu ölüm gibiydi

ben çevirici kullanıyorum..yani ses şarkı kontrol kablosu..sennhesier ın kulaklığını kullanıyorum...

ipod shuffle ın sesi gerçekten çok iyi....

sormak istediğin başka soru varsa sorabilirsin

edit:pardon sen tuşsuz olanını demiyormuşsun... en son çıkan yani verdiğin linkteki 2 gb onların 4 gb liği yok..sana yeterse 2 gb rahatlıkla al...ama bana yetmiyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 7 Ocak 2011; 19:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ben kullanıyorum..arkadaki kıskaç hayat kurtarıyor valla..önceki mp3 çalarımda yoktu ölüm gibiydi

ben çevirici kullanıyorum..yani ses şarkı kontrol kablosu..sennhesier ın kulaklığını kullanıyorum...

ipod shuffle ın sesi gerçekten çok iyi....

sormak istediğin başka soru varsa sorabilirsin

bende o arkasındaki kıskaç için almak istiyorum
    senınki kaçıncı nesil + kontrol kablosu derken 3. nesildeki kulaklıktan şarkıyı kontrol etme icadındanmı bahsediyorsun ?

edit: senınki 3. nesil ozman 2 gb nasil yetmiyor sana istediğin şarkıyı bulabiliyormusun benim bilidiğim 3. nesillerde şarkı atlamak için o kablodaki tuşa 2 kere basman gerek
    e 2 gb yaklaşık 1000 şarkı yapar 2000 kere mi tuşa basıyorsun :D
    + ben alırsam zaten 50 tane şarkı felan atarım sonra güncel tutarım hep ama 2 gb sana nasil yetmedi ve nasil kullanıyorsun cok merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_VeJaR -- 7 Ocak 2011; 19:31:31 >

• dostum pardon benimki verdiğin linktekini bi aşağı modeli 4 gb lisini kullanıyorum...bu en son çıkan kumandalı ve 2 gb..eğer 2 gb yeterse rahatlıkla alabilirsin..ses seviyesi ve netliği piyasanın en iyisi..tercih et bence..ekranın olmaması hiç soru değil zaten şarkı listesini kendi söylüyor voiceover sayesinde..
  • quote:

dostum pardon benimki verdiğin linktekini bi aşağı modeli 4 gb lisini kullanıyorum...bu en son çıkan kumandalı ve 2 gb..eğer 2 gb yeterse rahatlıkla alabilirsin..ses seviyesi ve netliği piyasanın en iyisi..tercih et bence..ekranın olmaması hiç soru değil zaten şarkı listesini kendi söylüyor voiceover sayesinde..

şarkı listesini söylüyor peki liste olarak atlıyabiliryormusun yani onu sana söylemesinin nasıl bi avantajı oluyorki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekranlı olanı al sony kalitesi.

Şarkı listesini söylese ne yazar orada listeyi göremedikten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 7 Ocak 2011; 19:37:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Ekranlı olanı al sony kalitesi.

tamam sony kaliteside diğeride apple kalitesi :D ya dediğim gibi genel olarak sporda kullanıcağım için arkadasındaki kıskacı benim için önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_VeJaR

quote:

tamam sony kaliteside diğeride apple kalitesi :D ya dediğim gibi genel olarak sporda kullanıcağım için arkadasındaki kıskacı benim için önemli

spor yapıcaksan ipod al dostum..sen al pişman olmazsın

• quote:

quote:

quote:

shuffle'ı alırım saol dostum zamanını ayırdığın için

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne demek dostum..yukarıda bi soru sormuşsun ama çok anlamadım..birazdaha açarsan yada kafana takılan soru varsa sor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne demek dostum..yukarıda bi soru sormuşsun ama çok anlamadım..birazdaha açarsan yada kafana takılan soru varsa sor

yok gerek yok saol tekrar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok gerek yok saol tekrar

sende saol

voiceover özelliği şu... benim işime çok yarıyor..özellikle spor yapanlar için..zaten cihaz çok hafif..arkasındaki klipsi paha biçilemez zaten..voiceover listeleri tek tek söylüyor..listeler arası geçiş yapabiliyorsun..ayrıca şarkı adlarınıda söylüyor..yani çok pratik yapmışlar ürünü

• SLM ARKADAŞLAR LİNKTEKİ SHUFFLE I ALDIM AYRICA TOUCH 4 ÜMDE VAR .SORUNUM ŞU TOUCHUMU SÜREKLİ ŞARZ ETTİĞİM ORJİNAL ŞARZ CİHAZI SHUFFLI ŞARZ ETMİYOR SADECE PCDEN OLUYOR NEDENDİR.

http://www.apple.com/ipodshuffle/

• odtu34 nickli arkadaş var forumda türkiyenin yarı fiyatına almiştim ben ipod nano 5 uluslar arası garantili 1 yıl
  • Mp3 çalar olarak sony tavsiye etmem. İpod sony kıyaslanmaz ses çalar konusunda. Elbette ipod alınır.
  • Sansa Clip hepsini döver
  • iPod Shuffle'da var bende iPod Touch'da var. İkisi de birbirinden güzel cihazlar. Sony'de kullandım ama o rahatlığı bulamadım açıkçası. Özellikle okula giderken pantolonun kenarına takıyorum shuffle'ı. Touch'u da hafta sonları, uzun yolculuklarda ve tatillerde yanıma alıyorum. Voice Over cidden çok güzel bu arada. Basıyorsunuz okuyor şarkı ismini direk geçiyorsunuz. Türkçe, ingilizce, almanca fark etmiyor. Şarkının adı hangi dildeyse cihaz otomatik algılayıp ona göre okuyor. Bazı şarkıların başlaması uzun sürdüğü için veya bir şarkının adını hatırlayamadığınız zaman voice over çok kullanışlı arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.