Bildirim
Ipod touch 8gb yeterlimidir !!!! yardım lütfenn
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben forumdan 32gb 2. el anlastim 300tl ye. 8gb bulsan bulsan en ucuz 250 bulursun 50tl daha ver 4kati daha fazla hafizan olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla hocam forumda yeniyim 300ye kadar zaten bütçem tabiki 300 tlye 32 gb ye bulursam alırım faka bulamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: omerozkurtt61
Merhaba arkadaşlar ıpod touch 4 8gb almayı düşünüyorum ben ıpoda en fazla 100 tane müzik atarım 1-2 dakikalık video çekerim ama sürekli video çekmem 1 adet film izlerim izledikten sonra silicem tabiki 10 dan fazlada oyun ve uygulama atmayı düşünüyorum yeterlimidir sizce yardım lütfen !!!
Bende 8gb var hocam imkanin varsa 32 gb al 8 gb cok kasiyor ve cok yetersiz
Bence yetmesi mumkun degil 1 gb muzik 1 gb sistem kendine alsa fifa felan 1.5 gbye yakin oyunlar uygulamarda tutar baya tabi ne icin kullandigina bagli ama 32 gb 2.el bulursun 350 ye felan iyi dusun bi ipod hakkin var bi 32 gb lir rahat edersin bi tin uygulama yuklersin ya da 8gb alirsin arkanda data kablosunu gezdirir yok su muzigi sileyim yok sunu silsem sunu silsemmi silmesemmi su oyun iyi hafiza yok gibisinde muhabbetler :-) secim sizin
ipodumun 5gb ı müzik 3gb diğer herşey gerisini sen düşün. bana 16gb tam giderdi. 32gb film falan izliyosan olabilir. ama müzik ve uygulama için 16gb yeter. ha ama benim ipodtouch2g kamera yok. şimdi yeni ipodlarda kamerada var ooyüzden bol bol video çekip silmessen ipodda çok yer kaplar diye düşünüyorum sonuçta eyçti çekiyo yani. -
dediğim gibi film pek izlemem yılda 1 sefer oda uzun yolculuk yaparken yani fazlada müzik atmaz en fazla 100 tane videoda yılda en fazla 4-5 kez :)) -
konu güncel !!! -
konu kapanmıştır laptopp almaya karar verdim yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X