Şimdi Ara

İriver Spinn Hakkında Bilinmeyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İriver daha önce beğendiğim bir marka ve de d2 arızalandıktan sonra tekrar bu markadan bir ürün almaya karar verdim malum clix 2 ses kalitesi olarak iyi bir mp3 çalar.Yurt dışında bu ürünü aratırken bulunmaz diye spinni de araştırdım.Bir çok clix2 kullanıcısının spinn e geçtiğini ve ses olarak aynı olduğunu yorumlarda okudum testler ise çok farklı idi.Sonunda iriver a spinn hakkında mail attım ve bana clix 2 ile aynı ses kalitesinde olduğunu söylediler aynı zamanda clix 2 den sonra yerine çıkan player spinn modeli.Bilgilendirmek istedim.Ayrıca spinn ses kayıt maximum 128 kbps radyodan kayıt 192 kbps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 21 Nisan 2010; 9:31:51 >

• spinn = clix2 ??
  • Clix 2 kullanmış biri olarak söylüyorum, gerçekten çok güzel bir cihaz. Daha önce iriver h10 da kullanmıştım, o da şahane bir cihazdı.
    Şimdi bildiğim kadarıyla zaten clix ve spinn aynı ses chipsetini kullanıyor, yani ses özellikleri aynı diye biliyorum.
    Şahsen 2 modelini kullanmış biri olarak, Iriver ın ses renginin cowon dan (ki hem f2 hem d2 kullandım, kullanıyorum) daha güzel olduğu kanaatindeyim, ha cowon un sesi "daha fazla" o ayrı.

Yaklaşık 2-3 yıldır aynı cowon d2 yi kullanıyorum (sağlam alet yani), çok merak ettiğim spinn konusundaki tek çekincem ise pil ömrü ki, hemen hemen yarı yarıya...
    Gerçi d2 nin pil ömrü çok çok fazla olduğundan bunun yarısı sorun teşkil etmeyebilir. Ama d2 kadar da şarj etmeden gitmeyeceği de belli.

Ankara' da spinn kullanan birini bulsam, hayrına izin verirse gidip denemek istiyorum ama kullanıcısı çok olan bir cihaz değil.
    (Ankaralı spinn kullanıcısına bira da ısmarlarım )

• Spinn D2'den daha yetenkli bir cihaz. Ve kullanımı çok kolay çünkü tek parmakla da kullanabiliyorsun. Ekranı daha büyük ve AMOLED kullanıyor. Daha ince ve hafif sayılabilir. Pil ömrü konusunda D2 iyidir ve sonuçta SD kart girişi var. SPinn'de SD card girişi ve TV-out bulunmuyor fakat ekranı büyük ve filmleri daha iyi izleyebiliyorsunuz. Bence Spinn çok özel ve güzel bir model.
  • spinn'i 3 gündür kullanıyorum.s9 ayarında bi alettir emin olun.cowon f1,f2.d2(d2+),s9 kullanan biri olarak soylurom bunu.spinn her konuda s9 ayarındadır.sesi daha iyi ama....
  • Boyutları Cowon S9'a kıyasla oldukça küçük ama ekran kalitesi ve cihazın duruşları farklı birisi lüks bir hava yaratırken (Cowon S9 özellikle deri kılıfı ile birlikte), iRiver tamamen alternatif spor bir havaya sahip (Yeşil incipio kılıf ile birlikte özellikle). İkisi de benzer özelliklere sahip iyi müzik çalar ve video çalarlar. Cowon S9'un en büyük üstünlüğü ise videolarda ortaya çıkıyor. iRiver'da filmleri dönüştürerek atmak gerekiyor. Cowon'da böyle bir dönüştürme işlemine gerek kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guren Gursel

Boyutları Cowon S9'a kıyasla oldukça küçük ama ekran kalitesi ve cihazın duruşları farklı birisi lüks bir hava yaratırken (Cowon S9 özellikle deri kılıfı ile birlikte), iRiver tamamen alternatif spor bir havaya sahip (Yeşil incipio kılıf ile birlikte özellikle). İkisi de benzer özelliklere sahip iyi müzik çalar ve video çalarlar. Cowon S9'un en büyük üstünlüğü ise videolarda ortaya çıkıyor. iRiver'da filmleri dönüştürerek atmak gerekiyor. Cowon'da böyle bir dönüştürme işlemine gerek kalmıyor.

bi de s9'da pil ömrü var efsane cowona alıstığım için ilk başlarda spinn uyuz etmişti beni ama ona da alışıyo insan.ses ve video kalitesi aldı o uyuzluğu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cowon var yaptırmıyorum.D2 nin ve genel olarak cowonların ekranları film izlerken rahatsız ediyor.Tercih meselesi sırf denemek için aldım cowonu.Ekranı kırık bu şekilde alan olursa satacağım ve spinn alacağım.Bir de cowon da iriver cihazlarındaki o kalite havası yok biraz çin işi duruyor malzeme falan.İnternetteki resimlerde fazla montajlı.Umarım spinn hemen piyasadan kalkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

Cowon var yaptırmıyorum.D2 nin ve genel olarak cowonların ekranları film izlerken rahatsız ediyor.Tercih meselesi sırf denemek için aldım cowonu.Ekranı kırık bu şekilde alan olursa satacağım ve spinn alacağım.Bir de cowon da iriver cihazlarındaki o kalite havası yok biraz çin işi duruyor malzeme falan.İnternetteki resimlerde fazla montajlı.Umarım spinn hemen piyasadan kalkmaz.

