Şimdi Ara

IRIVER Mp3 player bağlantı sorunu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamar,IRIVER 40 GB Mp3 playerim var.İlk aldığımda pc,direkt görmüştü playeri sürücü falan istemeden.Taşınabilir HDD ler gibi.Fakat şuan usb kabluyu taktığımda sürücü olarak çıkmıyor..PC ye daha yeni format attım.Cep hdd yi görüyr ama mp3 player i görmüyor..Neden olabilir ?

• Arkadaşlar fikri olan yok mu ?
  • yaw iyi güzel aldın da sen bunu aldığın yere hdd olarak kullanabilirmiyim diye sordun mu? bence anlattığına göre bu mp3 çalar bir işe yaramaz yeni aldıyasn başkası ile değiştir hem neymiş iriver ne güzel sony var casper var jvc var git onlardan al.. güzel kardeşim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: candeniz_1991

yaw iyi güzel aldın da sen bunu aldığın yere hdd olarak kullanabilirmiyim diye sordun mu? bence anlattığına göre bu mp3 çalar bir işe yaramaz yeni aldıyasn başkası ile değiştir hem neymiş iriver ne güzel sony var casper var jvc var git onlardan al.. güzel kardeşim..

hdd olarak kullanmaktan bahsetmiyorum.mp3 yükleyemiyorum cihaza.pc cihazı görmüyor..

• Arkadaşım cihazın cd'si var mı bi de sürücüsünü yükle öyle dene.Cd'si yoksahttp://www.iriver.com ' dan yükleyebilirsin.Kolay gelsin.
  • bende de iriver h320 var. sizin dediğiniz gibi önceleri bilgisayar açıkken usb den bağladığımda hemen tanıyordu. fakat son zamanlarda tanımamaya başladı. fakat usb de mp3 çalar takılı iken bilgisayarı açıp kapadığımda tanıyor. siz de eğer bu yöntemi denemediyseniz bu şekilde bağlamaya çalışın. niye böyle bir sorun olduğunu bende bilmiyorum. ama bu şekilde bir çıkış yolu buldum. ayrıca bunun dışında söylemek istediğim iriver'ın h serileri tabikii hdd olarak kullanılabiliniyor....
  • usb den şarj seçeneğini kaldırdım,sorun kalmadı. teşekkürler..
  • evet maalesef öyle bi handikapı mevcut aletin sen bulmuşsun ben alırken satıcı söyledi yoksa kullanım klavuzu (ingilizce maalesef) öyle bişeyden bahsetmiyo. Neyse çok önemli bişey değil aslında ac adaptörüyle de şarj oluyo nihayetinde ve çok memnunum nerdeyse sonny nin 20gb mp3 playerını alıcaktım iiki sorduğum mağazada kalmamış satıcı bunu tavsiye etti ve çok memnunum video oynatabilmesi için bi kaç gün kendimi paraladım ama onu da hallettim sonunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.