< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzaac -- 27 Şubat 2022; 20:43:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İrritabl Barsak Sendromu ( Hassas Barsak , İbs , Spastik Kolon ) (601. sayfa)
-
-
Hocam herkesin temennisi bu yönde kime faydalı olabilirim diye ama bazen her şey istediğimiz gibi olmuyor maalesef. Aynen bende artık tartışmaya gerek yok isteyen istediğini anlar istediğini yazar boşverdim artık kim ne demiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam geçmiş olsun aynen çoğu kişinin yaşadığı ortak sorunlar aynı beni de sizin gibi ilaçlar kabız yaptı ama yavaş yavaş kurtulmaya çalışıyorum. Yediğiniz içtiğinize dikkat edin dokunanları hayatınızdan bir süre çıkartın stresten uzak durun gerisi zamanla düzelir inşallah.
Beni etiketlemeyip mesajda benden bahsettiniz. Hocam seni psiko terapi ve antidepresan da kurtaramaz bak çok ciddiyim senin için bir tedavi yöntemi bulunduğunu sanmıyorum ben bu dünya üzerinde. Ben Ramazan Tarık Ünsal'ın adını bilgi vermek için yazdım ameliyat olduğum için değil insanlar muayene olsun diye. Ameliyat ücretini de söyledim isteyen olur olmaz beni ilgilendirmez. En kötü insanlar bilgi alıp muayene gitmek isterse ibs nin yalan olduğunu bilen bir doktorun adını verdim. Benim doktorun adını vermedim . Onun da reklamını yapmadım. Ramazan Tarık Ünsalın da reklamını yapmıyorum. Babamın oğlu değil. İsteyen gider istemeyen gitmez banane. Kimsenin reklamını yapmadım. Türkçe anlatıyorum bak İngilizce de mi anlatayım ne yapacağımı bilemedim. Ben sana normalde yazmayacaktım zaten sen İbrahime yine benim hakkımda alaycı bir konuşma içine girince yazdım. Hakkımda bir şey atılıp tutulursa cevapsız bırakmam. Burası bir forum yeri ise düzgün şekilde tartışılır , böyle garip garip göndermeler yapılmaz, ve ya boş beleş şeyler aramaz mesajlarda. Yok doktor adı vermişsinde .2 Gündür buna takılmış gidiyorsun. Ne doktor adıymış arkadaş görende dünya da ki bütün hastalıkları bitiren bir doktor sanacak adam doktordan 500 kere bahsetti en az forumda . Birde insanları arkana almaya çalışarak zayıflık gösterilmez. Bu sürü psikolojisine inanıpta özgüven bulan zayıf halkaların işidir.
Bana reklam yaptın diyorsun da , sen de ilaç adı paylaşıyorsun. Bir şey söylemeden önce insan bir dönüp kendisine bakmalı. Sen bu zihniyetle gittikçe, hayatın boyunca ilaca bağımlı kalırsın ben sana değil 500 , 5.000 sayfa yazıp durumu anlatmaya çalışsam da anlamazsın. Sabit fikirlisin ve bu değişmeyecek, bunu ne ben ne de başkası değiştirebilir. O yüzden başa gelen çekilir deyip, hayatını yaşaman senin için ideal bir yol olacaktır.
Mesajı beni canlı canlı yakacağınızı bilsem de paylaşmayacağım. Kendime güvenim sonsuz. İçimde ki insanlara yardım etme hevesi vardı, onu da soğuttunuz. Keşke intihar edeceğim dediğim de etmeme izin verselerdi , belki reenkarnasyon vardır da daha güzel bir çağda doğardım hiç değilse bu nedir arkadaş :) .
Psikolog olmayı da bırakın ayrıca, bu numaralar bende yemiyor . İleride bu durumdan ileri derecede şizofreni tanısı alabilirsiniz . Yol yakınken düzelin hayat geçmez böyle benden size son bir tavsiye. Zaten Türkiye de önüne gelen psikolog olmuş kekemeliğe, ibs ye ve kansere bile hiç bıkmadan psikolojik diyenler var. Derinlemesine araştırınca bir çok hastalıkta psikolojinin sebep olmadığını zaten bilen bilir bu kadar net.
