Şimdi Ara

İRİVER H320 MP3 PLAYER YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir iriver H320 mp3 player aldım çk memnunum. Ancak video oynatmıyor ve txt yani yazı okumada problem yaşıyorum. Yazılımı güncellenince bu durum düzeliyormuş. Ancak sitesine girip yazılım güncellemeye girince Çince bir siteye giriyor ve bir türlü beceremedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana lütfen yardım etsinler. Bana detaylı bilgi verirlerse çok sevineceğim.

• merhaba arkadaşım,

öncelikle root menüsünde iken "TEXT" klasörü yaratmalısın. txt uzantılı dosyalarını bu klasörün içine koyarsan okuyabilirsin.

yazılım içinhttp://drivers.softpedia.com/get/FIRMWARE/Iriver/Iriver-H320-firmware-127.shtml bu adrese girerek iriver'ını güncelleyebilirsin.

kolay gelsin.
  • H320 iriver mp-3 cihazım ile rekord düğmesine basılı tutup text menüsünü seçtiğimde "can't found text folder press any key" hatası veriyor ve işlem yapmıyor . Halbuki root klasöründe text klasörü oluşturup içine Word belgesi ve PDF formatında e-book atmıştım.
    Ayrıca V1.28 güncellemesini indirdim ve açılışa yapıştırdım. Anlattığın gibi Navi tuşuna basıp çıkan menülerden Firmware upgurade yi seçince sorusuna yes diyorum ancak öylece kalıyor ve hiç bir şey olmuyor. Çok bunaldım lütfen yardım. Güncelleme işlemini yaparken şarj takılı olmasına da özellikle dikkat ettim ancak olmadı
  • word ve pdf text değiller

*txt dosyaları text
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.