Şimdi Ara

IRAKTAN İPHONE 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ıraktan iphone 4 getirtmeyi düşünüyorum 16gb için 850 dolar demişler. Unlocked. Versiyon flan farketmeden tr de kullanabilirmiyim. Herhangi bi sıkıntı olurmu?? Ve getirttiğime değermi.

• Unlocked olması için locked olması lazım ilk başta, senin dediğin Sim Free'dir.
    Eğer öyle ise fiyat gayet uygun ve kullanman için hangi versiyon olduğu fark etmez.
  • iPhone mu? ne iPhoneu :S iPhone ne arar la ırakta...

Şaşırdım valla helal olsun, gerçi orası da amerika sayılır :D
  • Unlock icin pahali hocam 700 dolar normalde arti irakta cok cin mali varmis diye duydum alirken bakarak alin unlock olursa tr de kullanabilirsiniz. 4.2 de jb yok en fazla 4.1 alin jb var 4.1 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrcskn

Unlock icin pahali hocam 700 dolar normalde arti irakta cok cin mali varmis diye duydum alirken bakarak alin unlock olursa tr de kullanabilirsiniz. 4.2 de jb yok en fazla 4.1 alin jb var 4.1 de

700 dolar amerika fiyatı sanırım, Sim free satılıyormu amerikada??
  • Satiliyo bestbuydan aldik 32 de 1100 falandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrcskn -- 11 Aralık 2010; 21:13:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

iPhone mu? ne iPhoneu :S iPhone ne arar la ırakta...

Şaşırdım valla helal olsun, gerçi orası da amerika sayılır :D

bırak iphone'u orada amerikan askeri bile var!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    800 liraya İPhone 5c ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütün bestbuy larda varmı acaba? arizonadan aldırabilirim ben. Bide best buy ın sitesinde görünmüyo sim free. kontratlı hep
  • Amerikada sim free iPhone satışı yok.
  • arkadaş var yazmış??? :S
  • Ben aldim 1 ay olmadi var
  • Arkadaşlar sim kilitsiz Kanada'da fiyatların uygun olduğunu biliyorum. 580 USD civarında... Ben Hong Kong'a giden arkadaşıma aldırdım. Apple Store fiyatı 653 USD. Sim kilitsiz. Iraktan iphone almak çok riskli bence... Geçen sene İşadamı arkadaşım Bağdatta Rolex saatleri 100 USD'den sattıklarını söylemişti. Çakma olanlardan bir iki tane getirdiler birebir kopya idi. Rolexlerin altın olan modelleri en düşük 5.000 USD'den başlar gerisini siz düşünün Irak böyle bir yer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurxman -- 12 Aralık 2010; 0:22:36 >
  • Riskli işler bunlar. Mümkün olduğunca bulasmamak lazım. Aman tikat...,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.