-
Sen bana yazsan ne , yazmasan ne ? Sen bana yazmadın diye oturup ağlayacağımı mı falan mı düşünüyorsun ki yazmamakla tehdit ediyorsun ? . Yazmazsan yazma, kimse yazmazsın. Dünyada ki hiç kimse yazmasın konuşmasın. Gram umurumda olur mu sence ? 1 Sene boyunca çevresinde kimsesi olmayan bir insan, başkasının varlığını umursar mı sence ? O duyguları geçeli çok oldu. Sen hissizsen ben senden bir milyon kat hissizim buna emin ol. Sana bir daha söylüyorum, en başta benimle doğru düzgün konuşup kinayeli konuşmaları bırakıp düzgün bir şekilde eleştirini yapsaydın ve sorunu sorsaydın sana doğru düzgün bir cevap verirdim. Tzaac a bir şeyler dedim ama senin ondan bir farkın yok. İkinizde birbirinizi tamamlamışsınız. İkinizin birbirine ihtiyaç duyması çok komik bir durum. Beni sadece güldürüyor. Sürekli sen intihar meselesini dolamışsın diline, intihar da intihar. Tzaac da aynı bir robot misali aa hocam sen doktor ismi vermişsin ya diyor. Sizi ben çözemedim. Siz ikiniz ya öğrenilmiş çaresizliğe çok alıştınız , ya da ibs nin bitmemesi sizin bir şekilde çıkarına geliyor. Ya da bu ihtimallerin ikisi de olabilir. Ya da başka bir şey. Bu konuşmalar benim çok garibime gidiyor.
Vazgeçtim, siz ikiniz dahil olmamak üzere insanlara jest yapacağım. Özel mesajdan soruları cevaplayacağım, çünkü dediğim gibi iyilik hak edene yapılır. Başta da söylediğim gibi ne teşekkür bekledim ne de tatmin olmak istedim. Teşekkür istesem kitap yazardım şimdiye kadar , ticari amacım olsa zaten paradan gelir elde elderdim en basitinden bu yolu izlerdim. Ne diyeyim, umarım bir gün hayatınızı sorgularsınız. Buna ihtiyacınız var .
-
Aynen çok haklısın her dediğinde sayın çok bilmiş sana başka sözüm yok evirip çevirip duruyorsun sakız gibi...
Çünkü burda sana 50 kişide yazsa sen anlamazsın sana bişeyler olmuş ameliyat yaramış. Ben kimi tehdit etmişim hele bi yazsana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 27 Şubat 2022; 22:42:38 >
Lafı çevirmeden nerde seni tehdit ettim onu yaz bana da mübarek günde iftira atma. Ya sen ne kadar laf anlamaz insanmışsın yazma diyorum yazıyorsun anladık senden doğru düzgün insan yok biz hepimiz senin gözünde ya diyecek laf bulamıyorum.
forum ortaminda fellik fellik hastaligina cozum arayanlar oyle ya da boyle aslinda baska hastaligi varken onu iyilestirdiginde ( veya iyilestirdigini sanip tekrar nuksedince buraya gelip gururlarina yedirip tekrar soramiyorlar - cunku ibs nin off sendrom donemleri 1 aydan 2 yila dek uzayabiliyor) buraya tip profesoru kesiliyor.sonrada gelip caresini buldum moduna girip bir afra tafralar.valla milyonlarca kisinin ugrastigi hastaliga tedavi bulduysaniz nobel verilmesi lazim soyliyim.
-
Şimdi öyle olduk demi birkan efendi destek olduğumuz zaman hiç öyle demiyordun bırak ya yazık çok yazık. Bi insan söylediklerinde bu kadar mı çelişir bak sana kanıtlı ispatlı atacağım her şeyi
Bak burda da kurtulma ümidim kalmadı dedin ben yine sana destek verdim.
