Şimdi Ara

İran'ın yeni arabası MİNİATÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
18.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TAMAMEN İran üretimi ‘Miniatör’ adlı araba dün İran’da düzenlenen açılış töreni ile tanıtıldı. İran Devlet Başkanı Mahmut Ahmedinecad, SAIPA Grup tarafından üretilen yerli üretim Miniatör’ü ilk test eden isim oldu. İran, Ortadoğu’daki en büyük araba üreticisi ülke.

FOTOGRAFLAR:
    http://english.farsnews.net/pic.php?ph=Media-8709-ImageReports-8709230959-6_8709230959_L600.jpg&dsc=Iran Introduces New Domestically-Built Car
    http://english.farsnews.net/pic.php?ph=Media-8709-ImageReports-8709230959-9_8709230959_L600.jpg&dsc=Iran Introduces New Domestically-Built Car

• oyuncak mı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

oyuncak mı bu
    Afedersiniz ama ülkemizde şöyle b*ktan bir araç bile yapamadığımız için utanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Afedersiniz ama ülkemizde şöyle b*ktan bir araç bile yapamadığımız için utanıyorum.

Alıntıları Göster
    mühim olan boyu değil işlevi, dedikleri gibi tamamen kendi üretimleri ise helal olsun adamlara.

quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

beceremeyeceğimizden değilde, dik bi duruş sahibi olmadığımızdan böyle bişey bile üretemiyoruz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 14 Aralık 2008; 21:15:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

mühim olan boyu değil işlevi, dedikleri gibi tamamen kendi üretimleri ise helal olsun adamlara.

quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

beceremeyeceğimizden değilde, dik bi duruş sahibi olmadığımızdan böyle bişey bile üretemiyoruz diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle beceririz ama, kuyruğumuz Türkiye Cumhuriyetinin dışındaki bir yerlere bağlı o yüzden üretemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz1

Kesinlikle beceririz ama, kuyruğumuz Türkiye Cumhuriyetinin dışındaki bir yerlere bağlı o yüzden üretemeyiz.

Alıntıları Göster
    Oleeeyy leon'un sedanını yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Oleeeyy leon'un sedanını yapmışlar

Alıntıları Göster
    gayet hoş olmus bence . adamların arabası var biz ithal etmeye devam edelim. ince yorumlarımızla elalemin araclarını tartısalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim82

gayet hoş olmus bence . adamların arabası var biz ithal etmeye devam edelim. ince yorumlarımızla elalemin araclarını tartısalım

Alıntıları Göster
    Şöyle bir araç bile üretemiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Şöyle bir araç bile üretemiyoruz

Alıntıları Göster
    Yusuf abi haklı.Ah Cemal aga ah.

dipnot:İmzan çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Yusuf abi haklı.Ah Cemal aga ah.

dipnot:İmzan çok güzel

Alıntıları Göster
    Apaçi jantı takmışlar,İran'lılar bizim apaçilere özeniyor galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

alakası yok. onun adı şark kültürü. ışıltılı şeyler her zaman değerli gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

alakası yok. onun adı şark kültürü. ışıltılı şeyler her zaman değerli gösterir.

Alıntıları Göster
    Diyecek söz bulamadım,yuh olsun bizeyapamadık bir araba,oyuncak moyuncak, yapıyorlar elin İran'ı,bize de burda bakıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bureda

Diyecek söz bulamadım,yuh olsun bizeyapamadık bir araba,oyuncak moyuncak, yapıyorlar elin İran'ı,bize de burda bakıyoruz.

Alıntıları Göster
    vallaği helal olsun tebrik ederim koskoca asyada tek dik durabilen bağımsız ve kendini gelişime adamış bir ülke iran

iran kadar bile yokuz uzaktan kumandalı bir ülke haline geldik bırak arabayı kendi toprağımıza yer altı zenginliklerimize kültürümüze bile sahip olamıyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

vallaği helal olsun tebrik ederim koskoca asyada tek dik durabilen bağımsız ve kendini gelişime adamış bir ülke iran

iran kadar bile yokuz uzaktan kumandalı bir ülke haline geldik bırak arabayı kendi toprağımıza yer altı zenginliklerimize kültürümüze bile sahip olamıyoruz...

