. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicengiz32 -- 27 Ağustos 2024; 15:20:9 > |
iptv kullanmak
-
-
Bende tavsiye etmiyorum sürekli takılıyor donuyor ve satışı yapan vatandaş parayı aldıktan sonra WhatsApp a cevap vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıldan uzun süredir donmadan takılmadan hem canlı kanalları hem tüm platformlardaki dizi ve filmleri izleten platform var. Korsanın da kalitelisi çakması mevcut.
-
Ne kadar ücret veriyorsunuz
-
Aylık ne kadar veriyorsunuz?
Yıllık çok uygun fiyatlara kullandığım bi platform var hem futbol hem film hem dizi hemde canlı yayınlar açısından cok geniş tavsiye ederim arkadaşlar DHden gelenlerede indirim yapiyorlar özelden yazın bilgi vereyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ÖM attım linkini oradan incelersin
-
selamlar, bilgileri öm aracılığı ile paylaşabilir misiniz?
-
om om om om
-
Hepsini denedim hepsi aynı
Evet suçtur. Hele bunu forumda dile getirmek/satmak/aracı olmakta suçtur. Hiç bir forum veya ortamlarda da alenen satıyorum demeyiniz. Satış yapanlara çok büyük cezaları vardır.
Öyle 50-100 bin TL ile kurtarmaz. Lig tv dava açar 100 bin dolar, exxen açar 50 bin dolar. Yani her bir kurum ayrı ayrı davalar açar altından kalkamazsınız. Satış yapanlar için söylüyorum.
-
çakmasına denk gelmişsin dostum:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladığım kadarıyla bu işin ticaretini yapıyorsunuz
yok dostum. çevremde herkes iptv sorar oldu. ben de sadece çamurlara para kaptırmamaları için tavsiye veriyorum diyelim. alan satan kendi bilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicengiz32 -- 20 Ağustos 2024; 10:26:48 > -
Uyuşturucu satmak bile daha az riskli demişsiniz özetle, katılmamak elde değil.
-
Ne yönlendirme yapın ne de birine söyleyin. Kendi arkadaş ortamlarınız olur onlara söylersiniz bir şey diyemeyiz. Ama net ortamında bu tür tavsiye/satış veya falanca bu işi yapan kişi sana 300TL'den vereyim sende 500'e sat gibi komisyon üzeri satış yapanlar.
Eğer yakalanırsa, Lig tv ayrı dava açar, exxen ayrı dava açar, dmart ayrı dava açar, netflix ayrı dava açar. Kısaca kaç platform varsa hepsi o yakalanan kişiye davalar açar. Her biri 100 bin dolar 200 bin dolar 50 bin dolar gibi büyük meblağlarda cezalar yazar. Kişi altından kalkamaz. 3 bin 5 bin kazanayım diye girdiği bu işten büyük darbe yer. 1 ay yakalanmaz 1 sene yakalanmaz 3 sene yakalanmaz ama elbet bir gün yakalanır.
Geçenlerde Ankara/Konya sokakta baskın yapıldı. Konya sokak uyducuların sokağıdır. Kimleri tespit ettilerse bilgisayarlarına, cep telefonlarına el konuldu hep.
-
Hocam boşa laf anlatıyorsun bence.
Adam korsan yayının kötüsüne "çakma" diyor. Mantık bu... İllegal, korsan yayının orijinali olduğunu zannediyor. Sen gelmiş burada bu yaptığınız yasadışıdır diyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 21 Ağustos 2024; 14:24:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Real RocknRollaHocam boşa laf anlatıyorsun bence.
Adam korsan yayının kötüsüne "çakma" diyor. Mantık bu... İllegal, korsan yayının orijinali olduğunu zannediyor. Sen gelmiş burada bu yaptığınız yasadışıdır diyorsun
Olsun, sadece o bilsin diye yazmadım. Niyeti olanlarda görsün diye yazdım.
-
Bu tip ip tv konusu açan veya övenleri emniyet e bildirin arkadaşlar veya ses alıp exxen gibi platformların avukat Lara mail atın onlar ağlata ağlata tazminat alır bu salatalıklardan🙂
korsana para harcayıp durmayın, yıllardır bu işlerle ilgiliyim hiç bu tarz aboneliklerim olmadı. özellikle yerli platformlar bu konuda çok etkililer, gereksiz bir tehlike.
Benzer içerikler
- türk telekom"dan arıyoruz diyen dolandırıcılar
- tavan ses yalıtımı yaptıranlar
- hatice akrostiş
- direksiyon sınavında bilerek bırakıyorlar
- kas içine hava verilirse ne olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X