Daha bunun gibi kaç tane msj demek ben mi demişim önce sen bunlara bak bana sonra de tehdit etmişim vs.diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bak kardesim burada 2 secenek var
- ibs degildin ve baska hastaligin vardi onu tedavi ettirdin.
- ibs nin off sendrom donemindesin.
bence insanlara duzgun davran ki insanlarda yarin obur gun geri semptomlarin gelirse seni kaale alsin.
ibs teshisi icin zaten bahsettigin tum tiroidler,kolonoskopiler ivir zivir bir suru testi elemine edip hepsi temiz cikarsa teshis koyuluyor.sende apandisitinde sorun cikmis ve bu demek ki sen zaten ibs degilmissin.
umarim anlamissindir.
-
Ben sana hiç bir şey demedim sadece dün intihar diyordun şimdi millete akıl veriyorsun hatta kavga ediyorsun dedim sen de başladın bana saydırmaya ne diyeyim Allah sana akıl fikir versin. Bide beni tehdit ettin diyorsun ya kanıtla seni ne zaman tehdit etmişim.
Ben sana kinali soru sormuşum ha ya beni güldürme Allahını seversen git işine 😁. Bide doğru düzgün cevap verirdim diyon boşversene. Bana ne iyiliği yaptınız onu söylesene ben hak etmeyecek sana ne yapmışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 27 Şubat 2022; 23:9:44 >
Anlamaz hocam boşuna nefesini tüketme zaten ibs diye bir şey yokmuş bizim profosör beyfendi söyledi biz ve doktorlar bi tarafımızdan uyduruyoruz . Artık anlatmaya gerek bile yok
Ya başlayacağım ikide bir sizin gibi insanlar diyip durma senden öğrenecek değilim insanlığı. Sen gibi anlamayana artık yazacak değilim seni Allaha havale ediyorum madem ben psikolojik hastaymışım. İnsan bu kadar anlayışsız olur bırak sana laf anlatanda kabahat ben kimseye utanıp sıkılacak bişey yapmadım bu yönden içim rahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 27 Şubat 2022; 23:32:48 >
İbs diye bir hastalık yok yine söylüyorum ve bunu daha tekrarlamiycam. İbs ile karışan hastaliklar da ibs ile karışan hastaliklar değil, ibs tablosunun genel sebepleri. Ben doktor olsam bu algıyı değiştirirdim. İbs nin geri gelmesinin iki sebebi vardir ve basittir :
1 - ) Başka bir sebepten ötürü tekrar ibs tablosu ortaya çıkar.
2 - ) Hasta en basitinden ibs zannedilip apandisit teşhisi alır. Ameliyat sonrasında ibs belli bir zaman da tekrar ortaya çıkar. ( İnce barsak tıkanıklıkları genelde apandisit ameliyatının ki komplikasyonlaridir ve bu da ibs zannedilip genelde apandisit ameliyatı sonrasında insanların ibs sanılmasın da ki ana sebep budur )
Yarın bir gün ben tekrar yakalanirsam ibs ye buraya girip yardım dilenmem merak etmeyin gururum var . Nasıl kendi basima cozduysem yine cozerim bu kadar emin konuşuyorum kendimden. En azından sizin gibi ise yaramayan kandida tedavilerine ( Kandida herkste bulunur, aşırı artışında da cilt problemlerine sebep olur , ibs ile gram alakasi yok bunu hala nasıl öğrenemediniz benim aklım almiyor o da ayrı bir konu ) yönelip samimi olmadığım insanlara afra tafta yapmam.