cowon mu çin işi duruyor? bu yorumunuz objektif değil bence.
  • Sen çin işi görmemişsin. :) Piyasadaki en iyi müzik çalara çin işi diyor :O Cowon S9'un arkadası biraz parlak plastik ondan herhalde :D Iriver'ların görünüşü iyi ama Cowon S9'la spinn'i karşılaştıramazsınz :) Ama şöyle birşey var iRiver P7, Cowon O2'den daha şık görünüyor. Ama iRiver P7, O2'nin donanımsal özelliklerine yetişemiyor. Cowon S9 ile Spinn'i karşılaştırmak da çok saçma ikisi tamamen ayrı tarz! Ama donanımsal olarak S9'un daha güçlü olduğu ortada. İkisi de kendine göre efsane bence. iRiver Spinn tamamiyle bambaşka bir mp3 çalar. Orası gerçekten ayrı.
  • spinn... spinn... spinn... bana cowon'u bıraktırdı yaw s9 kullanmama rağmen
  • ARkadaşlar ürünün içini açmadan bu işlerden anlamadan yorum yapmayın cowonların malzemesi çin işi ayrıca ekranları da kalitesiz uyduruk markalardan pek bir farkı yok.Avantajı ses yüksekliği bir de bataryası.Spinn s9 arasında spinn malzemeden anlayanlar için çok daha kaliteli.Bir sürü mp3 çalar kullandım cowon çok övüldü ama bence kişiseldir bu ses olarak pirana dan falan farklı değil
  • quote:

ARkadaşlar ürünün içini açmadan bu işlerden anlamadan yorum yapmayın cowonların malzemesi çin işi ayrıca ekranları da kalitesiz uyduruk markalardan pek bir farkı yok.Avantajı ses yüksekliği bir de bataryası.Spinn s9 arasında spinn malzemeden anlayanlar için çok daha kaliteli.Bir sürü mp3 çalar kullandım cowon çok övüldü ama bence kişiseldir bu ses olarak pirana dan falan farklı değil

sadece bunu diyorum.naaaaptın hoca yaw
  • quote:

ARkadaşlar ürünün içini açmadan bu işlerden anlamadan yorum yapmayın cowonların malzemesi çin işi ayrıca ekranları da kalitesiz uyduruk markalardan pek bir farkı yok.Avantajı ses yüksekliği bir de bataryası.Spinn s9 arasında spinn malzemeden anlayanlar için çok daha kaliteli.Bir sürü mp3 çalar kullandım cowon çok övüldü ama bence kişiseldir bu ses olarak pirana dan falan farklı değil

bravo
  • quote:

aslında seni forumdan atmak lazım ama neese

• Piranha'dan farklı değilmiş :) İnanılmazsın. :) Yorum yapmaya pek gerek yok sanırım...
  • Bir sürü mp3 kullanan biri olarak cowonun sesi iyi değil.Eq ile bile bir yere kadar.Boş konuşmaktansa ürünleri kullanıp konuşsak.Bana bir insan gösterin iriver spinn ve d2 kullansın ve d2 yi daha kaliteli desin herhangi bir açıdan.Aynı fiyatta ürünler.Ek olarak forumdan atılma gibi bir kaygım yok bir ek daha bunu söyleme hakkı sende yok savunacaksan adam gibi savun kişiselleştirme savunacak bilgin yoksa sus otur da saygı gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 28 Mayıs 2010; 23:05:23 >
  • yeni yeni şeyler öğreniyoruz
  • quote:

Bir sürü mp3 kullanan biri olarak cowonun sesi iyi değil.Eq ile bile bir yere kadar.Boş konuşmaktansa ürünleri kullanıp konuşsak.Bana bir insan gösterin iriver spinn ve d2 kullansın ve d2 yi daha kaliteli desin herhangi bir açıdan.Aynı fiyatta ürünler.

kullandığınız ürünleri sayar mısınız mümkünse?
  • quote:

Bir sürü mp3 kullanan biri olarak cowonun sesi iyi değil.Eq ile bile bir yere kadar.Boş konuşmaktansa ürünleri kullanıp konuşsak.Bana bir insan gösterin iriver spinn ve d2 kullansın ve d2 yi daha kaliteli desin herhangi bir açıdan.Aynı fiyatta ürünler.Ek olarak forumdan atılma gibi bir kaygım yok bir ek daha bunu söyleme hakkı sende yok savunacaksan adam gibi savun kişiselleştirme savunacak bilgin yoksa sus otur da saygı gör.

emin ol senden daha fazla ürün kullanmıslıgım var.cowona piranha gibi ses var diyorsan ya kulakların tıkalıdır bişy duymuyosunduryada kullandım diye üfürüyorsundur
    hem cowonun f2 hariç hiçbir modeli made in china değildr korea'dır.ben içlerini de actım ayrıca ve çok kaliteli sen galiba kaliteli ürün gormeye alışkın değilsin veya piranha kullanıyosun
    şuan elimde spinn,iriver t30 ve d2 var.tamam spinn d2'den daha kaliteli ama cowon da piranhayla karşılaştırılcak kadar senin dediğin gibi kötü değil.ha sen 2 liralık eminönünden aldıgın bi kulaklık kullanıyosan onu bilemem
    ayrıca kullandığın modelleri yalan söylemeden yaz da bizde gorelim tecrübeni...2-3 mp3 kullanan biçok mp3 kullandım diyemez

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.