Şimdi Ara

İrritabl Barsak Sendromu ( Hassas Barsak , İbs , Spastik Kolon ) (603. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.566
Cevap
208
Favori
1.994.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 601602603604605
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haklısınız hocam bende saldım gitti  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu tıp olunca fazla inancınız olmasın. biyoloji fizik gibi ilerlemiş bir bilim değil.

• whatif kullanıcısına yanıt

zaten icine maddi cikarlarin girdigi en buyuk is kolu olarak goruyorum bu sektoru.

su an kansere care bulsalar yuzbinlerce hekim issiz kalir,bircok buyuk sirket batar.

• whatif kullanıcısına yanıt

tıp sadece semptomları çekilebilir halde tutmaya yarayan bir aparat o yüzden bu bilimden tedavi beklemek abes olur , çünki hastalık tedavi edilmez zaten edemiyorlar da , yoksa müşteri kaybedilmiş olur , onlara sürekliliği olan müşteriler lazım

• birkan9666 kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/irritabl-barsak-sendromu-hassas-barsak-ibs-spastik-kolon--46307279-595#151263570

Ah be kardeşim ah bee. Kimi yanima almışım da karşınıza çıkmışım. Aylardır tek başıma karşı çıkıyorum, linke tıkla bak bakayım tarihine...

İbrahim Bey farketti geçen gün ne çeşit bir varlık olduğunuzu. İnsanların aynı fikirde olması, sizin psikolojik sorunlarınızın ciddi olması konusunda ortak kanıya varması niye bu kadar zorunuza gitti. Siz de insansınız, bunlar normal şeyler.

Gerçekten cevap vermeyeceğim dedikçe daha çok hayrete düşürüyorsunuz insanları. Acaba daha ne yazacaksınız da daha çok şaşırtacaksınız bizi diye meraktan cevap veriyorum artık hahaha

• tzaac T kullanıcısına yanıt

Hocam cevap vermeyin yazsın dursun bizi anlamıyor hemde her türlü ithamda bulunuyor boşverin tartışmaya gerek yok.

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt

Hala gerçeği görür mü diye uğraşıyoruz ya bize de helal olsun valla 😄.

Hocam çete diyor, cemaat diyor, çıkarcı diyor, firma çalışanı diyor, ilaç mümessili diyor... yani kisaca herkesi her şey ilan ediyor burada. Ama yine biz suçluyuz 😄

Desin boşver gerek yok herkes kendini biliyor doktor kendi haline bırakın dedi  

Hocam valla üzülüyorum ya, yemin ederim üzülüyorum, kaç kere uğraşmayım ne hali varsa görsün dedim. Yok yani ben bitiyorum başkasına sallıyor bu sefer.

Bunun hastalığı ibs'den beter bir şey, ibs yalnız yaşayana dert veriyor, bu adam herkese. Allah düşmanıma vermesin. Nereden bulaştık bu belaya ya 😄

Baştan dedim ya bende yazdığıma pişman oldum diye iyilik yaptık dedim sen kimsin ben senden iyilik mi istedim dedi. Nasıl iyileştin deriz dalga geçiyorsun der psikolojik rahatsız olmakla suçlar daha neler neler. O yüzden cevap vermeyin ne yazarsa yazsın

• Buradaki arkadaşlar için yazıyorum, okulda dahiliye hocamın arkadaşı bir çalışma yapmış bifidobakteriler üzerine 3 kıtada 5 ödül almış, immuran ve kortizona dirençli ülseratif kolit hastalarında bile sonuç almış.

https://www.instagram.com/drhuseyinsancarbozkurt/

Herkese şifalar diliyorum. Bilime güvenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herrfatih -- 28 Şubat 2022; 14:39:12 >
  • Arkadaşlar annemde yoğun bağırsak ve karın ağrısı mevcut yıllardır psikolojik sorunları da var ibs olabilirmi ? Böyle yoğun karın ağrısı yaşayanlar varmı bu hastalıkta

• Geçmiş olsun aşırı karın ağrısı olabilir hatta bazen dayanılmaz hale de gelebilir.

Çözümü ne

• Yok ben bulamadım. Hastaneye gastroenteroloji ye gidin bi baksınlar başka bir şeyde olabilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbs olan arkadaşlarda bel ve boyun düzleşmesi veya fıtık teşhisi almışlar mı merak ediyorum çoğu İbs hatasında omurga bozukluğu var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt

Hocam günümüzde herkeste olan rahatsızlıklar bunlar. O nedenle ikisini bağdaştırmak doğru olmayabilir diye düşünüyorum.

Gerilen sinirlerin ve damarların vücutta ki etkileri deniliyor bu hastalıklar için bence çokta doğru bir tespit gibi geliyor.

• 1881-1938 kullanıcısına yanıt

Sinirlerin kasların gerilmesi, istemsiz/beklenmedik hareketlerde bulunması vs. gibi nedenler psikolojik etkilerden de oluyor. Ki şahsen ben psikolojik olarak kendimi toparlayınca hastalıktan kurtuldum. Günümüzde herkesin psikolojik sorunu da var kas iskelet sorunu da bunlar kaçınılmaz gerçekler... Bunların hepsi biraz da genelleme oluyor ibs için.

Bazı arkadaslarla tartıştık bol bol burada, ben her zaman için ilk basta en kolay yolu denemenizi tavsiye ediyorum. Kafanızı rahatlatın bir şekilde, bunun yüzlerce yolu var (antidepresan kullanmadan). Hayatında sorun olmayan insan yok. Bir şekilde çözüm bulabilmek, hayatından çıkarabilmek ya da kabullenmek lazım sorunları. O zaman rahatlıyor insan.

Kas iskelet sorunlarının çözümü çeşitli operasyonlar gerektirebilir. Operasyon en son çareniz olsun.

• 
Sayfa: önceki 601602603604605
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.