Şimdi Ara

İran ile ilgili merak ettikleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İran'da yaşıyorum merak ettiğiniz herhangi bir şeyi cevaplayabilirim

• İnsanları nasıl? Mutlular mı dersin?
  • vergiler nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

İnsanları nasıl? Mutlular mı dersin?

Evet, özellikle yabancılara karşı çok sevecenler.
  • ülkede yalnızca araçlara vergi uygulanıyor oda araç yurt dışından gelmemişse gayet cuzi bir miktar yıllık 150 tl gibi bir miktar
  • Bundan bi kac ay once kendimce bir arastirma yapmistim iran ile ilgili, arkasindan persepolisi 2 kez izledim .. Eski resim ve videolari tipa tip Turkiye`ye benziyor .. Sence iran eski durumuna doner mi?

Edit: Vede sen hangi taraftasin ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmasx -- 16 Ocak 2014; 3:34:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • dönmez kardeşim bende persepolisi izledim ama inan yalanlarla dolu. Ben iran islam devrimini iyice araştırdım ve insanlar dini duyguları için ayaklanmış, o zamanın şahı da adaletten nasibini almamış biriydi. Ben kesinlikle devrimi yapanların tarafındayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SkySwoRd S kullanıcısına yanıt
    Bundan bi kac ay once aranizda iranli var mi diye konu acmistim ama pek ilginen olmamisti. Daha once iranli birini forumda gormustum cunku, belkide o kisi sizsiniz .. :)

Simdi,

Ali seriatinin bir cok kitaplarini okudum, bence dini bu denli ele alan bir insan bu yuzyilda yasamamistir.. İsin ilginc tarafi iran islam devrimi sirasinda olduruluyor .. Ancak ben suanki iran rejiminin onun istedigi bir bir ulke olmadigini dusunuyorum.. Cunku onun ki si daha moderndi ve hic bir soruyu akilda birakmaksizin iceren bir dusuncesi vardi...

Persepolise gelince , yanlis diyorsunuz ama o zaman neden milyonlarca insan irandan kacsin ki? Sırf amerıkaya 2 mılyon ve toplamda 5milyon insan kacmis durumda suanda!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkySwoRd

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

İnsanları nasıl? Mutlular mı dersin?

Evet, özellikle yabancılara karşı çok sevecenler.

İnanayım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Bundan bi kac ay once aranizda iranli var mi diye konu acmistim ama pek ilginen olmamisti. Daha once iranli birini forumda gormustum cunku, belkide o kisi sizsiniz .. :)

Simdi,

Ali seriatinin bir cok kitaplarini okudum, bence dini bu denli ele alan bir insan bu yuzyilda yasamamistir.. İsin ilginc tarafi iran islam devrimi sirasinda olduruluyor .. Ancak ben suanki iran rejiminin onun istedigi bir bir ulke olmadigini dusunuyorum.. Cunku onun ki si daha moderndi ve hic bir soruyu akilda birakmaksizin iceren bir dusuncesi vardi...

Persepolise gelince , yanlis diyorsunuz ama o zaman neden milyonlarca insan irandan kacsin ki? Sırf amerıkaya 2 mılyon ve toplamda 5milyon insan kacmis durumda suanda!

İran İslam Recimini desteklemiyor,amerikan karşıtlıgından dolayı kutluyorum.

Fakat şöyle düşünebilirsin.Küba devrimi oldugu zamanda bir çok insan kaçtı.Hatta bir çok dizi,film de gösterilir bunlar.Devrim'in çıkarlarını elinden aldıgı insanlar veya artık orada istediklerini bulamayacagını düşünen insanlar ayrılıyor.Bu kadar basit aslında.Mesela içkiyi seven ve kaçmak için yeterli paras olanlar ayrıldı,başını kapamak istemeyen ayrıldı.Tek sorun parası olmayanlar için.

• FnL yazmakta olduğum şeyi yazdın. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkySwoRd

FnL yazmakta olduğum şeyi yazdın. Teşekkür ederim.

Bu arada neden iran`dasınız? Yada iranlı`misınız? Yas egıtım durumunuz ? :)

• Eline bir bira alıp sokakta içerek yürüsen ne gibi şeyler olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkı hükümetten memnun mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.