Şimdi Ara

İpod touch 4g Hoparlör sorunu, lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bende İpod 4g 32 gb var. Bu gün kulaklıkla müzik dinliyordum müzik çalarken kulaklığı çıkarttım. Çıkarttıktan sonra cihazın hoparlörü hiç çalışmıyor. Sanki hala kulaklık takılıymış gibi devam ediyor. Ses fln yok. Kulaklığı taktığımda ise kulaklıktan ses alabiliyorum ama çıkartınca hoparlör çalışmıyor. Ne yapabilirim ?

• Kulakligi cikarinca sarki durur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko5454

Kulakligi cikarinca sarki durur

evet duruyor. Oynatmaya bastığımda hoparlörden ses gelmiyor
  • Up...
  • Su teması vs. oldu mu hiç? Kulaklık çıkıkken ses açma/kapama yaptığınızda "Kulaklıklar" yazıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Su teması vs. oldu mu hiç? Kulaklık çıkıkken ses açma/kapama yaptığınızda "Kulaklıklar" yazıyor mu?

Yok, hoparlöre su teması olmadı. Cihazı çok temiz kullandım daha 2 haftalık. Yere düşürme fln da söz konusu değil, dikkatli kullanırım. Ses açıp kapattığımda kulaklıklar yazmıyor hoparlör işareti çıkıyor. Faturamı bulup servise götürcem sanırım başka türlü bi çözüm bulamayacağız :(
  • O halde sorun hoparlörde, istiyorsanız bir restore atıp deneyin olmazsa yollayın servise.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kulaklığı çıkarttıktan sonra ses seviyesini kontrol edin. Tamamen kısıkta olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMAXXE

kulaklığı çıkarttıktan sonra ses seviyesini kontrol edin. Tamamen kısıkta olabilir.

Teşekkürler ama öyle basit bir arzaymış gibi görünmüyor. Tahminim kulaklığın takıldığı sokette bi problem olabilir ya da hoparlör bozulmuş olabilir ama hoparlörün bozulmasına bir sebep yok :S
  • Ses çubuğu çıkıyor mu?Çıkmıyorsa cihaz kendini şuan ipod dock(müzik için olan)ta zannediyor Benim 3g(32 gb)'de arada oluyor.O da toz kaçmasından kaynaklanan bir problem Dock bölümünü fırça vb ile temizleyin sorun dediğim gibiyse çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

Ses çubuğu çıkıyor mu?Çıkmıyorsa cihaz kendini şuan ipod dock(müzik için olan)ta zannediyor Benim 3g(32 gb)'de arada oluyor.O da toz kaçmasından kaynaklanan bir problem Dock bölümünü fırça vb ile temizleyin sorun dediğim gibiyse çözülecektir.

Ses çubuğu çıkıyor ve temizlenebilecek neresi varsa her yeri temizledim, nafile. Sanırım sorun donanımsal, servise götüreceğim en kısa zamanda ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilbaysal -- 23 Temmuz 2011; 17:34:54 >

• bana yazılımsal gibi geldi farklı bi versiyon yükle önce ondan sonra götür derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

bana yazılımsal gibi geldi farklı bi versiyon yükle önce ondan sonra götür derim

4.3.3 vardı arıza olduğunda, 4.3.4. e yükselttim ama düzelmedi. Pek yazılımsal bir arızaya benzemiyor...
  • ozaman teknik servise,
    kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.