Şimdi Ara

..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
4
Favori
2.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 11 Ekim 2023; 10:4:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temassız kampanyası yüzde 5 veriyordu. Şimdi 100 TL ve üzeri 5 TL olmuş. Tek seferde 1000 de harcasan 5 TL verecek. Kampanyalar daha kötüye gidiyor.

• Maximum Genç ile 100 e15 olur.

• 2000/100 gibi oran var. %5 oran var.

• eskiden nfc kampanyası 20/2'di aklıma o günler geldi 1000tl de harcasanız 2 tl veriyordu

• Mobil ödeme kampanyası bu ay yok sanırım. Daha önce Axess ve world bitirmişti bu ay da maxiumum bitirdi sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • leş gibi kampanya doğru düzgün bir şey yok hiç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Tv kanallar kayboldu
    8 yıl önce açıldı
    LG OLED Panel Değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu için teşekkür ederim. Altlarda kalmış. Siz açmasanız görmezdim ben.

• Evet kampanyayı uygulamadan bulmak bıraz zor ama ıkı kampanyayla bırlestırılırse işe yarar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Maximum Genç 75/10 Market ve bu kampanyayı birleştirmeyi denedim. 120 liralık bir alışveriş yaptım ve temassız ödeme yaptım. Ama yalnızca 75/10'un sayacı ilerledi, bunun sayacı duruyordu hala. Bu kampanyanın şartlarını okuduğumda başka kampanyalarla birleştirilemiyeceği yazıyordu. Bu ay çöp bir kampanya gelmiş tam anlamıyla. 2 ay önceki Bankamatik kampanyasi olan 150/10 birleşiyordu bununla.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Market için denedim hocam, yemedi. Yalnızca 75/10'un sayacı ilerledi Maximum Mobil'de.

• Kampanyaları git gide kısıyorlar daha dün alışveriş yaptım tam zamanında yapmışım hem dünkü mobil temassız hem de max genç market kampanyası işlemişti 🤘

• had iya üzdü. Genelde iş bankası izin verirdi böyle şeylere ama. Umarum sayaç bozuktur da sizde alırsınız5i ayrıca 100e15 olarak alır genç kart sahipleri

• Mobil NFC kampanyasını neden sonlandırırsın anlamıyorum. Şu an Maximumu diğer kartlara göre öne geçirecek hiçbir artısı kalmamış oldu. Yazık ettiler, çok yazık. 2 ay önce nfc+bankamatik+market yapmıştık oysa ki.

• QR ödeme %5 le birleşir dediydim ama diğer kampanyalarla birleşmez şartı koymuşlar.

• Nfc kampanyası yarın falan gelecektir diye düşünüyorum. Bankamatik kartın en önemli avantajı konumunda. Özellikle akaryakıt ve marketle birleşince güzel kazanımlar elde ediliyor. Qr kod mevzu sıkıntı. Kasiyerle cebelleşip dururuz ancak.

• Arkadaslar iş cep ve maximum mobilde kartlarım alanında sadece kredi kartı görünüyor bankamatik kartı kayboldu kredi kartını yeni aldim kullanmaya başladım ama.bankamatik kartı nedne kaybolmuş olabilir bu sorunu yaşayan varmi

Edit: iki adet vadesiz hesap vardı birini silmiştim kart ona bagliymis kartida o yüzden iptal etmişler yeni kart talep ettim ins Nisan ayında kazanılan ve bu ay yüklenecek maxipuanlarin üzerine yatmazlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byroid -- 2 Mayıs 2022; 8:42:36 >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

Hocam sanırım sayaç bozuk. Her ne kadar birleşmez dese de detaylarda sayaç ilerledi şimdi.

..

• İş bankası üzmüyor hocam birleşmeye izin veriyor bu kampanyalarda genelde.

• Keşke temassız şartı olmasaymış marttaki banka kartı 150/10 kampanyası güzeldi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.