-
Arkadaşlar bende IBS-D yani ishal eden cinsten rahatsızlığım vardı, testere dişli aslan pençesi alıp, Saraçoğlunun önerdiği şekilde 1 ay kadar demleyip içtim hiçbir ilacın yapamadığını yaptı çok çok rahatım artık, dışarı çıkarken ne olur ne olmaz diye Simflat alıyorum. Özellikle KFC ve mısır gevreği yersem sorun yaşıyorum onun dışında ciddi bir sorun olmuyor.
Eğer kullandığınız bir ilaç varsa yan etkilerine bakmanızı tavsiye ederim, örneğin Metformin etken maddesi ishal yapıyor.
Psikolojiniz de çok önemli bu hastalığın tek bir nedeni yok, tek bir çözümü de yok. Herkes hikayesinden bahsetmiş.
Eğer trankobuskas denememiş varsa onu da öneririm ama mutlaka doktorunuza danışın. ASM Hekimi de olur.
Ek olarak polip de bulundu kolonoskopide doktor bağlantılı olmadığını söyledi.
Herkese geçmiş olsun.
-
Ya yürü git terbiyesizlik yapma laftan anla biraz sana hastasın mı diyen oldu. Tam aksi sen beni itham ediyorsun Allah tan kork
Allah'tan kork diyen adam intihar edecek bir adamın yanında oluyor, sonra da o kişinin mesajlarını gösterip bak ben senin yanında oldum sen bu haldeydin demeye getiriyor ve zor zamanlarini herkese desifre ediyor. Nasıl iyileştin deyip garip bir konusma tarzı yapıp her geçen dakika renk değiştirip masum adamı oynuyor. Allah sana akıl fikir versin ben sana bu kadar söylüyorum.
sen bana iftira attığın için dedim ve kanıt gösterdim senin gibi her msjımda hakaret etmedim. ilk önce yazdıkalrını oku bakalım ne demişim sen ne demişsin ben hiç değilse terbiyesizlik yapmadım hakaret etmedim hatta bana psikolojik rahatsız diyen ben miyim. ayrıca laf cambazlığında üstüne yok lafları çarpıtıyorsun iyileştin madem milletle neden kavga ediyorsun dedim ama sen onu da işin geldiği gibi anladın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 27 Şubat 2022; 23:49:25 > -
Bakın hocam. Dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşuyoruz ve bu çok mantıksız gelmeye başladı. Olayı ilk siz baslattiniz. Bütün mesajları en az 3 kere okudum. Nasıl iyileştin diye sorup küçümser bir tavır sergilemissiniz . Burada terbiyesiz varsa en babası sizsiniz emin olun. Nasıl davranırsanız bende size öyle davranırım.
Kimse benimle küçümser küçümser konuşamaz. Olduk olmadık şeyler arayan gereksiz eleştiri yapan insanla tartışırım. Saygısızlık eden insanla tartışırım. Hayal dünyasından artık çıkın yeter. İlk topu siz ve Tzaac attı benim kimseyle derdim yok onun dışında durduk yere yoksa insanlarla neden dalasa gireyim ? İnsanlar düşmüş bağırsağın derdine , siz dusmussunuz bir intihar lafına , shafter diyor ahkam kesiyor , Tzaac diyor ki doktor adı verdin. Siz yerlilerin tutunlerini icipte mi geldiniz buraya ben anlamadım normal bir insan konuşması değil bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkan9666 -- 27 Şubat 2022; 23:54:41 >
Ya seni küçümseyen kim iyileştin madem milletle neden kavga ediyorsun dedim neyi ben başlattım ne demişim. Kendi kendine yok küçümsemişim yok başka şey kaç kere yazmadın mı psikolojik hastasın bile dedin. Yok beni kimse küçümseyemez seni kim küçümsedi bırak ya. Sen de adam gibi konuş her lafın kışkırtıcı yok ben kimmişim yok adam değilmişim. He kafam gidip psikolojik sıkıntılarım var oldu mu bekle ben sana ne demişim ilk önce küçümsemiş miyim onu da atacağım buraya.
Bal gibi terbiyesizlik yapıyorsun kaç tane hakaret yazdın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X