Alıntıları Göster
    motoru yabancı lisanslıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottocu

motoru yabancı lisanslıdır

Alıntıları Göster
    aga bu arabayı görünce bana bişeyler oldu artık yeter bu doğuş otomotivin yüzünden bir türlü üretemiyoruz o parayı kırsın bizde dışa bağımlı olalaım bizde artık yerli araba istiyoruz o arabayı gördüğümde ancak gerçek bir türk olduğumu hatırlayacam ve gururlanacam ama şimdi imrenmekten başka çaremiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangershark

aga bu arabayı görünce bana bişeyler oldu artık yeter bu doğuş otomotivin yüzünden bir türlü üretemiyoruz o parayı kırsın bizde dışa bağımlı olalaım bizde artık yerli araba istiyoruz o arabayı gördüğümde ancak gerçek bir türk olduğumu hatırlayacam ve gururlanacam ama şimdi imrenmekten başka çaremiz yok

Alıntıları Göster
    Ama öyle, ama böyle. Adamlar kendi arabalarını resmen üretiyor. Bizim gibi hazıra konmuyor. Biz de yıllardır aldığımız patent ile bir kaç belli modeli Bursa'da monte edip, bir yerine de "Türk Malı" etiketini basıp alın işte yerli üretim size deyip satıyoruz.
    Ama şunu söyleyeyim. İyi'ki kendi %100 üretimiz bir araba yok. Çünkü biz kesin onu da birilerine satardık. Satılan diğer bazı kaynaklar gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Ama öyle, ama böyle. Adamlar kendi arabalarını resmen üretiyor. Bizim gibi hazıra konmuyor. Biz de yıllardır aldığımız patent ile bir kaç belli modeli Bursa'da monte edip, bir yerine de "Türk Malı" etiketini basıp alın işte yerli üretim size deyip satıyoruz.
    Ama şunu söyleyeyim. İyi'ki kendi %100 üretimiz bir araba yok. Çünkü biz kesin onu da birilerine satardık. Satılan diğer bazı kaynaklar gibi.

Alıntıları Göster
    Mevcut olan araba modellerinden birini Ford'un elinden çekip has TM yazabiliriz.Mesela Mazda.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Mevcut olan araba modellerinden birini Ford'un elinden çekip has TM yazabiliriz.Mesela Mazda.

Alıntıları Göster
    Helal olsun adamlara . . . Bizde bu bile yok, Hep dışarıdan Hep dışarıdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Alıntıları Göster
    selamlar,

arkadaşlar biz küçümseyecek konumda değiliz. alman, japon hatta güney kore bende daha iyisi var o da ne ki diye küçümsese neyse. arkadaşlar söylemişler ne güzel dik duruş yada yürek lazım. demekki biz daha hazır değiliz.

kaldı ki irandan rejimi dışında pek haberdar değiliz. sürekli dış düşmanlar masalından dolayı komşumuzun/komşularımızın ne durumda olduğundan habersiz kalmışız. adamların kullandığı malların % 99 u yerli üretim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ronin23

selamlar,

arkadaşlar biz küçümseyecek konumda değiliz. alman, japon hatta güney kore bende daha iyisi var o da ne ki diye küçümsese neyse. arkadaşlar söylemişler ne güzel dik duruş yada yürek lazım. demekki biz daha hazır değiliz.

kaldı ki irandan rejimi dışında pek haberdar değiliz. sürekli dış düşmanlar masalından dolayı komşumuzun/komşularımızın ne durumda olduğundan habersiz kalmışız. adamların kullandığı malların % 99 u yerli üretim.

Alıntıları Göster
    Konuyu açan arkadaş ŞU İRAN HAYRANI insan değilmiydi ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.