|
Bildirim
|
Bizim halkta ciddi bir sıkıntı var. Şu araplar bile anladı bu devran böyle devam etmez diye ama bizimkiler kendileri istiyor. Tımarhaneye kapatılmış akıllı insan gibi yavaş yavaş bizi de delirtiyorlar. Şuan öyle kötü durumdayız ki, freni boşalmış kamyon gibi hızla geriye gidiyoruz. Ben bu ülkenin ideolojik bir işgal altında olduğunu düşünüyorum. Bu ülke doğru insanların eline geçse kurtulur ama bu lanet siyasal islamla ve bu insanlarla yönetilmeye devam ederse ülke diye birşey kalmayacağına eminim. Ya bir kurtuluş yok mudur dostlar söyleyin içim rahatlasın, nasıl bi döneme geldik benim artık bu olan bitene aklım ermiyor. Tarımda kendimize yeten ülkeden samanı ithal eden ülke olduk. Bu insanları nasıl ikna edeceğiz? Takım tutar gibi parti tutuyorlar. Artık benim umudum kalmadı gibi birşey. Acıyorum bu ülke için onca verilen şehitlere ve emeklere. Bu ülkeyi bu duruma kim getirdiyse beter olsun.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 6 Eylül 2018; 21:59:19 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 8 Eylül 2018; 10:43:1 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müdür727 -- 8 Eylül 2018; 13:59:32 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacobHughes -- 8 Eylül 2018; 16:42:40 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 9 Eylül 2018; 17:19:9 > |
|
|