Şimdi Ara

İran'ın yeni arabası MİNİATÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
18.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TAMAMEN İran üretimi ‘Miniatör’ adlı araba dün İran’da düzenlenen açılış töreni ile tanıtıldı. İran Devlet Başkanı Mahmut Ahmedinecad, SAIPA Grup tarafından üretilen yerli üretim Miniatör’ü ilk test eden isim oldu. İran, Ortadoğu’daki en büyük araba üreticisi ülke.

FOTOGRAFLAR:
    http://english.farsnews.net/pic.php?ph=Media-8709-ImageReports-8709230959-6_8709230959_L600.jpg&dsc=Iran Introduces New Domestically-Built Car
    http://english.farsnews.net/pic.php?ph=Media-8709-ImageReports-8709230959-9_8709230959_L600.jpg&dsc=Iran Introduces New Domestically-Built Car

• oyuncak mı bu
  • Afedersiniz ama ülkemizde şöyle b*ktan bir araç bile yapamadığımız için utanıyorum.
  • mühim olan boyu değil işlevi, dedikleri gibi tamamen kendi üretimleri ise helal olsun adamlara.

quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Afedersiniz ama ülkemizde şöyle b*ktan bir araç bile yapamadığımız için utanıyorum.

beceremeyeceğimizden değilde, dik bi duruş sahibi olmadığımızdan böyle bişey bile üretemiyoruz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 14 Aralık 2008; 21:15:28 >
  • Kesinlikle beceririz ama, kuyruğumuz Türkiye Cumhuriyetinin dışındaki bir yerlere bağlı o yüzden üretemeyiz.
  • Oleeeyy leon'un sedanını yapmışlar

• gayet hoş olmus bence . adamların arabası var biz ithal etmeye devam edelim. ince yorumlarımızla elalemin araclarını tartısalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle bir araç bile üretemiyoruz
  • Yusuf abi haklı.Ah Cemal aga ah.

dipnot:İmzan çok güzel
  • Apaçi jantı takmışlar,İran'lılar bizim apaçilere özeniyor galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

Apaçi jantı takmışlar,İran'lılar bizim apaçilere özeniyor galiba

alakası yok. onun adı şark kültürü. ışıltılı şeyler her zaman değerli gösterir.
  • Diyecek söz bulamadım,yuh olsun bizeyapamadık bir araba,oyuncak moyuncak, yapıyorlar elin İran'ı,bize de burda bakıyoruz.
  • vallaği helal olsun tebrik ederim koskoca asyada tek dik durabilen bağımsız ve kendini gelişime adamış bir ülke iran

iran kadar bile yokuz uzaktan kumandalı bir ülke haline geldik bırak arabayı kendi toprağımıza yer altı zenginliklerimize kültürümüze bile sahip olamıyoruz...
  • motoru yabancı lisanslıdır
  • aga bu arabayı görünce bana bişeyler oldu artık yeter bu doğuş otomotivin yüzünden bir türlü üretemiyoruz o parayı kırsın bizde dışa bağımlı olalaım bizde artık yerli araba istiyoruz o arabayı gördüğümde ancak gerçek bir türk olduğumu hatırlayacam ve gururlanacam ama şimdi imrenmekten başka çaremiz yok
  • Ama öyle, ama böyle. Adamlar kendi arabalarını resmen üretiyor. Bizim gibi hazıra konmuyor. Biz de yıllardır aldığımız patent ile bir kaç belli modeli Bursa'da monte edip, bir yerine de "Türk Malı" etiketini basıp alın işte yerli üretim size deyip satıyoruz.
    Ama şunu söyleyeyim. İyi'ki kendi %100 üretimiz bir araba yok. Çünkü biz kesin onu da birilerine satardık. Satılan diğer bazı kaynaklar gibi.
  • Mevcut olan araba modellerinden birini Ford'un elinden çekip has TM yazabiliriz.Mesela Mazda.
  • Helal olsun adamlara . . . Bizde bu bile yok, Hep dışarıdan Hep dışarıdan
  • selamlar,

arkadaşlar biz küçümseyecek konumda değiliz. alman, japon hatta güney kore bende daha iyisi var o da ne ki diye küçümsese neyse. arkadaşlar söylemişler ne güzel dik duruş yada yürek lazım. demekki biz daha hazır değiliz.

kaldı ki irandan rejimi dışında pek haberdar değiliz. sürekli dış düşmanlar masalından dolayı komşumuzun/komşularımızın ne durumda olduğundan habersiz kalmışız. adamların kullandığı malların % 99 u yerli üretim.
  • Konuyu açan arkadaş ŞU İRAN HAYRANI insan değilmiydi ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.